Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (40)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bratafel spune:

legat de costumasele de Mos Craciun - cum a-ti ales marimea? in functie de inaltime si greutate - se potriveste?

pozeBiancuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CARE-SI SERBEAZA AZI ZIUA DE NUME!!!!!!!

RALU_T LA MULTI ANI!!!

Fuug ca am musafiri..Intru diseara.

Scortisoara Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitzam

Citat:
citat din mesajul lui Lorich
Nu mai stiu ce voiam sa spun, au venit lucrusoarele de la minimode, inclusiv salopetica de Craciun si sunt le-si-na-ta!!!

Si eu, si eu...

Piggy, stai linistita, ca vin pachetele de la babystuff, azi mi-a venit mie+Lorich, 2 in 1, ca am comandat impreuna. De-abia astept sa-l imbrac cu salopetica de Craciun

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

gabitza, pt cate luni ai comandat salopetica? ii vine lui Raducu? eu i-am luat pt 6-9 luni ca asa ne incadram in graficul lor. plsss spune-mi ca si tu lafel ai luat ca mi-e cam frica sa nu fie mici sau ceva, mari n-are nimic, dar mici...

Mami de Mufitza Ariana Elena

Pozici Mufitza
Mufitza's Videos
5 Lunitze
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Multumesc tutror fetelor pentru urari, va pup pe toate in grup

Camelia, eu l-am luat dupa inaltime si greutate, intr-adevar. M-am uitat si in tabelul de masuri de la Minimode de pe site, si i-am luat de 6-9 luni. Acum ii e cred o idee mare, dar de Craciun o sa-i vina la fix. Si celelalte lucrusoare i le-am luat chiar de 9-12 luni, ca creste baiatul asta ca din apa.

Am o durere de cap ametitoare, tocmai azi. Dimineata am fost la cumparaturi in Feeria, si am facut cinste cu niste mancare chinezeasca si cu o cafea de la Starbucks.

Mergi la inceput

Iulia, eu zic ca o sa-i vina Mufitzei. Mie mi-e clar, nu mai iau de mult dupa numarul de luni ci dupa inaltime, ca nu ne-am potrivit aproape niciodata, poate doar la inceput de tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

e bine atunci. eu toate le-am comandat pt 6-9 luni. ne inscriam in grafic si la 9-12 la unele, dar am zis sa nu exagerez e ea lunga, dar nici chiar asa. astia in Anglia au copii pitici? sau care e explicatia de nu corespund marimile?

Mami de Mufitza Ariana Elena

Pozici Mufitza
Mufitza's Videos
5 Lunitze
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Ba din contra, ca marimile din Anglia ni se potrivesc mult mai bine decat tot ce am luat de pe la noi, si pentru Andrei si pentru Raducu. D Craciun o sa avem mai mult de 6 luni, asa ca am luat bine masura.

Deja ma mananca degetele pentru inca o comanda, tre' sa vad ce mai iau. Cam are tot ce-i trebuie acum si in urmatoarele cateva luni.

Mergi la inceput

Fete frumoase, va invit la Capitolul 41

Mergi la inceput