Puiuti de Randunici 2008 (131)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Gata, le-am dat si eu la copii sa pape, am papat si eu supica.

Clau, m-ai innebunit cu ciocolata . Fug sa vad ce dulciuri am si eu prin sertarul special

Simo, iami gogoselele!

He, he, am vazut iepurasul lui Sovi portocaliu

Ma duc sa-i dau lapticul lui Stef si sa-i basculez pe amandoi la nani . Azi sunt singurica cu ei

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Uauuuu Sovi, ce weekend frumos o sa aveti voi!! Bravo mami!

Bubu, sa-ti fie de bine schimbarea. Pozici ceva?

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

apropo doinitza chiar merita buletin de randunici caci ea e de la cap 2 cu voi...
si inca o data pupici pt listutza dar am uitat sa precizez ca bb se chiama si IONUT.UPS.EROARE.dar e bine si asa.oricum era liber la 14 martie.pe 15 e ziua mamei mele.eu m-am internat pe 13 ziua mea norocasa.dar am nascut dupa 12 adica la 3.noaptea.mi-au dat 1 injectie la ora 8 dupa 1 ora deja aveam contractii.dupa inca 1 ora cand sa ma mute la "in asteptare in alt salon"le-am spus ca ma doare rau si au spus ca nu am cum ca nu sunt de nascut.dar ei nu stiau ce faceau sotul si mama pe hol?imparteau bani la moasa nou venita si medicul de garda...hi hi.si greu a mai fost si repede a trecut si acum as mai vreau un bebe.dar ma abtin pana mai pot.maxim la anul in iarna.of.si daca as avea ceva ajutor in afara de sot.as face gemeni.pup

mami de cristian 14 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Citat:
citat din mesajul lui cami33

Doua blonde: Prima o intreaba pe cea de-a doua: - Auzi fata, care crezi tu ca e mai departe: Luna sau Londra?
- Hellllooooo fata ... vezi tu Londra de aici?

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

pozici

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu

Hai ca m-ai inseninat si a iesit si soarele

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Nelia, nu ne pui si niste pozici? Sau ai pus si le-am ratat eu?

POZE

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

sigur clau.poftim pt tine pozici dar sunt de la 5 luni.acum am mai crescut.si tocmai tie nu?ca te vad in 161 de capitole....acum sunt la 4...te tot plangeai ca nu ai simtome...de gravida...doamne cate grji.eu am aflat ca sunt ravida la 6 sapt.voi deja ma luati cu ziua de ovulatie.cum dd stiati voi ca sunteti gravide in 4 sapt?cu teste de sange...ati fost tare nerabdatoare sa aflati...sa stiti totul.ce bine era daca aveam si eu net in per aia...mi se facea fundul scaun cred...pup.
http://community.webshots.com/user/neliaCris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Clau, mersi! nu e insa nici o schimbare, nu m-am tuns, doar mi-am vopsit radacinile, ca erau crescute de doua degete . Si ca sa nu se vada diferenta de culoare ma face tipa asta niste suvite juma din par si apoi pune vopsea la radacina si imi iese super. O sa pun pozici cand ma aranjez si eu, la botez

Am dat iama in sertarul cu sulplize si am papat kinderul delice al copilului si niste cioco cu capuccino . Si-asa Vlad are interdictie la dulciuri, nu-i mai dau voie ca prea o luase pe aratura si nu prea mai manca mancare decat cu gandul la "surprize"(asa zice el la dulciuri). Si am hotarat ca o perioada sa nu mai manance nimic dulce si vad ca nu protesteaza...deocamdata...

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare

Mergi la inceput

clau frumosi copilasi.si ce noroc ai avut tu ca ti-au iesit baiat si fata!!!si noi aveam scaun de apa.si puzzle de burete.eu il aveam separat la jucarii dar la cate capete lua cris de covor am zis sa le pun si pe astea.numai ca acum nu mai sta in funduletz.ci pe burta sa manance din ele.fetitza ta are dintosi?

Mergi la inceput

Nelia, Cristian este o frumusete de baietel, de fapt toti trei sunteti frumosi! Sa-ti traiasca puiul!
Ai citit in odisee ca nu am simptome, dar au venit repede peste mine, in saptamana 5 deja eram plina! Stiam exact cate saptamani am pentru ca m-am chinuit un an ca sa iasa Rebe!

Voi cand ati plecat in Italia? Dupa botez sau imediat dupa ce-ai nascut?

POZE

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

multu clau.dar nu ai pre zis de simtome..doar de nani toata ziua cu capul pe birou.
noi eram in italia,am nascut in ro.am ajund in 15 ian in ro si in16 m-am internet cu eminenta de nastere prem.m-au umflat de no spa si ginipral si dufaston sau ce mai era.apoi dupa 10 zile de la externare am plecat inapoi 24 de ore cu masina.a fost binisor copil cuminte.eu san 3 ore cu muls si 3 ore completare incalzit biberon la clima la masina.botez in it la bis ro.deci sa mai fac unul acum ar insemna sa fiu nebuna dar eu tot imi doresc.deci sunt nebuna

Mergi la inceput