Puiuti de Randunici 2008!! (130)
Raspunsuri - Pagina 16
amira_roxana spune:
kya multa sanatate sanzianei si tie!
mahhh ce va mai destrabalati voi pe aici, ba sangria, ba cozonaci...sa va ganditi si la mine da?
mi-e dor de voi sa stau si eu la taclale dar dehhh nu le putem avea pe toate!
care ati dat peste la pui? de care ati dat, proaspat sau congelat? ca ma bate si pe mine gandul sa incerc...
va pupic pe toate!
gbutucica spune:
Neatza!
deci ..........eu nu ma pot tine de voi cu sv cu casa , si fara pitic, dar cind oi avea pitic in grija
??????![]()
va
va salut si va doresc o zi usoara. sper sa pot sa citesc cate ceva .....

Giani ..
Mamica de ANDREI
,....andreiul meu
Kya spune:
Acum o pusesem in pat, i-am dat biberonul, a inceput sa se frece la ochi - zic hai ca adoarme, ca e obosita.
Vin in sufragerie la laptop, si eram foarte fericita ca nu aud galagie de la ea. Ma duc tiptil, si ce vad: Sanziana mea in picioare in patut, isi facea de lucru cu un nod de la aparatori. 
Ieri nu a vrut sa doarma de loc, asa ca am dus-o in masina (iubirea ei), am plimbat-o pana a adormit, si am stat apoi in parcare 2 ore, sa-si faca somnul... Oare stie ea cata motorina ma costa dormitul ei?
Si am descoperit si marea ei frustrare din tarc - nu are de ce sa se sprijine sa se ridice in picioare! Plasa de pe laterala e elastica, si nu o sustine. Iar in pat nu pot sa o las, ca da cu capul in zabrele...
Frate, dar numai in picioare vrea sa stea!!! M-a capiat. In orice pozitie s-ar afla, se suceste pe burta, apoi in 4 labe, apoi in fund si pe urma in picioare...
Roxana, Giani 
Raluca mamica de
Sanziana
mititica
God didn't bring me this far, to leave me here!
varuna spune:
Butucel 
Roxana n-am dat peste deocamdata asa ca nu stiu...
Kya si Mara e la fel numai in picioare, numai ca eu nu am tarc ca nu as mai avea unde sa il tin, asa ca sta agatata de mine sau in patut dar trebuie supravegheta...
Ana, cea mai fericita mamica cu iedutzul scump Mara Sofia (17.03.2008)
Are mama o fetitza cat un ghemotoc...
mimonix spune:
Neata si de la noi
La ora 8, baiatul dormea dar vecinii nu
Nu stiu ce naiba aparat au pus in functiune sa fasaia interonul meu de 
Si m-am trezit si stau popandau...fac branza, fierb oua ...
Roxana i-am dat file de cod congelat de la supermarket...eu la peste proaspat nu ma bag si am mai mare incredere in pestele oceanic ca-i hranit cu ce apuca , nu cu ce i se da
.L-am fiert si i l-am dat amestecat cu cartof si rosie si unt ...I-a placut din prima 
Kyaeu cred ca raceala asta pe care o aveti voi acum au avut-o ai mei (vad si la tine ca si la Nico ca e vorba despre muci, tuse si laringita
) Sa se faca bine Sanzi repede
O sa se ridice si in tarc, Vladut se lasa cu greutate pe plasa, se sprijina pe ea si asa se ridica ...s-a chinuit un pic pana a descoperit, dar de atunci e fericit
Clauasa ai slabit tu , mancand noaptea?
Dar ce ma, e casa mare si e departe bucataria ? ![]()
Varunadin doua ca tine faci una ca mine 
Ursuleata ce rambo ma, ca ursuletul e cuminte si zornaie jucaria linistit deocamdata..nu da niciun semn de rambo, nu mai plange ca o avea ascendent in alta zodie ![]()
Bubu/Lianae gata masa? La ce ora sa vin?![]()
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
varuna spune:
Gata mi-a inceput programul, deocamdata rade, ma duc sa ii dau marul copt si o intindem in Moghioros la piata...va pup
Ana, cea mai fericita mamica cu iedutzul scump Mara Sofia (17.03.2008)
Are mama o fetitza cat un ghemotoc...
gbutucica spune:
Mimo , imi face impresia ca deja ne cunoastem
, sau cel putin mi se pare cunoscut Vlad al tau ( in parcul titanii , asta var.......), pune o poza cu tine sa vad daca asa e , plisss, plisss.
Giani ..
Mamica de ANDREI
,....andreiul meu
mimonix spune:
ButucicaVlad al meu asta vara arata altfel
, n-am fost niciodata in Titanii (asta nou, refacut) pana acu' vreo doua luni si poze cu mine sunt tot acolo dar in alte albume
Acu' sigur ne gasesti si sigur ne si recunosti, numai sa nu vina frigul 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
underqueen spune:
neatza! Tudor a avut o trezire la 4 dimineata
, ceea ce nu ii sta in obicei...eu adormisem pe la 1, deci eram varza...l-am luat in pat cu noi si am adormit la loc...si el la fel...e prima oara cand doarme intre noi in pat...si nu vreau sa repet experienta...m-am trezit amortita toata
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
minunea mea
asa creste strumful mare
clauclau spune:
Neata,
Kya, imi pare rau de Sanzi, sanatate rapida va doresc!
Varuna, si la voi treziri nocturne? E nasol...
La mine s-a trezit Rebe pe la 3.30 si a stat treaza vreo ora, dar nu era nervoasa, vorbea in patut cu ursuletii si elefantii de pe aparatori si a tot stat asa aproape o jumatate de ora. Apoi am luat-o in pat langa noi, s-a mai frichinit si acolo o gramada si apoi s-a culcat . Si s-a mai trezit la aproape 7! Eu ma minunez tare cand doarme cate 2 ore! Dar cea mai mare victorie din noapte a fost ca am alaptat-o pe la 2.30 si apoi direct dimineata cand s-a trezit!![]()
Mimo, sunt norocoasa, hmmmm?
Mananc noaptea ca sunt treaza si ma apuca cate-un dor de frigider de numa'! Deocamdata stagnez, n-am mai slabit , ce-i drept cam bag dulciuri in ultima vreme si nu-i bine.
Merg sa vad poze cu Vladutu tau! 
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!