LMA Comori de nov-dec 04(190)
Raspunsuri - Pagina 9
FELIS spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andreap Otilia..deja 37 saptamani..ce a trecut vremea.Mie tare mi-e dor de perioada cu burtica..aseara am vazut 2 gravidutze si nu mai puteam de dragul lor Diana,Otilia ![]() mai vb BOTEZ SARA Noiembrie2008 www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004) |
Mi-au placut f mult pozele... ai niste fete tare reusite...Sa iti traiasca si sa fie sanatoase...
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
FELIS spune:
| citat din mesajul lui miria_cristina 'Neata, fetele! Dami s-a simtit tare bine, dar spre sfarsit o cam luase valul ca iar se infierbantase de le febra, dar nu mai conteaza acuma. A trecut si noaptea cu peripetii si dimineata cu emotii. Vom mai face petreceri cu siguranta! ![]() Si deja visez la casuta de la tara unde avem spatiu mult de tot, sa ne intalnim in WE-uri si sa stam pe saturate. ![]() ![]() ![]() FELIS - Multumesc pentru poze inca o data si intr-adevar se vede ca-i place joculetul lui Mihaita! I-a ghici in ce-i imbracata fii-mea acuma? Cristina si D amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora." |
Miria... multumesc...
si noi ne-am simtit tare bine...
Si ma bucur tare mult ca ii place fustita... Sper ca ii si vine... Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
FELIS spune:
Multumim la toata lumea pt urarile de sfantul Mihail
... si ma bucur ca v-a placut masutza...
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
pozele noastre,
Cecilia C spune:
La Multi Ani!!! de SF. MIhail si Gavril la toate mamicile si copilasii si sa fiti sanatosi cu totii.

LA Multi ANi!!! MARIUCA SI DANUT sa fiti sanatosi, sa cresteti mari,sa fiti cuminti si sa le aduceti numai bucurii celor dragi voua

Am vazut poze frumoase cu Mariuca, Damiana si Anuta

Andrea sa-ti traiasca minunile ca tare frumoase mai sunt amandoua; pe bebelusa iti vine sa o mananci de dulce ce e iar Mariuca e o frumoasa cu ochelarii si cu freza. Imi place tare mult cum ii sta asa cu parul si ma gandesc sa-i las si eu la Alexia bretonul sa-i creasca. Iar mamica lor e o frumoasa in mov si asa cu parul blond si cu freza frumoasa. Pupici la printese 

Miria pupam si pe Damiana cea frumoasa cu 2 codite
; ce tort frumos a avut si ce fericita era ea cu copiii in preajma ei. Pupici

Am vazut si burtica frumoasa de Otilia, nu-mi vine sa cred ca mai ai putin si vine bebelusa, uauuuu....mi-ar mai pplace si mie un bebe mic si dulce....iar Anutza e asa frumoasa in toate pozele de-ti vine sa o mananci cu tot cu hainutele ei frumoase. Super geaca portocalie ( culoarea mea preferata), imi place tare mult cum ii sta cu ea si lebedele sunt superbe....si ce " pescuiau" domnisoarele acolo in camera la Anutza???? dragute, dragute......si-apoi rochita alba cu rosu m-a dat gata...vreau si eu una, ha ha ......pupam Anutza cea frumoasa si mamica ei si grija mare de burtica....te-ai hotarat unde nasti? pupici

Onitza imi place si mie cum iti bruneta si cu parul lung
; am vazut poza de care zicea Otilia...super super si kg in plus de care zici sau vrei sa scapi nu se vad oricum. Pupici

Pupam dulce si pe MIhaita, am vazut pozele cu cadoul de ziua lui

miria_cristina spune:
ANDREEA - Ai avut o petrecere frumoasa si o fetita mare si mai frumoasa. Am vazut si eu pozele acuma si tare mi-au placut! Sa-ti traiasca fetele! Poate data viitoare vei putea sa vii si tu cand ne mai intalnim, ca mi-ar placea tare mult!
Ooo, ce bine e sa stai acasa cu copiii, chiar daca la un moment te gandesti ca-ai face si altceva, poti sa-ti umpli timpul si sa compensezi, dar din pacate perioada asta se termina inevitabil mai devreme sau mai tarziu. Asa ca, profita din plin de moment.
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
miria_cristina spune:
MONICA - Am inteles ca in iarna veniti acasa, nu? pai, ar trebui sa organizam si atunci ceva in vreo doua transe ca sa ne saturam putin, nu? Ce zici? ![]()
![]()
oricum, voi aveti o familia frumoasa si vesela oriunde a-ti merge!
Cristina si D
miria_cristina spune:
Mai, fetele, ONITZA nu-i grasa, dar eu o inteleg pentru ca si ea, ca si mine, are un Neghinita in ureche ascuns si care din cand in cand revine cu idea ca-i grasa.
Unii o numesc idee compulsiv-obsesiva.
Dar fiti si voi ingaduitoare...
Cristina si D
Otiliav spune:
| citat din mesajul lui miria_cristina Mai, fetele, ONITZA nu-i grasa, dar eu o inteleg pentru ca si ea, ca si mine, are un Neghinita in ureche ascuns si care din cand in cand revine cu idea ca-i grasa. Unii o numesc idee compulsiv-obsesiva.![]() Dar fiti si voi ingaduitoare... ![]() Cristina si D amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora." |
Eu as zice ca va alintati mai doamnelor. E bine ca aveti grija de silueta voastra numai sa nu faceti din asta un scop in viata, adica sa fiti mereu amarate cand arata cantarul putin mai mult.
Eu sunt pe muchie la 80 de kg dar ma asteptam oarecum. Nu sunt inca peste limita de alerta dar chiar nu mi se pare ca mananc exagerat, pofte nu pot spune ca am si totusi cresc precum Fat-frumos, sunt curioasa de cate kg scap la spital.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
36+Pozele noastre
onitza spune:
Salutare! Gata, am culcat copilul, a fost o zi plina pentru noi: azi l-am serbat si pe Mihai al nostru, a fost foarte placuta si relaxata atmosfera, poze pun maine ca sunt chiar franta.
PAXELA 
Oana
si
Paul Constantin (28.11.2004)
PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul
mica0307 spune:
Buna,
Am deschis la umanitare un bazar pentru a o ajuta pe Sonia, o capsunica minunata de mai-iunie 2007.
Pentru ca Sonia trebuie sa fie in America pe 22 decembrie pentru o noua operatie avem nevoie urgenta de bani.
Cine ne poate ajuta cu o donatie sau cumparand din bazar poate intra aici.
Multumim.