Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (217)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns urmychance spune:

ne imbracam si noi sa iesim afara. pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

Yaia ai ghicit, cu greu mai ies din patutul ei, mai fur si cate 1,5h langa ea si apoi abia mai ies de acolo :)

Si noi intram la categoria "repede-repede". Caci suntem fara ajutor si totul se desfasoara dupa acest generic. Repede mancat ( si asta pe rand, intai sotul, apoi eu), repede spalat, repede cumparaturi si lista continua. Iar Puppi are o energie de speriat; pe noi nu ne mai mira, insa toti cei care o vad ma intreaba de am nascut-o cu piper in poponeata :)

Merge bine, afara nu mai plec singura cu ea, ca tre' sa imping si carutul si sa alerg dupa ea. Ne zgarie pana la sange, dar o pedepsim si o punem la colt, unde sta linistita, ca stie ca-n 2 min se termina pedeapsa si o luam, dar apoi iar ne capseaza. Vrea numai in brate de 2 zile, de imi e frica sa beau lichide sa nu fiu obligata sa merg la wc cu ea in brate ( se mai intampla!).

De 2 nopti plange in somn si apoi se trezeste si nu mai doarme decat pe mine calare. Ii iese o masea jos, unde nu are decat 2 dinti; sus are 4.

La pranz e dezastru cu mancarea....uneori plang de nervi, ca avem si cate 3 feluri pregatite si mai mult de 2 lingurite nu ia din fiecare. In schimb baga banane la greu, dar doar sa muste ea din ele, nu sa-i dam noi bucatele ca au alt gust!

Vorbeste pe limba ei, dar spune si cuvinte amestecate in 3 limbi.

Scaun avem si noi Römer King Plus ( parca). Noi ne-am dus la ADAC si am luat testul la scaune de masina si apoi am plecat la cumparat. Are pozitie de dormit si e pt 9-18kg. Am tinut-o pana acum o luna in scoica, au spus ca pt bb e cel mai sigur asa, insa a mea nu mai avea loc in ea., desi era pana la 13kg.

papanash votat!

Va pupam si va dorim in continuare o saptamana cat mai linistita!

www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

Mai dati vitamina D la bebei? In maternitate mi-au spus sa-i dau pana la 2 ani, iar pediatrul mi-a spus numai pana la 1 an. M-am decis sa-i mai dau pana la 2 ani, oare-i rau?

www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Urmy la fel e si la noi! Numai ca eu nu ma trezesc peste noapte la alaptat, dar mai devreme de 2 nu ma culc. Si eu simt uneori ca nu mai rezist, imi amintesc cu drag de acum 2 ani cand puteam pleca unde voiam, cand casa imi statea curata 1 sapt, cand faceam o tigaie de cartofi prajiti asa la sarbatori, dar totodata nu as mai putea trai fara Cris. Ma enerveaza, imi vine sa-l bat uneori, dar e baiatu meu si il iubesc.
Esti obosita , cred ca toate suntem, si vom mai fi vreo 16 ani de acum incolo, asa ca si rabdare.
Apropo, cum mai ia Tudor siropurile, tot cu forta?? Acum vreo 15 min, m-am chinuit cu Cris 3-4 mine sa-i deschid gura cu forta. Il prind de nas, plange dar nu deschide gura.

Mergi la inceput

Maruntzicaeu ii dau in continuare cate 1 picatura. Cum de sta Puppi la colt?? Eu dc l-as pune pe Cris in sec 2 a plecat.

Mergi la inceput

Gabriella eu la crizele de nervi actionez cu indiferenta. La noi nu merge cu distrasul atentie, cu imbratisarile, mai rau face...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui urmychance
mai doarme si acasa (la noi! - eu scriu si o aud pe Carpatina comentand),

Nu.. nu.. n-as fi pus intrebarea aia pe care-o auzeai tu... nici macar in gluma... Caci nu merita hazul cand trezesti balaurii din ganduri..

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui papanash

O scula de-aia electrica, de te paralizeaza pe moment, pentru autoaparare

Pana sa citesc si ultima parteeee..

ai grija unde o pitesti sa n-o gaseasca Ghighi..

=====================

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Marunzika

Mai dati vitamina D la bebei? In maternitate mi-au spus sa-i dau pana la 2 ani, iar pediatrul mi-a spus numai pana la 1 an. M-am decis sa-i mai dau pana la 2 ani, oare-i rau?

Noi continuam si dupa un an, numai in lunile cu r (adica ne oprim din mai pana la sf de august).. asa a zis pediatrul..

=====================

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Marunzika
Vrea numai in brate de 2 zile, de imi e frica sa beau lichide sa nu fiu obligata sa merg la wc cu ea in brate ( se mai intampla!).

Mahhh.. cred ca ti-e frica de ea! Nu se intampla nimic daca o lasi in patutul ei cand vrei sa mergi la wc... ok.. poate o sa planga /urle... dar nu pentru mult timp.. si nici din cauza ca e ceva in neregula... stiu ca o iubesti, dar nu o lasa sa-ti faca ea programul...

=====================

Mergi la inceput