Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (217)
Raspunsuri - Pagina 10
Andries spune:
Stiu cum e, asa am patit si eu la primul copil si uite ca am rezistat in mod miraculos.
Nici acum nu e usor, cu doua maimute urlatoare in casa, in week end de exemplu te urci pe pereti la propriu.
Incearca ceva: sambata/duminica: 2 ore dormi tu si il lasi cu tati, apoi 2 ore doarme tati si il lasa cu tine, dar nu va deranjati unul pe altul sub nici o forma. Eventual tati iese cu el afara (sa nu-i vina vreo idee de titzi) si tu dormi in timpul asta (nu spalat, calcat, etc).
Andries
Gabriela77 spune:
Carpatino, multumesc de intrebare, cu spatele nu stau bine deloc, dar asta e…Cu pozele, ne-au lasat finii cu ochii-n soare, ei se bronzeaza prin tarile calde, noi n-am facut nicio poza.Asa ca asteptam cuminti, ei sa fie fericiti…
Nu stiu, noi nu am avut experinte proaste cu medicii, dimpotriva. Si suntem din provincie!Asa ca nu e regula!
Altfel, maraita si irascibila Sara, ii ies maselutele. E tot ma
ai nervoasa, a inceput sa dea in mine cand nu-i convine ceva, si nu stiu cum sa reactionez, zau, de regula, o privesc si ii spun ca eu o iubesc mult. Mai arunca cu tot ce are in maini. Vai, ea care era asa fetita cuminte…Voi cum procedati cand au crize din astea de nervi?
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
Andries spune:
va trimit pupici multi si ne mai auzim maine, ca la mine a inceput sa dea in foc ceva...again...
Andries
urmychance spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Yaia Urmy, clar boala - antibioticul au ceva de-aface cu lipsa poftei de mancare. Sa stii ca e foarte important ca sa-i protejezi flora intestinala ca e posibil ca anitbioticul sa faca ceva stricaciuni in privinta asa...fetele dadeau ceva prescris de medic...dar iaurtul e foarte bun pt. protectia sistemului digestiv, noi asta folosim, ca nu ne da nimic in sensul asta. Din fericire, Tudor al meu papa cu placere iaurt, cate unul de 200g in fiecare seara, papa chiar si cand era bolnav, desi nu atat de mult, dar ajuta! Stiu ce simti, si noi suntem tot fara ajutor, dar e doar o pasa la tine si e clar legata de boala si lipsa poftei de mancare. De indata ce trec astea, o sa vezi ca viata e frumoasa! Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) Poze |
intr-adevar, sunt acum mai obosita pt ca ma trezesc si noaptea sa ii dau medicamente. Din fericire, si Tudor al meu mananca iaurt cu drag. Ieri am incercat sa ii dau orez si morcov pt burtica, dar m-a refuzat. Noua ne--a dat Enterol pt refacerea florei intestinale. Cate siropuri am bagat in el saracul..si acum trebuia sa ii dau la 2, ultima doza de Panadol. Cum se trezeste, jap pe el cu medicamente. Ce sa ii mai arda de mancare.
Intre timp, ma dreg si eu cu biscuiti din portia lui tudor si cu nishte seminte, ca si asa de la atata tzatzait (alaptat) imi cade nu numai parul, dar si dintii...si zau ca am grija de ei, dar probabil ca mi-a luat serios din resuse bebita mic si dragalas (cand nu urla!).
Va multumesc pt raspunsuri.
Mai tb sa ma apuc URGENT (de parca as avea chef) si de lucrarea de dizertatie la master.
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Gabriela77 E tot ma ai nervoasa, a inceput sa dea in mine cand nu-i convine ceva, si nu stiu cum sa reactionez, zau, de regula, o privesc si ii spun ca eu o iubesc mult. Mai arunca cu tot ce are in maini. Vai, ea care era asa fetita cuminte…Voi cum procedati cand au crize din astea de nervi? |
Tudor nu da in mine...inca!
Cand se frustreaza, il intreb tare (ca sa-i acopar protestele) care-i baiul si incerc sa-l ajut. In rest, nu il las sa ma muste/paruiasca si ii schimb preocuparea, ne jucam de-a altceva!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
urmychance spune:
| citat din mesajul lui Andries Stiu cum e, asa am patit si eu la primul copil si uite ca am rezistat in mod miraculos. Nici acum nu e usor, cu doua maimute urlatoare in casa, in week end de exemplu te urci pe pereti la propriu. Incearca ceva: sambata/duminica: 2 ore dormi tu si il lasi cu tati, apoi 2 ore doarme tati si il lasa cu tine, dar nu va deranjati unul pe altul sub nici o forma. Eventual tati iese cu el afara (sa nu-i vina vreo idee de titzi) si tu dormi in timpul asta (nu spalat, calcat, etc). Andries |
sotul doarme, el mai e plecat in delegatii si doarme singur in camera (asa mi-a spus!), mai doarme si prin trenuri, mai doarme si acasa (la noi! - eu scriu si o aud pe Carpatina comentand), insa eu nu. Eu ii dau sa suga noaptea, eu ma trezesc cand se trezeste tudor. Iar in weekend, mi-a mai propus sotul sa facem asa cum ai spus tu, el sa iasa cu Tudor si eu sa dorm, dar crezi ca imi arde? Si daca stau in pat, ma gandesc ce o face baiatul, oare se descurca fara mine, s-o plictisi tati?
papanash spune:
am facut curatenie,am facut mancare pentru copil, am vazut serialul preferat, acum mergem afara sa eliberam energiile
.
Urmy, daca te incalzeste cu ceva,asa e si la noi, ajutor nexam, sotul vine dupa ora 7 seara , uneori si la 10, eu sunt cu capsa pusa uneori fiindca nu mai gasesc resurse sa fac altceva in afara de mancare si grija de ghighi, si pic franta de nici de dus nu-mi mai arde cateodata. + trezit peste noapte si dimineata de la 7 incepe o noua zi care nu difera cu nimic fata de precedenta.
Am noroc de barbat cu un foarte dezvoltat simt al umorului, care ma scoate din rutina asta cu cate-o gluma sau remarca. Ma intreb cand s-o satura de nervii mei si de starile de proasta dispozitie ?
Am inceput mesajul acum ceva timp, dar n-am plecat inca fiindca iar nu-mi gasesc telefonul, si fara nu plec ( mi-e frica, se blocheaza liftul,ma ataca cineva,vreun caine,vreun magar, etc ) . Apropo, v-am zis cu ce cadou a venit al meu la mine ? O scula de-aia electrica, de te paralizeaza pe moment, pentru autoaparare
nici nu stiu cum ii zice . o fi legal sa folosesc sau sa detin asa ceva ?
multumesc inca o data pentru voturi, am deja peste 50, nu credeam ca strang atatea.
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
urmychance spune:
Erina am reusit si eu sa vad slideshowul, foarte frumos. Si eu spun ca iti statea superb cu parul inchis la culoare. Poate nu chiar negru, dar un castaniu inchis. Esti o frumoasa.
papanash spune:
gata, am gasit telefonul.
urmy, stiu ca a luat din targul vitan, n-am intrebat cat costa, daca vrei intreb in seara asta.
gata,plecam afara, sa fiti vorbarete sa am ce citi,ca n-o sa ma apuc acum de sandra brown
.
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi