Puiuti de Randunici 2008 (131)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Liana
Clau,felicitari scolerului!
Zoze,si eu am patit tot asa rau de la usturoi!am mancat cu pofta si apoi!sanatate

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

eu as manca usturoi si cu prajituri

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

hop si eu'! iar scurt, ca duracellul si-a revenit si bantuie in premergator si TRAGEEEE de tot ce prinde prin casa!
am avut o noapte teribila, dar a trecut si a iesit soarele, macar in casa cum spunea liana ...merci ca ai tinut fetele la curent si lui mimo la fel.
deci, aseara la 10 avea 39.5, la 2 avea 39, am dat novocalmin, acum nu mai are febra...36.5, dar tuseste. macar nu mai are petele, din cauza carora era banuit de rubeola/rujeola/rosela...erau de la febra. e bazait si sclifosit, nu vrea sa manance si se vede si dintzul no 2, cu toate ca nu cred ca febra e de la asta...eu inclin sa cred ca IAR are rosu in gat , cu toate ca dr l-a gasit "curat"...urmarim, vedem, suntem precauti.
nervii mei sunt intinsi ca guma de mestecat, mi-e tare somn, trebuie sa ma ocup si de alex, nu ma refer la mancat/imbracat, ci la atentie...nu vreau sa fie trista ca o neglijez!

gudinde, incercati sa vb cu cadar. el e orl-ist.
luny, asa-i cu redoute...s-au romanizat...cumnata mea a dat ieri o comanda, sunt curioasa ce si cum...am si eu ceva pe acolo...
fete noi, bine ati (re0 venit! sedere placuta!
pup pe taoata lumea, mica , mare, ma duc sa intind rufe

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)

Save the Earth /Is the only planet with chocolate!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lianam

eu as manca usturoi si cu prajituri

Liana, mami de Teo
Liana,hai cu usturoiul,ca am facut gogosi deliciose!avem soare,ciripit,papam si mai si ne bronzam

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Ariel,ma bucur mult ca si-a revenit Teo!
cat despre neglijarea copilului mai mare:te inteleg!si eu mai am cateodata sentimentul asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Mai Simo, vrei sa ne inverzim toate de invidie, nu? Dar eu vin ca vreau si soare si gogosi, dar nu cu usturoi! Eu vreau cu cioco, aranjam?

Ariel, ma bucur ca ati depasit starea de febra si ca sunteti mai bine, te cred ca esti super obosita. Si da, stiu ca si Alexutza are nevoie de atentie, vad asta si la Razvanelu meu, daca nu-i dau atentie mai mult timp, se razvrateste pur si simplu si devine neascultataor, numai sa-l bag in seama, chiar si cu cearta...

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!

Mergi la inceput

mda,vad ca nu sunteti pe crenguta!Barosanelu face nani,David e afara cu varu-su-sper sa nu strice nimic-!
plec si eu sa mai misc cate ceva prin casa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

Citat:
citat din mesajul lui Simo27
Liana,hai cu usturoiul,ca am facut gogosi deliciose!avem soare,ciripit,papam si mai si ne bronzam

...carnet nu am, randunoiu' nu e acasa....da' sun imediat la CFR si vad care e primul tren spre brasov

gata, s-a trezit din somnul de 20 de minute iepurica...dam o tura pe afara...

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

s-a facut Clau,facem si gogosi cu glazura de cico

Mergi la inceput

sa vedeti ca nu sunt rea,va dau reteta de gogosi!se fac fff usor si sunt f bune

GOGOSI

Ingrediente :
200 g iaurt, fix
1 ou
150 g faina
coaja de lamaie rasa
1 lingurita praf de copt.

Mod de preparare
Iaurtul se amesteca cu oul, un praf de sare, coaja de lamaie si se adauga faina amestecata cu praful de copt. Iese un aluat moale.
Uleiul trebuie sa fie incins in momentul in care aluatul este gata.
Se ia cu lingurita din compozitie si se pun gogoselele in tigaie.
Se scot pe hartie si se pudreaza cu zahar pudra vanilat!

Mergi la inceput