Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (217)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Astazi Daria a dormit de la 13-16.30. cred ca pentru ca am dormit si eu linga ea. Deobicei doarme in jur de 11.30-12 o ora doua iar apoi fie mai adoarme in jur de 17.30-18 ca apoi sa se trezeasca la 20.30 fie ca in ultimile zile nu mai doarme deloc pina cind o culc in jur de 21. As vrea sa doarma un somn mai lung (ca astazi) la prinz choiar daca adoarme seara in jur de 21.30-22.
Deasemeni nu a mincat cine stie ce la prinz si i-am dat un biberon de lapte. O fi dormit asa bine din cauza asta? Voi dati laptic inainte de somnul de prinz??

In rest e o dulce si jumatate!!! Imi mai da si ea peste fata dar am citit ca e din iubire. De tras de par nu mai vorbim. A invatat-o bui gidilata la burtica cu nasul si cum prinde ocazia ma trage de par si imi impinge fata spre burtica ei. Azi am vrut sa o invat sa sa fac apuzzle din doua piese. bineinteles ca nu i-a reusit dar separa culorile si imi dadea piesele una cite una. Seasemeni stie sa puna jucariile in cutie si sa o inchida. Cred ca sunt lucruri normale dar eu le vad ca achizitii fantastice...

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Gabriella, kinetoterapia ajuta mult la spate.

Si Daria pare grasuta tot din cauza falcutelor si a capului mare (va mai amintiti ca ma temeam sa nu aiba ceva) dar e destul de slaba si lunguta la corp. La cit "bintuie" acum prin casa cred ca nici nu va avea sanse sa se mai rotunjeasca.

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urmychance spune:

Erina - iti dai seama ca ne-am gandit sa plecam undeva cu sau fara copil, dar nu ne iese. Mai asteptam.

Tudor a furat acum un mar si s-a inecat si a vomat. Cine a strans si a spalat dupa el?

cu vigantoletten a fost o pb, dar un singur lot si mi-a spus dr ca nici asa nu era sigura ca a fost o pb cu adevarat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Urmy, eu am facut tot la SNSPA, Relatii Publice si Comunicare. Dar lucrarea mea e pe comunicare institutionala. La Stavre... Nu cred ca ai avut ore cu el, pentru ca mi-a fost prof la televiziune. Hai ca ma interesez maine, ca am niste colegi care au facut mastere pe la SNSPA, poate ai noroc si se pupa cu ce-ti trebuie mataluta. Am o rugaminte la tine, ca mi-s batrana rau si uit: baga si tu un bip sau un mail, pentru aduceri aminte. E ok? Hai ca rezolvam noi cumva. Eventual iei un capitol de colo, unul de colo...
Desi, nu stiu daca e adevarat, dar cica au facut astia un sistem prin care descopera lucrarile copiate. Cica le-au bagat intr-un program si da alarma cand apar pasaje identice in doua lucrari. Ia sa te interesezi si tu, ca eu vreau sa te ajut, nu sa-ti fac un rau.

Micul Yanis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Y are fontanela cat un ou de prepelita. Sa inteleg ca Vigantolul asta intareste oasele? Pai atunci chiar nu e ok sa-i dau prea multe picaturi. Ce naiba o avea in cap pediatra asta a mea? Sa-i spun mamei sa-i micsoreze doza copilului, ca ma trezesc cu cine stie ce belele...

Micul Yanis creste mare

Mergi la inceput

Ieri Tudor a facut baie cu taica-su care il sapunea. Si Tudor a inceput si el sa se frece pe burtica cum a vazut ca ii facea taica-su. Si noi radeam si el pe langa noi. A fost tare haios.

Pot sa zic? VIVE OBAMA!!!! nu i-am urmarit campania, dar mi-e simpatic dupa fata.

Si ce o insemna daca am apasat pe telecomanda, dar nu indreptata spre televizor ci spre baie? M-am dilit asa?

Nu am mai dormit o noapte intreaga de cand am ramas gravida.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihailescu teodora

Bey mamici cu gupilashi beutori de Humana 3:al meu fiu nu mai pune gura pe el si tocmai apucasem sa comand pe babypoint 10 cutii!
So,cine doreste la 9E/cutia-arome de mar,vanilie,banane+vanilie si o cutie de Milasan 3 cu aroma de vanilie-7.9 E/cutia de 800g!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii

Humana 3 cu mar iti luam noi. Trimite-mi PM daca vrei, stam aproape si ne intalnim. Cate cutii cu mar ai?

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Annisia

Urmy, eu am facut tot la SNSPA, Relatii Publice si Comunicare. Dar lucrarea mea e pe comunicare institutionala. La Stavre... Nu cred ca ai avut ore cu el, pentru ca mi-a fost prof la televiziune. Hai ca ma interesez maine, ca am niste colegi care au facut mastere pe la SNSPA, poate ai noroc si se pupa cu ce-ti trebuie mataluta. Am o rugaminte la tine, ca mi-s batrana rau si uit: baga si tu un bip sau un mail, pentru aduceri aminte. E ok? Hai ca rezolvam noi cumva. Eventual iei un capitol de colo, unul de colo...
Desi, nu stiu daca e adevarat, dar cica au facut astia un sistem prin care descopera lucrarile copiate. Cica le-au bagat intr-un program si da alarma cand apar pasaje identice in doua lucrari. Ia sa te interesezi si tu, ca eu vreau sa te ajut, nu sa-ti fac un rau.

Micul Yanis creste mare

vai fata ce imi vine sa te pup...dar ma mai abtin ca stii tu de ce m-ai invinuit odata, da tu o lucrare de nota 10 ca o schimbam noi (sotul si cu mine). Saru'mana mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

BUna fetelor!
Hai ca citeam din urma si zic sa-i spun lui Teo ca ma intereseaza lapticul.
Am fost la tara de vineri si ne-am intors abia aseara, pt ca am fost eu cu fata si l-am asteptat pe tati sa vina sa ne ia.

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

Nu am facut cu Stavre...oricum, la cat de des am fost eu la scoala, de abia ii stiu pe ai mei. (profesorii).

Intreb si eu vineri cu picaturile cum e ca ma duc la control. Te sun eu maine, e ok?

Mergi la inceput