Puiuti de Randunici 2008!! (130)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Of...saracuta de ea...ii dau si eu un pup apasat pe obrajorii aia grasani .
Fata, am doar un balcon, dar aveam rufele din doua spalari, deci 2 balcoane .
Am fugit la nani

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

Citat:
citat din mesajul lui bubu05

Of...saracuta de ea...ii dau si eu un pup apasat pe obrajorii aia grasani .
Fata, am doar un balcon, dar aveam rufele din doua spalari, deci 2 balcoane .
Am fugit la nani

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

ha, ha..ce tare cu balconu'....se vede ca mi-a cam adormit neuronu' ...somn usor si noapte linistita bubu ...un picusor mai am si eu si gata, la nani

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

helloooooooo ...australiaaaa......americaaaa....pai eu cui predau stafeta ? biiiiiiine, scot la inaintare, poate asa va ademenesc...si gama variata de cafea, capuccino, ciocolata ...pentru "tati gusturilii" sa fie pentru dimineata!
ariel, inchid eu si apari tu? ca se apropie de 3 dimineata
aaaa, cand ai tu o farama de timp liber, te rooooooog, trimite-mi si mie pozele, ca am incercat sa le salvez de pe webshot si nu merge (sau nu ma pricep eu)

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Nu stiu pe unde e Arielu' dar e 3 fara 10 si am aparut eu.

Fii-mea a scapat de laringita, dar de ieri a inceput sa tuseasca - cu expectoratii... Am inceput cu Humex.

Si acum un sfert de ora, s-a trezit plangand de mama focului, pentru ca se inecase in somn cu secretii. Avea nasul foarte infundat, nu mai putea sa respire pe nas, si respiratul pe gura cred ca a speriat-o. Ma uitam cu o mila la ea, si nu stiam ce sa-i fac. Pana la urma i-am pus niste Marimer, au curs mucii, s-a eliberat nasul, a tusit zdravan de cateva ori, si s-a calmat. Noroc ca a adormit imediat dupa ce am pus-o in pat. Evident ca aparatul de aspirat mucozaurii nu avea baterii, si alte baterii n-am gasit, asa ca a trebuit sa ma descurc cu pompita clasica...

In fine, acum vad ca doarme linistita. Inclin sa cred ca erau totusi doar secretiile din gat cu care s-a inecat, ca acum nasucul e foarte curat.

Mama ei de raceala! De vreo 3 saptamani o duce saraca pe picioare. Ba e mai bine, ba e mai rau...

Mi-e un somn, de-mi pica ochii in gura, dar mai stau sa o pazesc.

Raluca mamica de Sanziana mititica

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Am iesit si eu putin la frigider sa pap crema de zahar ars si zic,ia sa vad ce-au mai facut fetele? Si cand colo, v-ati destrabalat din nou, dar cu cola, fanta!
Aseara a venit randunoiul peste mine in pat, ne-am luat de povesti si am inchis laptopul ovcorse.
Rebecca vad ca doarme binisor, s-a trezit putin la 23.30 ( dupa ce se cylcase la 21.15 ) si apoi la 2! Suntem pe drumul cel bun, Doamne ajuta!

Kya, mama ei de raceala, ce-o mai chinuie pe Sanzi!

Liana, sper ca faci nani acum ca am vazut ca ai trebaluit pana tarziu in noapte.

Ma duc in patuc...

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

va dau cafeauaca sa va dregeti... ca 17 pagini scrise de cand m-am culcat imi inchipui ca le-ati stropit si cu o sangria si un martini...
nu potci ceti acum pe motiv de barbat ...dar scap eu de el sambata si imi fac de cap
oricum, vant ciudat bate pe crenguta daca la ora asta preiau stafeta de la Kya si Clau. Sanatate Sanzienei si Mos Ene pe la gene pt Rebeccoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns varuna spune:

Buna dimineata!!!!
Ce sa zic am disparut iar ca m....l in ceata, da' in schimb am vazut ca a aparut Zoze cu blondutz cu tot. Zau ca nu inteleg de unde mai aveti atata energie ca eu sunt franta (mi-e o rusine de Claaaaaau), fi-mea maraie toata ziua la mine si prefer sa stau afara in concluzie de la l0 la 14 sunt afara, la 14 papa, apoi afara iar pana la 18 cand papa iar...dupa in casa si tin-te matzaiala. Toata ziua imi zic Doamne bine ca e sanatoasa ca are o energie de ma nauceste. Nu mai zic sa fac mancare pentru noi, de mancat nu mai zic ca am ajuns la 48 de kile, si urmeaza restul la culcare intins rufe, calcat...mai bine ma nasteam Bubu. Iote asta fac eu toata ziulica, ca sa nu mai zic ca mai nou se trezeste si iedu' din ora in ora noaptea, e adevarat ca nu in fiecare noapte dar destul de des...uite de-aia nu am mai intrat deloc, ca mi-era ciuda ca nu pot sa citesc din urma sa pot raspunde si eu cuiva...
Ma duc sa mananc ca asta e ora mea...in max 30 min se trezeste iedu'.
Mai intru...va pup

Ana, cea mai fericita mamica cu iedutzul scump Mara Sofia (17.03.2008)

Are mama o fetitza cat un ghemotoc...

Mergi la inceput

Doamne ce noapte am avut... copilul plangea din ora in ora, se trezea cu horcaituri, tusea de ziceai ca-si rupe plamanii, era cu mucii in barba... Plangea dupa suzeta, o cauta si si-o baga in gura, dar o scuipa imediat, pentru ca nu putea sa respire...
Febra tot nu are. Trebuie sa sun iar doctorita, sa ma duc la ea.
Eu personal as trece-o pe antibiotic, pentru ca e clar ca bacteria a coborat inspre plamani, dar sa vedem ce zice si dr.

De mine nu mai spun cat de varza sunt (cireasa de pe tort este un CM care s-a hotarat sa fie luna asta foarte abundent, si sunt sfarsita)
Ma duc sa ma servesc cu cafeaua australiana - intravenos merge?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns varuna spune:

Kya imi pare tare rau...
...si eu care tocmai ma plangeam ca e Mara maraita

Ana, cea mai fericita mamica cu iedutzul scump Mara Sofia (17.03.2008)

Are mama o fetitza cat un ghemotoc...

Mergi la inceput

Varuna stai sa vezi cand e bolnavioara, si tot asa de energica. Ea mai sta in tarc cu jucariile, ba in pat... Mai am parte de cateva minute de respiro pe zi.

iedutul!

Mergi la inceput