Puiuti de Randunici 2008!! (130)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

LMA lui Adrian! (cu intarziere)
Si sa ne traiasca presedintele democrat!
LMA si puiutzilor de azi!

iar am ramas in urma.. dar recuperez eu..
ieri Andra mi-a vomat fructele si pe urma s-a culcat desi abia se trezise, dar m-a cam speriat cu voma ca nu mi-a vomat niciodata asa mult.. dar dupa aceea a fost zburdalnica de intotdeauna si asa ca m-am linistit..

Kya legat de mama-tata vs nume.. noi mama si tata vrem sa fim.. iar pt bunici e cam asa: ai mei sunt Bunu (ca taica-miu cica el e "bun, generos si nu e mosneag sa ii zica tataie") si mama e Bia -oricum la ei e asa de la nepotul meu, iar soacra-mea e Maia..

si ca o paranteza noi am avut 3 bunici, ca mama a fost infiata-de un unchi drept de al ei.. si aveam pt bunicii de la mama: bunicutza (mama adoptiva-dar si bunica preferata)+bunicutzu, pt cei adevarati Bica si bicu; iar pt cei ai tatalui - Mamaia si tataia..

Ela ma bucur sa te revad pe aici!!

am vazut multe filmulete si poze cu bebici din ce in ce mai frumosi si mai nazbatiosi!

si ce frumoasa scrisorica bebeliceasca am citit! are talent bre' Ginerica!

nu mai nominalizez ca am o varza in cap.. ca am ajuns la zi! dar va pe masura pe toate!
si ma duc la .. ca Andra in loc sa ia prima masa din noapte cam acum, s-a trezit o data deja la 10.30 si fara tzi-tzi n-a fost chip sa adoarma inapoi.. sa vad cat mai doarme..
am fugit!

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Neata!
A dormit bubu meu mai mult ca oricand: de la 6.30 aseara pana la 8 dimineata, cu o scurta pauza pe la 12 cand l-am trezit eu pt papa si schimbat...cred ca e de la vreme

kya, multa sanatate puiutei tale. Sper sa se faca bine repede
gecko, inelul pt baita se prinde cu niste ventuze de cada, e relativ fix

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

pozici

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Neatza!
"pucca, respecte pentru ca lasi prin munca ta ceva posteritatii...nu ma asteptam sa lucrezi in domeniu ingineresc...trebuie sa recunosc ca mi te imaginam cu ceva legat de filologie, istorie etc...chestii mai umaniste...mai lipseste sa imi spui ca sotul tau bine facut (pe care in mai toate pozele l-am vazut barbos si cu sapca) e balerin" - Gecko - randunoiul este grafician ( dar a terminat jurnalistica)
Kya pe Sanziana sa-i treaca repede raceala.
Cuscra ce mai faci mami? pe Matei.
Clau felicitari pentru trezirile mai rare.
Stela, Luny, Ariel, Mimo, Criss, Amira, Sovi, Tuchi, Ursuleatza, Gbutucica, Maria, Varun, Bubu, Liana, Cami si restul randunicilor.

Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze

Mergi la inceput

Fetelor am si eu o curiozitate....ce culoare au scaunele bebeilor acu ca au inceput diversificarea?

Minunea mea!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Pucca, depinde de ce-a mancat inainte..., dupa piureul de legume este spre portocaliu, de la lapte este deschis la culoare si nemirositor, de la fructe este cel mai mirositor. Deci este diversificat la fael ca si alimentatia.

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Mama ce petrecere ati tras voi aseara! cozonac? deja? . Eu am fost singura aseara fara randunoi deci am prestat singura cu "teroristu'"( asa ne alinta tati). Azi noapte a plans de la 1 la 2 intr-una si a facut febra 38,2 , sa fie oare de la dinti???

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze

Mergi la inceput

La Bianca majoritatea sunt inchise la culoare, un verde inchis, adica din 3 - 2. Cat despre miros, cele dupa laptic sunt inofensive, restul ...

Minunea mea!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Citat:
citat din mesajul lui pucca

Fetelor am si eu o curiozitate....ce culoare au scaunele bebeilor acu ca au inceput diversificarea?

Minunea mea!
poze

Toate culorile ... toamnei
In functie de ce mananca: mai portocaliu, mai maro, mai negricios, mai mustar. Si consistentele, la fel, in functie de ce mananca.

Raluca mamica de Sanziana mititica

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Aaa, si inca ceva: stiti ca va povesteam ca ma luptam cu un eritem fesier nasol al fetei? Am luat o pauza de la fructe, si i-a trecut!
Inseamna ca erau prea acide, nu? Ca de la legumele fierte, sau de la branzica, nu pateste asa.

Raluca mamica de Sanziana mititica

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Mimo, super Vladutu! Si eu o dau pe Rebe asa pe topogan si-i place! Mai si ce important se da baiatul la cumparaturi!

Oare asta sa fie solutia la eritemul fesier?? Oricum la Rebe nu mai vad nimic, e toata mov. o dau o data cu violet, o data cu cutaden..., va da-ti seama ce e la funduletul ei?

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!

Mergi la inceput