Puiuti de Randunici 2008 (131)
Raspunsuri - Pagina 16
luny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lianam eu as manca usturoi si cu prajituri Liana, mami de Teo |
nici chiar asa, dar aproape!!
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
lianam spune:
| citat din mesajul lui Simo27 sa vedeti ca nu sunt rea Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002, si de SAMUEL -1 martie 2008 |
le stiiiiiiiiu...sunt bune raaau
...si eu fac mereu....simo mergem un pic afara si apoi venim, da Liana, mami de Teo
blankar spune:
sa stii Luny ca ma execut
nu fac nik,stau la calculator sa nu iti trezesc barbateii
Symo si la noi e soare nuami fara gogosi,dar nici nu imi lipsesc la ce
am!
diseara iarasi am program de alergat
pupescu la voi
Ariel sa va faceti bine
http://community.webshots.com/user/blanka75
sovietica spune:
Buna ziua, aveti fanta roz? ![]()
Incep printr-o plecaciune spre Pucca, respect, duamna inginer cu minte sclipitoare! Esti tareee! 

Kya, aoleo, avem si muzician pe crenguta si noi ne etalam cu cantecelele noastre afoane, sper ca nu ti-am zgariat prea tare timpanul :))
Zana ta arata absolut adorabil la clape, abia astept sa o aud cantand "o vioara mica de-as avea" la pian :)
Ce mai face, i-ai dat antibiotic? sunteti mai bine?
Gecko, autointarcat, adica vroia mancare, dar san nu. Si nuuuu, nu lapte praf. Daca as putea sa ii dau galoane de iaurt..
bunicu Nelu =Bunelu
Apropos, o fi limita superioara la bagat iaurt in bb? Ca Sash plange daca ii dau sub 200. Aseara a mancat aproape 300, cu cereale, si ma gandeam ca e mult!
Adriuta, cum mai cearsaf plictisitor?
Ma bucur ca iti plac podelele, parchetul ala a fost marul discordiei vo 2 ani cred, ca nu ne puneam de acord. Castig la Randunoi. ![]()
Simo, am admirat pozici si cu Barosan
(83 cm?
) si cu Germania 
ce fain ca v-ati plimbat si voi. Am vazut ca Ochi-frumosi avea mana in ghips?!!!! am ratat episodul asta. Bine ca parea fericit si asa ![]()
Olgutz, lasa depresia de toamna, doamna! Sau o fi depresie dinaia buna, nu dinaia rea :))
ma apucasem sa pove ce ne zicea profu de Tao despre starea asta de toamna, da am sters, par suficient de
:))
Doinita, bine ai revenit! frumosi sunteti voi in pozici 
Luny, faina pesa cu "tu cafe"
Nelia
uauuu cat efort depui tu sa te integrezi :)) unde ai ajuns cu odiseea? Vezi ca iti dam test dupa aceea :))
Clau, ce mai sarea Rebe in patut
Ia zi, ai putea sa te obisnuiesti si sa dormi 3-4 ore legate, huh? ![]()
Am mai admirat ochi-frumosi de pui de Elara 
Si o floare intre flori, adica pui mumos de sexy Stela.
Monix, frumos va sade la shopping, frumos va sade in leagan si topogan, ma astept sa va vad in curand in montanrus
La noi se anunta un weekend frumos, maine dimi la inot toti 3
, apoi imediat vin la noi mama si sora cu raci, pe care ii vom manca tavaliti in mujdei (chiar, Zoze, sa nu mananci tu atata timp bunatate de mujdei??), care mujdei va cere musai pijituri, si duminica o luam de la capat cu un botez veselit in familion. Daca ma port frumos, poate mai ramane mama si luni pe aici, sa imi dea si mie putina tzatza
si sa am cui ma alinta si eu...
Dar toate astea, doar daca va coopera si bb si nu il va apuca criza de eruptie dentara, cum tocmai a avut, o ora intreaga de carrrr si marrr
A, si sa va mai zic o faza. Ieri mi-a facut fata curat in sifonier. Azi dimineata deschid eu sifonierul somnoroasa si cu ceatza pe ochi si era sa cad jos! Am avut shok, ca uitasem :))
(\/) pozici
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii /căci eu iubesc
si flori, si ochi, si buze, si morminte.
luny spune:
gata, Blanka, poti face galagie, s-au sciulat de juma de ora, iub a iesit putin, noi ne pregatim de piure..
pofta buna la gogosile lui Simo!!
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
sovietica spune:
Arieeel am uitat sa va 
apasat! Sanatate maxima si sa va reveniti spectaculos!
Clubul buhuhu este stirb fara tine :)
edit
Liana, am uitat sa te intreb ce mai fac pacientii tai? Sunt ascultatori? se recupereaza frumos? :) 
(\/) pozici
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii /căci eu iubesc
si flori, si ochi, si buze, si morminte.
bubu05 spune:
Buna fetele!
Sunt mumoasa rau, m-am vopsit
, ce realizare 
Chiar ca e tare frig afara, nu i-am scos pe pitici azi. Cand am venit de la coafor am trecut pe la piata si am luat un brat mare de flori de sezon
, o sa le fac si poza ![]()
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Kya
O sonatina pentru dvs! Raluca mamica de Sanziana mititicaGod didn't bring me this far, to leave me here! |
Suuuper! f. dlaguta pianista!

Doinita, bine ai revenit pe crenguta!
Mai citesc, mai scriu...
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008) si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)Bubu mic
Bubu mare
bubu05 spune:
| citat din mesajul lui cami33 Doua blonde: Prima o intreaba pe cea de-a doua: - Auzi fata, care crezi tu ca e mai departe: Luna sau Londra? - Hellllooooo fata ... vezi tu Londra de aici? Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu |

Olgutz, hai lasa deprimarea!

Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008) si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)Bubu mic
Bubu mare
Kya spune:
Doinita si Nelia gata, sunteti in lista, ati primit buletin randunicesc! 
Raluca mamica de
Sanziana
mititica
God didn't bring me this far, to leave me here!
neliaCris spune:
grazie kya
cam pe unde sunt eu cu odisee sa intamplat ceva ca la cap 4 se blocheaza.si kya nu stia atunci sa schimbe capitolele doar ccris.sau stia dar nu le schimba?pup
mami de cristian 14 martie 2008

si de SAMUEL -1 martie 2008