Puiuti de Randunici 2008!! (130)
Raspunsuri - Pagina 19
Kya spune:
Elara
si va doresc sa nu se prinda nici o raceala de voi!
Incarc su eu acum niste pozne.
Raluca mamica de
Sanziana
mititica
God didn't bring me this far, to leave me here!
elara spune:
Vaaaaaaaaai, Clau ce scumpa e!!!!
S-a facut si mai dragalasa daca asa ceva e posibil
!
Si eu ii zic lui fi-mea "chitzaila" ca si ea facea sa ca Rebe.
si a ramas cu vorbele de alint gazutz, piticutz si de curand ii mai zic titza mica de la fetitza mica...
Kya, nu mai ai poze cu Sanziana pe net? :(
Liana, nici tu?
Cami, ce puisori dragutzi ai! Si ec frumos sade baiatul pe fotoliu, ca un om mare, serios, cu mana pe maner...![]()
Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008)
Albumul printesei mele 
www.sansalaviata.ro/implicare.php" target="_blank">Campania - Sansa la viatza!
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
mstela spune:
Neata.Bai ce destrabalare a fost azi noapte!!
Pe mine m-a furat randunoiul.![]()
Kya,imi pare rau de Sanzi mica..ofof..ce nasol o fi.
sa treaca mai repede.Mergi urgent cu ea la medic,ca nu-i gluma.
liana,of,si voi va chinuiti de atat timp??Tot zic:
sa treaca si nu se leaga nik?
pucca,la Teodora kk e cand verde,cand rosiatic,cand negricios..cat priveste mirosul....
elara
Edit sa-i zic claudiei ce Rebe scumpa am vazut!

Bai ce mi-ar mai placea o intalneala.Nu ziceti nik?
Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
mimonix spune:
Am vazut maimutica de Rebe
Asa sta si baiatul meu, e molima de maimutareala in titan 
A venit coletul de la babypoint 

Am papersi cu elastic 88 buc =26 Eur si am 20 de borcane de legume Hipp de 200 g , 2Eur/buc...si mai am si altele
Comanda am trimis-o pe 20 oct...ma rog, azi trimit alta pentru pampersi in mod special ![]()
Fug la piure, la scoala, in parc si io mai stiu pe unde 
V-am pupat
PS Pana vin sa se faca bine toti bolnaviorii 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
lianam spune:
elara aici avem noi ceva fotografii ![]()
mai ce iepurel topaiel e rebeccuta
... teodorei nu-i place deloc sa stea in patut (doar cand doarme), de asta nici nu i-am luat tarc, ca as fi dat banii degeaba; daca o pun sa stea in patut se plimba in picioruse tinandu-se de marginea patului, ca un leu in cusca, bombane, pana incepe si urla sa o iau de acolo; ei ii place sa umble in 4 labute, sa se catere pe unde poate prin casa, umbla cu teo-mobilu' si cotrobaie peste tot
........
Liana, mami de Teo
Olgutzika spune:

Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
lianam spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui Olgutzika![]() Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE |
ahaaa, deci nu te-ai blocat in camera
Liana, mami de Teo
elara spune:
liana, ce ochi migdalatio are mandra ta...
si..daaa..chiar cotrobaie..nu gluma...
am pus si eu poze noi si 3 filmulete aici. (cel cu pasitul e ultimul)
Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008)
Albumul printesei mele 
www.sansalaviata.ro/implicare.php" target="_blank">Campania - Sansa la viatza!
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
raluca2107 spune:
Clau, am vazut iepuras coconas de Rebe
, superba ca de obicei. Si noi am vrea sa stam numai asa daca s-ar putea, doar ca avem inca probleme cu echilibru
si mai cade si imi e frica sa nu se loveasca de marginile patutului.
Mimo, mi-au placut papuceii cu urme de labute (a lasat semne in drum spre casa sa nu se rataceasca??). Bineinteles ca noi nu avem leganut de ala in nici un parc, tare mi-ar mai fi placut pt Sabin.
Si eu cred ca semana cu tine Vladut. Si eu patesc la fel, unii spun ca seamana cu mine altii ca e tat'su tot (bine ca nici noi nu suntem unu vreun blond si unu vreun brunet).
Cami, eu nu prea sunt hotarata in privinta medicului in prezent.
Cu Briana am fost foarte mult la dr. Cozlovschi si la Voroneanu si cateodata si la Boca. Cu Sabin mai nou am fost la Luxor la dr. Miron. Iar la medicul de familie ma duc doar asa la vaccin si la controalele periodice.
Gecko , sora-mea sta pe L. tautu 5 dar de vreo 7 ani, iar pe sotul meu nu stiu daca il stii din cartier ca el a copilarit pe la Orizont. Despre prietena ta, in caz ca nu mai tii legatura, pot sa iti spun ca am impresia ca s-a mutat de curand in Bucuresti pentru ca prietenul ei, pe care intamplator il cunosteam, s-a angajat acolo Inspector de Mediu. De fapt ma intalneam in fiecare dimineata cu ea cand plecam la birou, iar de vreo 4-5 luni nu o mai vad decat in cate un week-end. Oricum nu sunt f sigura...
Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
lianam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui elara am pus si eu poze noi si 3 filmulete aici. (cel cu pasitul e ultimul) [size=1] Elara, fericita mamica a Mariei Roxana (20.03.2008) |
maaaai ce ochi albastrii am vazut! si ce cumintica se joaca ea in tarc....si sta cu mami la bucatarie tot cuminticaaa gata, ne facem mumoase si iesim la plimbare ca e frumos si de maine cica se schimba vremea, se face urat....poate dam o tura si in mall, asa ca fetele
Liana, mami de Teo