Pepenasi de iulie-august 2008 (34)
Raspunsuri - Pagina 13
Serenity90 spune:
I'auzi www.eva.ro/sanatate/medicina-generala/echinacea-te-scapa-de-raceala-articol-4083.html" target="_blank">Echinacea te scapa de raceala!he he
Denisa mamy de
Radu Mihai 27.08.2008
Dovlecelul meu
Poze Cu Sufletel Mic
bobitamica spune:
CRISTINA....multumim. E tricotat de mama mea...e tare priceputa.
ILEANA...esti SUPER TARE!!!!imi place de tine.
violeta29 spune:
Fetele sarumana cam-ati mai consolat putin, a mai trecut si durerea
.Off ,la dentist am fost dar nu prea are ce sa-mi faca, trebuie sa merg la chirurgie maxilo-faciala, iar anestezia nu e compatibila cu alaptarea.Ar trebui sa arunc laptele de dupa, si cum fata mea nu papa din biberon, ce-i dau?Nu va mai spun ca am un dinte lipsa chiar in fata pe care nu-l pot pune din exact acelasi motiv
La botez am fost la dentist si mi-a pus o chestie care aducea asa vag a dinte si pe care a doua zi am dat-o jos.
Am vazut filmuletele
,iupiii, deja am o zi buna dupa ce am privit atatia zambarici
.Am mai pus si eu vreo doua poze la semnatura,ca pe picassa n-am reusit,poate o sa reusesc sa incarc si un filmulet.
Acum astept sa se trezeasca fetita sa mergem la plimbare , ca soarele ala il cam asteptam degeaba
Speranta moare intotdeauna ultima!
Violeta
de Alexandra Valentina - 2.09.2008
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
minunea care ne-a luminat viata
ankalaura spune:
Fetele, am vorbit cu Carmenela si comanda a ajuns in Bucuresti dar "ansamblul" a fost prea voluminos ca sa ii mai incapa omului in masina, asa ca mai degraba ramane pe luni. Daca intervine vreo schimbare (ca de exemplu sa ne faca curierul vreo surpriza....) a ramas ca ma anunta Carmeniciul
Eu am gatit piept de pui cu ciuperci si sos de smantana
Maine o sa fac si niste oua umplute ca m-a pocnit pofta.
Alte idei?
Anca mami de Eliza si Erika
ileanna spune:
Serenity shi eu is Echinacea. Daca imi aduc bine aminte, noi suntem shi in aceeasi zodie in zodiacul clasic.
Mah shi dc zice acolo ca stii tate alea despre pericolele lumii shi nu mai stiu ce ... poate fi asha Deniso!!!!
Nu te jena ca nu se vede pe tine. Pen' ca nu zice ca le shi autoaplici. Numa' ca le stii mah!!! Ma rog, eu asha mi-am explicat ca shi mie mi-a dat cu virgula.
Shi e adevarat. Io le stiu pe toate!!! Da' legat de altzii ![]()
bobita ... merci?? ![]()
Da' ce-am mai facut???? 
ileanna spune:
Bai la unele intrebari mi-o fo' putzin jena sa raspund ...
De ex. aia cu facturile, a trebuit sa bifez primu' raspuns adica "Facturi?!!! la naiba, stiam io ca imi scapa ceva
"
Sau aia cu "cum vietzuiesc plantele din apt dvs?" 

narcisa.s spune:
Fetelor, multumim tare de urari...Dianami e bine dar are de lucru cu piticii si cu croseteurile, vedeti ponchoul Elizei si altele...
Luminatia inseamna ziua mortilor in Ardeal
Violeta, imi pare rau de dintisor.Speram sa treaca
Iisus i-a zis - Eu sunt calea, adevarul si viata.Nimeni nu vine la Tatal decat prin Mine - Ioan 14:5
Narcisa si Vil parinti fericiti de Anais
Caruciorul rosu
M&M spune:
..si eu tot Canna sunt...
Mada, imi place noua ta semnatura!!!
Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)
AnnaBaby spune:
Didi ms mult. 

Anna
de Ioana Maria 11.07.2008
printesa noastra povestea nasterii
www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
jos kg!!!