Puiuti de Randunici 2008!! (130)
Raspunsuri - Pagina 14
cami33 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ursuleata http://www.desprecopii.com/info.asp?ID=762 tiker Mami de ursulet |

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu
lianam spune:
| citat din mesajul lui ursuleata http://www.desprecopii.com/info.asp?ID=762 tiker Mami de ursulet |
"Ooooo! A aparut Rambo intr-un grup de copii care se joaca! Cu un copil Berbec in jur, va puteti astepta la multa actiune in jurul dumneavoastra. Nu va asteptati ca acest copil sa stea linistit si sa zornaie o jucarie. Acest lucru nu se va intampla! "
...adevarul gol-golut Liana, mami de Teo
bubu05 spune:
Liana, te mai aburesti?? eu inca ma aburesc ![]()
Ursule, maine citesc horoscopu'
Cami, ce faci, nu dormi?
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
lianam spune:
sunt la abur total bubu, nici nu trebuie sa-mi mai dea astia caldura la calorifere
...da' ma uit urat spre suportul de rufe de pe balcon, ca inca nu s-au uscat, asa ca ma mai asteapta o "abureala" maine seara 
Liana, mami de Teo
ursuleata spune:

Mama pentru-al ei copil
Are scumpe dezmierdari,
Are inima cu ochi,
Are ochi cu sarutari;
Plansul lui e plansul ei;
Orice-l doare, pe ea doare.
Ea traieste pentru el;
Cand el moare si ea moare!
tiker
Mami de ursulet
lianam spune:
citat din mesajul lui ursuleata![]() Mama pentru-al ei copilAre scumpe dezmierdari, Are inima cu ochi, Are ochi cu sarutari; Plansul lui e plansul ei; Orice-l doare, pe ea doare. Ea traieste pentru el; Cand el moare si ea moare! tiker Mami de ursulet |
frumooos, dar...
....cam trist Liana, mami de Teo
bubu05 spune:
Ursulico, dai din ras in plans...ce-ti veni? fugi la Relu in pat si lasa plansu' 
Liana, ale mele erau toate uscate, doua balcoane si un uscator
Mai am o pijama si 3 tricouri si le-am dovedit 
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
lianam spune:
| citat din mesajul lui bubu05 Liana, ale mele erau toate uscate, doua balcoane si un uscator Mai am o pijama si 3 tricouri si le-am dovedit ![]() Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008) si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005) |
ce bine ca ai 2 balcoane bubu...o pijama, o camasa si o lenjerie si gata si eu
.....dupa ce ca respira greu, dintisorii aia cred ca o dor raaaau Liana, mami de Teo