Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (40)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

La multi ani!!!!! Pup toti mihaisorii sitoate gabrielutele!
Ne-a adus si nouatati laptopulde la serviciu si am putut sa va citesc si eu din urma.Calculatorul tot la reparat sta!

Fecian O sa vezi ca va fi bine!Uf cred ca ce e in sufletul tau nu mai tu stii dar important este ca va reveniti! Te inteleg pt ca am trait si eu niste clipe ca ale tale cu finutul meu cand avea 2 luni dar la el a fost mai grav, mult mai grav! Sa aveti grija de voi si asteptam vesti in continuare!!!

Vorbeati de batista bebelusului, ca cu cat tragimai mult cu atat vin mai multi mucisori. Nu stiu ce sa zic dar noi de 3 saptamani chiar 4 tot asa o tinem. De cand am inceput sa o folosesc parca nu se mai termina. Nu stiu deloc ce sa fac! Doctora a zis saptamana trecuta ca e ok nu avea rosu in gat, nimic. Mi- a zis sa ii mai pun picaturi de ser fiziologic in nas (mai mult chiar 5 ml) si sa nu mai ii trag cu batistuta, insa se infundase rau si tot am apelat la batistuta. Nu stiu ce sa zic, in rest e sanatos se joaca nu pare sa fie racit dar sforaie!

Legat de mancare de cand l-am trecut mai mult pe biberon si nu ii mai dau san ca inainte, a luat in greutate! Dimineata acepta biberonul cu cereale. Asta pe la 08.oo depinde de ora la care ne trezim. Pe urma nu mai vrea la masa de 11 12 nimic decat san si fff putin (60 ml) si nu mereu,daca ii dau biberonul urla numai cand il vede. Abia pe la 15.00 i se face foame si la fel uneori imi ia biberonul dupa ce il pacalesc cu sanul si tot asa. Apoi pe la 18.00 papa putin piure de fructe, el care manca si 200 grame. Seara iar lapte cu cereale. I-am dat si dupaamiaza lapte cu cereale si a vrut mai bine dar nu pot sa ii dau asa numai cu cerealeasa ca i-am scos dupa amiaza cerealele si bineneteles ca abia il bea.

Nu stiu dar ma termina cu mancatul! De ieri am reinceput cu legumele cateva lingurite. L-am lasat o sapatamana si acum am revenit sa speram ca vom avea noroc de data asta!
Am vazut ca si tu Bratafel te lupti cu pofta de mancare!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

neatza...am avut cea mai oribila noapte . nu stiu ce a avut fata, dar a fost foarte agitata s-a trezit pe la 11 si pana la 2.30 nu a putut sa adoarma. avea o energie...dadea din maini si picioruse si respira repede...am zis ca poate or fi dintii de vina, insa nu vad gingie rosie sau umflata si nici nu-si baga pumnii in gurita.
a adormit la 2.30 intr-un final, la 4 a trebuit s-o trezesc iara pt antibiotic iara 30 min chinuit sa adoarma..si dupa toate astea, la 7.20 se trezi iara, aceeasi energie, rade, da din manute, picioruse, pana o ridici in fundulea...apoi, nu mai zice nimic ma trimisa sotul in sufragerie sa dorm pana la 9.30 si bagai aprox 2 h de somn. dar pe el cica il termina..ca argintul viu o ora apoi incepu sa planga. nu stia ce sa-i faca si saracul in disperarea aia ii dadu lapte, apoi ceai, apoi iar lapte si uite asa ne dadu programul peste cap de nu mai vru fata sa pape tot marul acu la 10. oricum, asta nu-i nimic. cica s-o schimbe ca i se paru pampers-ul plin. cand colo.. surprizaa...un big kk!!! dar nu vazu, ca era cu ochiu in tv la o emisiune si are obiceiul de a verifica pampersul cu 2 degete dupa ce il desface sa vada daca e pishetel mult acolo. cand colo se trezi ca baga degetele in kk lasa fata asa si fugi sa se spele...fata intre timp, dand din picioruse se facu totuna si asa consuma barbatelul meu -nu exagerez - jumatate de pachet de servetele umede nivea, dar cum o schimba el: cu carligul de rufe la nas!!! am gasit carligul pe masa de schimb cu toate astea s-a descurcat, insa asta era cel mai mare cosmar al lui..sa schimbe fata de kk ah! si era sa uit! cica in toata valva aia, se duse de 2 ori la toaleta si vomita mai stergea, mai fugea la toaleta sa dea afara

ok. destul despre pataniile noastre.n-am citit din urma inca.

UN SINCER SI CALDUROS LA MULTI ANI MIHAELELOR,GABRIELELOR,PUIUTILOR CU NUME DE MIHAI, MIHAELA,GABRIELA, GABRIEL SOTILOR, PARINTILOR, SOCRILOR -acolo unde este cazul - SI CELOR DRAGI CE POARTA ACEST NUME si separatGabitzei, Mihaser tot binele din lume, sanatate, fericire alaturi de cei dragi...sper ca n-am omis pe cineva ca nu am verificat lista

Mami de Mufitza Ariana Elena

Pozici Mufitza
Mufitza's Videos
5 Lunitze
Povestea nasterii

Mergi la inceput

fecian m-am ingrozit. imi pare\rau pt tine si ursuletul tau ma rog la Dumnezeu sa fie bine . suntem alaturi de tine. multa sanatate

Pozici Mufitza
Mufitza's Videos
5 Lunitze
Povestea nasterii

Mergi la inceput

mama cati sarbatoriti aici...
deci,cum spuneam, am omis, ca deh, daca nu consult listuta..
ADAUG: LA MULTI ANI PT...
FLUTURICA AMELIA
URSULETUL PUFARINA - sa te faci bine s-o bucuri pe mami-
GABRIEL DE INA,DENISA...

jur ca ma incurcai... astept cartofi..ca rosiile m-a certat cleo ca-s scumpe

aici cuprind pe toti sarbatoritii, mari si mici

Pozici Mufitza
Mufitza's Videos
5 Lunitze
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Ah, si io tuta - La Multi ANi tuturor sarbatoritilor nostri dragi Mihaser, Gabitzam, leeloo, Micaela, Buburuzzi, Gabriel, Amelia Gabriela!!!!!!

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

Multumim din suflet pentru urari: Gabitzam, Mihaser, Inais, Reallaura, Jady, Andrada79, iulia83, Simonacip

Noi si fluturica Amelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

LA MULTI ANI!! tuturoro Mihaelelor, Gabrielelor, Mihailor si Gabrielilor.
Fecian, m-am ingrozit. pentru puiul mic, iti doresc sa treaca repede si sa uitati si mai repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jady spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrada79

Legat de mancare de cand l-am trecut mai mult pe biberon si nu ii mai dau san ca inainte, a luat in greutate! Dimineata acepta biberonul cu cereale. Asta pe la 08.oo depinde de ora la care ne trezim. Pe urma nu mai vrea la masa de 11 12 nimic decat san si fff putin (60 ml) si nu mereu,daca ii dau biberonul urla numai cand il vede. Abia pe la 15.00 i se face foame si la fel uneori imi ia biberonul dupa ce il pacalesc cu sanul si tot asa. Apoi pe la 18.00 papa putin piure de fructe, el care manca si 200 grame. Seara iar lapte cu cereale. I-am dat si dupaamiaza lapte cu cereale si a vrut mai bine dar nu pot sa ii dau asa numai cu cerealeasa ca i-am scos dupa amiaza cerealele si bineneteles ca abia il bea.

Nu stiu dar ma termina cu mancatul! De ieri am reinceput cu legumele cateva lingurite. L-am lasat o sapatamana si acum am revenit sa speram ca vom avea noroc de data asta!
Am vazut ca si tu [red]Bratafel te lupti cu pofta de mancare!!!!

Andrada si noi ne chinuim la fel cu lapticul,e de aia ii dau si san ca asta nul refuza ,Ericut al meu face duminica 6 luni si are 6800 kg asa ca marti avem intalnire cu pediatrul si sa vedem ce ne spune...in rest cu mucusorii ne zbatem si noi dar avem la indemana ser si aspiratorul nasal...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Micaela06

Uitati si voi ce face fata mea

Mihaela de Daria-Maria (23 iunie 2008)

O comoara, o comoara...

micaela acu am reusit si eu sa intru pe linkul dat de tine ieri. nu-mi vine sa cred cum da din picioruse si incearca ea sa se deplaseze, sa se miste..pai a mea e molaie. ati vazut ca sta pe burta si asteapta s-o intorc. daca nu, incepe sa se vaiete si sa planga. felicitari pt fetita ambitioasa.
vad ca deja ai imbracat-o in craciunita. trebuie sa facem un albumel de craciun cu bebeii nostrii imbracati in craciunei

edit: 23.06 - data de nastere a sotului meu

Pozici Mufitza
Mufitza's Videos
5 Lunitze
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Neata, fete cucuiete si bebici dulcici

si o zi onomastica frumoasa la toti sarbatoritii zilei!!

Doloress, m-am mai linistit cu miscatul si intorsul... pana la urma, cand va incepe s-o ia de-a busilea voi regreta zilele astea. Despre dormit, David doarme cu intreruperi noaptea cam de la 19:30 pana pe la 6, apoi mai doarme vreo ora pe la 8 si ceva, dupa ce-l alaptez si-i dau bibe, apoi mai doarme maximum o ora dupa-amiaza...

fecian, of, Doamne, vai de sufletelul lui, cate ati mai patimit si voi, nici nu-mi pot inchipui 10% din durerea si suferinta prin care ati trecut si inca treceti, sa dea D-zeu sa se termine odata belelele astea si sa-ti recapeti puiutul sanatos si vesel!! Ne gandim cu drag si optimism la pufarina mica si va tinem pumnii ca raul si boala sa se duca pe pustii... va dorim multa sanatate!!!

iulia, nu rade, ca in curand si eu ma gandesc sa recurg la carligul de rufe pt. nas, eu sunt super sensibila si scarboasa la mirosuri, Bogdan e altfel...

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii *** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David

Mergi la inceput