Puiuti de Randunici 2008!! (130)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Raluca, sper sa fie de la dinti, dar n-ar fi rau sa-l vada si un medic. Acum vreo luna a facut si Bubu meu febra, fara nici un alt simptom si am dat vina pe dinti dar de fapt era rosu in gat
Chiar, ce pediatru aveti?

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

pozici

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

kya imi pare rau ca si sanzi e bolnavioara...nu stiu ce se intampla, e un virus super naspa....teo de 3-4 saptamani o tine asa...acum si ea tuseste, la inceput uscat, si mi-a zis sa ii dau prospan (pe langa nurofen, panadol, tantum spray, pivalone in nas)...acum e plina de secretii, se aude si la fel si ea, se ineaca uneori...ii mai ies si vreo 6 dinti, ca nici nu mai stiu de la ce e febra...ies fff greu si plange saraca...2 de sus deja se vad, poate se mai calmeaza......poate la gat ii face bine sanzianei tantum verde spray, dar concentratia sa fie 0,15%..... zana mica si sper sa se faca bine repede; tu cum te mai simti cu ci(n)stita ?

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Da, mai Liana, asa e cu virusul asta nenorocit. Cred ca daca ar mai fi si dintii... mi-as lua campii.

Mi-e asa mila de ea, cand o vad ca doarme linistita, si apoi se ineaca cu toate secretiile alea...
Eu ii dau: Nurofen, Ophtamesone si Marimer in nas, Eurespal (pana acum a fost Humex), Zyrtek.

Cu cistita merge bine. Fac tratamentul homeopat, si sa vedem cum o fi. Deocamdata e ok, n-am mai avut nici o criza. Maine ma duc sa-mi iau rezultatul la urocultura. Sunt curioasa daca mai e vreo lighioana.

O sa intreb dr si de tantum verde. Si eu ma gandeam ca i-ar face bine. Dar Teo sta sa-si primeasca spray-ul? E usor de administrat?

Raluca mamica de Sanziana mititica

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

kya sper sa nu iti gaseasca nicio lighioana! eu iau antibiotic ca e infectie, destul de nasol, sper sa nu fie de la rinichi, mai vedem la sfarsitul lunii...tratamentul ala i l-am dat si eu lui teo cand a racit prima oara...acum am schimbat, la recomandarea pediatrului (si eu ii dau zyrtec seara, si ii mai dau de 2 ori pe zi vit c picaturi, septilin si oscilo si ii fac aerosoli tot de 2 ori pe zi...si parca tot degeaba)....si noi desi ne imbulinam cu de toate racim rau ba unu ba altu...

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

e usor de administrat ca are un sistem care ajuta; teo se mai chiraie ea, dar reusesc sa ii dau in final...mititica i-am bagat pe gat atatea siropele, picaturele ca acum cum ma vede cu o sticluta in mana, ea deschide gurita ...si cand ii dau cu sterimar in nas ea deschide gurita biata de ea...
dar ti-am zis, sa ai grija cand ceri spray tantum verde, sa ceri concentratie 0,15%

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Salutare si pupici, stol.

Multumesc mult pentru raspunsurile voastre ref la mopul acela cu aburi (Liana, Sovi, Ursu). Nu mi-am mai facut timp sa intru aici cam de mult. Doar ce am intrat putin zilele astea la subiectul cu "10 greseli ce le fac tinerii parinti" (Mihuta si Clau, v-am vazut pe acolo, va pup).

Kya si Liana, imi pare rau ca va sunt puii bolnaviori.
Maria e bine, slava Domnului si sper sa aiba norocul meu sa iasa treaca de iarna asta fara nici o raceala asa cum am depasit si eu gravida iarna trecuta. Cine stie...poate de fapt e vorba de norocul ei si nu al meu, ca ea era in burtica

Deocamdata nici un dintisor. In schimb merge de-a busilea dar nu o pasioneaza ca e f ocupata cu cataratul in picioare, se apuca de orice prinde. Sta f bine in picioare pentru mai multe minute in sir. Prima data s-a ridicat in picioare pe 23 oct. A si schitat cativa pasi sprijininduse de spatarul canapelei. Poate pun filmuletul in album.

Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008)
Albumul printesei mele

www.sansalaviata.ro/implicare.php" target="_blank">Campania - Sansa la viatza!

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

elara...sper sa treceti cu bine iarna si sa nu raciti nici una din voi!
asteptam filmuleeeeeet!

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Asa vrea sa stea Rebe toata ziua in patut...numai in picioare. ( Gecko poti sa te uiti linistita, nuo sa-ti mai stea inima-n loc )

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

multumesc de urare , liana. asemenea si voua tuturor si tuturor puisorilor le doresc.

acum incarc poze noi si filmulete.

clau, pe ce fel de tobogan o dai pe rebe? din cel mic, mic? ca as vrae si eu. (sper as si gasesc) si cum? o tii tot timpul, nu? sau pe cel mare si et dai tu cu ea in bratze?

Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008)
Albumul printesei mele

www.sansalaviata.ro/implicare.php" target="_blank">Campania - Sansa la viatza!

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Citat:
citat din mesajul lui clauclau

Asa vrea sa stea Rebe toata ziua in patut...numai in picioare. ( Gecko poti sa te uiti linistita, nuo sa-ti mai stea inima-n loc )

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!

si noi la fel, doar ca suntem inca incepatori.

Raluca mamica de Sanziana mititica

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput