Pepenasi de iulie-august 2008 (34)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

buna ziua...
azi e o zi fericita pt mine.... cu toate ca afara e urat... de ce sunt fericita??? din acest motiv: aseara l-am rugat pe sot sa faca papa lui Darius adica 180ml de laptic .... se duce si in loc de 6 masuri pune 7 si mai adauga el inca 30 ml de apa deci in total 210 ml . vine cu lapticul si vad ca e pram mult si ii zic sa vezi ca nu papa tot si o sa il aruncam ... dar de unde parca sau inteles amandoi... ne uitam la K1 si strunful meu papa... cand de odata aud cum trage din biberon numai aer... nu mai era nimic in sticla ... la care sotul a inceput sa rada si mi-a zis.... vezi lui Darius ia fost foame nu gluma. si dupa aia a urmat program de somn:12-5, la 5 sa trezit ca era pamparsul prea plin( cred si eu dupa o masa asa de copioasa)pina la 5.30 a gangurit dupa care5.30-9.45 somn, asa bebe mai zic si eu....
dar de la 11 pina acuma gangureala a fost in toi, acuma facem nani deci mami poate sa stea un pic pe forum
ma duc sa din urma, v-am pe toate

Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

filmulete Ioana: http://www.youtube.com/v/WsfW3mQuBsg si http://www.youtube.com/v/vrqoefvaFR0. Sper ca sa e bine.

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
printesa noastra povestea nasterii
www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
jos kg!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

gata , sa trezit... adormit de sa rupt...45 min... nu mai pot citi ma duc la harjoana

Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Mada, vreau si eu reteta de paste

Eu sunt o Canna. Ce e aia? ca nu am mai auzit....
Nu merge sa dai copy paste la textul ala in mesajul de pe forum, pt ca ala e cod html; e util daca vrei sa il introduci in propriul tau site, de ex. Eu am luat din el doar url-ul cu floarea asta.

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Cura de slabire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Kimmy si mie mi-a iesit tot canna, dar habar n-am ce floare e asta, oricum eu nu prea ma pricep la flori.

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
printesa noastra povestea nasterii
www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
jos kg!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Asa fain ca v-ati facut da la voi ce scrie la narcisa scrie asa: You have a sunny disposition and are normally one of the first to show up for the party. You don't need too much attention from the host once you get there as you are more than capable of making yourself seen and heard.Despre Canna www.bbc.co.uk/gardening/plants/plantprofile_canna.shtml" target="_blank">aici e o floare tare frumoasa dupa cate se pare.
Didi pai am vazut ca zice code si am vazut la noi cand scrii mesaj ca este buton si de code da nu iese pacat ca era faina cutiutza aia cu floarea unde scrie ce floare esti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Eu sunr gura leului... You Are a Snapdragon - Mischief is your middle name, but your first is friend. You are quite the prankster that loves to make other people laugh.iceti si voi ce facve narcisa ca deja m-ati facut curioasa... sunteti cam multe...

Anca mami de Eliza si Erika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Anna, vazut filmulete cu Ioana. Ce scumpa e!

Vad ca suntem mai mult Canne

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Cura de slabire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serenity90 spune:

Auzi narcisaaaaa.gura leului pana si canna aia de care nam auzit e faina...numai floarea mea e urata rau bai nene "You are a health conscious person, both your health and the health of others. You know all about the health benefits and dangers of the world around you." {daaaaa..sigurrrr)

Denisa mamy de Radu Mihai 27.08.2008

Dovlecelul meu
Poze Cu Sufletel Mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Macaroane cu sos de branza

Ingrediente

Pt sos
1 litru lapte
2 fi de dafin
40 g unt
50 g faina
250 g branza gruyere data pe razatoare, eu am pus vreo 150 guyere si restul cascaval da merge si numai cu, cascaval gruyerul e mai aromata asa
1 lg mustar englezesc (adik din ala gen cu hrean de iti dau lacrimile)
sare si piper
Pt paste
1 lg unt
2 cepe potrivite taiate pestisori (eu am folosit ceapa rosie)
400 g paste gatite dupa instructiunile de pe punga
20 de rosii din alea mici mici taiate in jumatate (eu nu am avut si am folosit niste sos de tomate concentrat vreo doua linguritze)
putin lapte(asta e pt inmuiat sosul de branza daca e prea legat)
parmezan ras (puteti pune tot cascaval)

Metoda de preparare
Incalziti cuptorul la 200 C sau gas mark 6. Laptele il puneti cu foile de dafin intr-o oala si il incalziti pana aproape sa fiarba apoi stingeti si il dati deoparte. Separat topiti untul intr-o tigaie si adaugati faina si frecati pana se leaga da avet grija sa nu le ardeti apoi adaugati treptat din lapte pana se formeaza un sos omogen amestecand continuu, daca va raman cocoloase bagati un blender de mana in oala si gata devine smooth eu asa ma facut.
Stingeti sub sos si adaugati branza rasa sarea piperul si mustarul si amestceati pana se topeste bine branza. Pune-ti deoparte.
Dupa ce au fiert pastele le scurgeti si intr-o tigaie topiti untul si caliti putin ceapa in el pana se inmoaie apoi adaugati rosiile sau sosul de tomate si mai caliti putin dupa care pastele si la sf sosul de branza si daca e nevoie putin lapte daca e prea legat sosul. Le amestecati bine impreuna si apoi puneti in vas de yena si bagati la cuptor cu parmezan ras deasupra. Lasati vreo 10-12 minute la cuptor si apoi mutati sub grill sa se rumeneasca branza sa devina asa aurie maronie. Daca nu aveti grill lasati putin mai mult la cuptor si mai sus ca sa se topeasca frumos pramezanul ras.
Iese f bun eu as pune si niste carnitza afumata gen bacon sau putin cabanos atunci cand calesc ceapa cu rosiile. I-ar da aroma buna da e f bun si asa simplu.

Mergi la inceput