Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (217)
Raspunsuri - Pagina 12
cecilia L spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui urmychance
E si bolnavior, a avut si scaune moi 5 la nr. / zi, ii huruie burta de la antibiotic, dar oricum el nu mananca de felul lui. Suge, suge si iar suge! La tzitzi evident. Suntem tare stresati si habauci, nu facem nimic pt noi, tot e o fuga continua si ne-am cam saturat. Nu avem cui sa i-l lasam, nu ne permitem nici sa plecam undeva sa ne relaxam, nu avem niciun ajutor...mi se pare asa de greu....si este treaba si iar tb de facut...ma plang si eu ca am o pasa mai proasta. Ma duc sa bag rufe la spalat...IAR!!!!!??????????? Tudor- 17.09.2007 |
Te inteleg, este tare greu fara nici un ajutor, cu un bebe bolnavior si toata ziua tatzi si iar tatzi, am trecut prin situatia inainte sa-l intarc pre Cristi, te asigur ca nu este mai usor nici acum, dar macar am inceput sa dorm noptile, se trezeste odata max de 2ori.Uneori imi pare rau ca nu a mai vrut deloc tatzi, eu as fi vrut sa-i mai dau seara si dimineata...asta e viata.
Daca e bolnavior si il doare gatutul e clar de ce, nu papa, posibil sa-i scada pofta de mancare si de la medicamente, ai rabdare( greu de facut, stiu) da-i sa suga cat de mult poti ca sa suplinesti lipsa meselor, sau da-i sa pape numai ce vrea si ce-i place.

mamica obositaCecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)poze
cecilia L spune:
Din ce am citit, am tras o concuzie, care sincer ma linisteste, baiatul meu nu este mai terorist decat altii, parca dscrieti prostioarele lui Cristi.
Si el ma musca, ciupe sau ma loveste..sunt convinsa ca din prea multa dragoste, am incercat diverse variante de ai stopa actiunile, dar degeaba....sper sa treaca la un moment dat.
Legat de mersul la WC, daca ii inchid usa urlaaaaaaaaaa de ne stie tot blocul, asa ca am renuntat si il las sa ma vada, mai intra si peste mine in baie dar asta este, o sa scapam intr-o zi si de asta.
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze
Annisia spune:
Mama, boieroaicelor, va arde de benchetuieli... Devyllo, nu puteai sa aterizezi si tu luna trecuta? Sa va distrati si in contul meu, ca eu sunt la prashit la ora aia. Pup fetele petrecarete!
Gagici, mie pediatra mi-a spus sa-i dau cate 5 picaturi de Vigantol. Vad ca voi dati cate o picatura... Mi se pare mult prea mare diferenta. Oare luat in exces ii poate dauna? Sa mai reduc doza zilnica? Sau nu are ce rau sa pateasca??? Aici Magdaz mi-ar fi de mare ajutor. Poate ma aude si-mi zice si mie care-i faza si cum sta treaba...
Urmy, pe ce tema ai de facut lucrarea de disertatie? Poate iti pot da ceva materiale, sa mai scapi de munca.
Aniast, stiu ca maine ai o zi grea. Sper sa treci cu bine de toate si sa ne dai vesti bune. Sa dea DD sa fie un bebe sanatos si cu pasa, asa cum iti doresti. Pupici! Tin pumnii sa fie bine!
Betty, ce mai faci mami? Morcoveata e ok? Poate vorbim zilele astea.
Eu sunt extrem de multumita. Debutul meu la munca s-a anuntat un real succes, de nici nu ma asteptam. Am prins o functie super tare, atat profesional cat si financiar. Cu toate astea, imi lipseste feciorul meu extrem de mult. Cand il sun si il aud cum gangureste, as lasa dracului totul si m-as intoarce la bibishtrocul meu. Ce pot face copiii astia din noi, mai vere!?!
Micul Yanis creste mare
urmychance spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Marunzika Mai dati vitamina D la bebei? In maternitate mi-au spus sa-i dau pana la 2 ani, iar pediatrul mi-a spus numai pana la 1 an. M-am decis sa-i mai dau pana la 2 ani, oare-i rau? www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank"> ![]() Yannisa Milena 24.08.2007 |
eu ii dau pana la 2 ani. Ii dau vigantoletten 1000. Cate o pastiluta pe zi, ii zic , "uita mama, bobo" si o ia cu placere.
si eu tot vroiam sa ma bag in tarc/pat cu tudor dar nu indrazneam , ma gandeam sa nu se rupa patul cu mine. Am testat tarcul si eu si sotul, inca mai e functional. Cand a intrat sotul in tarc, Tudor a plans, pe mine m-a acceptat mai usor.
Andreea - azi tudor nu a mai plans deloc la siropele. Pur si simplu deschidea gura frumos sa le ia. Deci e dupa cum are el chef. Ii zic: inca 2 si gata, hai apoi iti dau tzitzi.
urmychance spune:
Cecilia - multumesc 
Annisia - la dreptul muncii, incheierea contractului de munca, ceva de genul asta, inca nu m-am hotarat. Sunt la master (nu am avut ce face) la SNSPA, Facultatea de relatii publice si comunicare, sectia Comunicare manageriala si Resurse umane. Deci ceva din domeniul asta. Nu are nimeni nicio lucrare gata facuta? Stiu ca o sa intru in panica ca nu o sa am timp (si nici chef!). Cand eram la facultate (acum cinspe mii de ani) parca era mai usor. Multumesc mult. 
cecilia L spune:
Anisia, si mie mi-a zis pediatra sa-i dau vigantoletten 1000, dar nu am gasit la farmacia de langa mine( mi-a fost lene sa merg la alata) si i-am dat tot 3 picaturi, pe vara ii dadeam cate 2picaturi, lanoi nu este inchisa fontanella, mi-a zis sa-i dau si calciu gluconic, dar daca a tot fost racit si a tot luat siropuri am renuntat sa-l mai chinuiesc si cu Ca, dar o sa incep sa-i dau 10 zile pe luna.
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze
urmychance spune:
hai sa ma si laud (nu numai sa ma plang):
ieri am gatit un bors de cucos si mi-a iesit tare bun, gras, am papat azi cu smantana, delicios! Si am mai gatit si pilaf si varza. E enorm pt ca eu gatesc cam o data la 2-3 luni.
Si inca ceva, la Mega Image are o tarta cu orez cu lapte, este bestiala. I-a placut pana si sotului meu cel mofturos.
urmychance spune:
Annisia - eu stiu ca 2 picaturi se dau. Acum depinde si de fontanela. Mai intreaba cand mergi la control.
Erina spune:
Buna seara!
Am venit si noi de pe afara. Astazi s-a intunecat la 5, ce urit!!!
Ce am citit...Urmy, multumesc!
S-a acumulat oboseala de pe parcursul ultimului an. Cred ca iti doresti sa dormi o noapte cap coada...Eu te felicit pentru ca ai reusit sa alaptezi atit de mult. Vei vedea beneficiile la Tudor.
E bine ca te intelege sotul. Al meu cum e plecat toata saptamina nu prea isi da seama ce si cum dar simbata si duminica imi lasa libere citeva ore. Sta el cu Daria. Si eu tot asa cu grija stau mai mult in ce priveste alimentatia-nu care cumva sa ii dea ceva ce nu are voie sau sa nu fie foarte atent la conditiile de igiena.
Incercati sa pelcati toti trei undeva , macar sa schimbati aerul daca nu puteti sa plecati doar voi doi.
Maruntika, am vazut si eu poza cu voi in patut! De mult vroiam sa iti spun ca ai un par superb, arati tare bine iar Puppi e o dulceeee!!!
Ii mai cinta tati? Ce cuvinte zice in italiana?
Carpatina, Cecilia a scris exact ce vroiam eu sa scriu daca as fi avut timp. E foarte greu pentru familiile de la tara (tara nu provincie). La noi mai este si o frica inradacinata de medici.In strainatate e un privilegiu si o datorie sa iti ingrijesti sanatatea.
Si pe verificate produsele din Germania sunt mai ieftine si mai calitative decit acelesi produse care se gasesc la noi (astea sunt facute pentru Eastern Europe).
Teodora, rabdare multa. Sigur e doar o faza si isi va reveni. Si eu cel mai tare ma supar cind Daria nu maninca sau nu crea sa adoarma desi e moarta de oboseala. Acum fac un lucru foarte rau, adica o hranesc pe canapea, ii dau drumu la Baby TV si asa maninca mai bine. Deasemeni nu se recomanda sa se incerce mai multe feluri de mincare. Masa nu trebuie sa dureze mai mult de 20 de minute si bineinteles nu sunt admise show-uri...
Ce simplu ar fi daca bb-lusiii nostri ar fi asa de ascultatori.
Eu ii dau Dariei trei picaturi. Mi s-a reomandat si cite o cura de 5 ml Ca si 6 picaturi de Vigantol. Si da, de la supradozaj pot aparea convulsii, dureri articulare si alte nebunii.
Urmy, nu a fost o problema cu Vigantolette. Parca se scosesera de pe piata. Am inteles ca nu aveau suficienta substanta activa. Ce bine ar fi sa ia Daria granulele homeopate cum ia Tudor pastilele...
Roxana, imi pare rau sa aud ca nu e totul OK la job. E dificil pentru ca daca esti stresata sau nemultumita in final iti afecteaza si viata de familie. Cel putin la kmine asa era. Veneam acasa si ma plingeam pus ca nu ma duceam cu drag la munca.
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
Erina spune:
Urmy, bors... super gospodina!!!
De retinut tarta!!!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)