LMA Comori de nov-dec 04(190)
Raspunsuri - Pagina 8
ochi_verzi spune:
Salutare!
Urez cu intarziere ![]()
LA MULTI ANI, MIHAI-DANIEL!
LA MULTI ANI, MIHAITA, MIHA,
si cei care s-au sarbatorit ieri! 
O ora, daca nu mai bine m-am uitat la poze. Miria, frumoasa petrecere si se vede ca v-ati distrat.
copilasii frumosi si fericiti.
Mamicilor voi 

Mi-a placut si tortul si sunt cateva poze la care m-am uitat asa muuuult, mult![]()
Felis, imi place cadoul, dar lui Mihai si mai mult
Pana sa vad pozele am crezut ca i-ai luat catel.![]()
Si noi am fost ieri la o petrecere(ziua cumatei) si am luat-o si pe Diana cu noi ca erau si copii. Daca ar fi fost dupa ea, am fi stat pana dimineata acolo ca nu se mai dadea dusa.
Andreea, din ce vad ati petrecut de doua ori, cu doua torturi frumoase...o-ntrebare
Îi plac masinile? Ce tare a suflat in lumanari!Imi place cum i sta cu ochelari!
Ionela, sanatate fetelor si tie multa putere!

Mihaela si Diana 22.11.2004
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=13" target="_blank">Noi o sustinem pe lo.1 E prietena noastra
Otiliav spune:
Neata!
Eu m-am trezit intr-o balta de lichid cald, a facut Ana pipi in pat si tot a venit inspre mine
. Nici sa cert nu pot, bine ca nu mi s-a rupt mie apa, ce mai conteaza ca am schimbat aseara lejeria.
Felis, se vede ca ii place (eu ma gandeam ca este un catelus adevarat). Pai si mie imi place cadoul atat de mult ca te rog daca ai timp sa imi dai si mie detalii, de unde ai luat-o. Ana are o masuta Lego aici si ii place mult sa construiasca pe ea dar nu are sens sa o transportam.
Andreea, ce bine ii sta Mariucai in mov, e minunata domnisoara ta mare, iar cea mica vine puternic din urma. Ce faci cu serviciul, rezolvi sa intri de la 1 ianuarie in CIC si sa stai mai mult cu ele?
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
36+
Pozele noastre
ochi_verzi spune:
Otilia, am citit Eu m-am trezit intr-o balta de lichid cald, si-am crezut ca ti s-a rupt apa, imi dai emotii mey
...poate a visat ceva.
Noi ultimul accident l-am avut in aprilie, dar din cauza infectiei urinare...de atunci nu s-a mai repetat.
Amandoua ne-am gandit la acelasi lucru, in ce priveste cadoul lui Mihai![]()
...deci, Felis musai si un catel![]()
Mihaela si Diana 22.11.2004
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=13" target="_blank">Noi o sustinem pe lo.1 E prietena noastra
Otiliav spune:
Mihaela, pai si eu la fel am crezut. Nici Ana nu a maiavut de mult accidente, nici nu mai tin minte cand a fost ultima data. Daca stiam ca-i asa tarziu o trimiteam la baie dar cum ploua nasol afara era intuneric si nu mi-am dat seama de ora.
Ioana, suntem bine, azi vine mama si o asteptam nerabdatoare. Am ajuns in saptamana 37 si am reusit sa ma hotarasc si am comandat carut, am luat si lenjeria pentru patut, lateralele de buret, pijamale pentru mine. Ma bucur ca am 90% din ce aveam nevoie ca era de mult momentul sa fac achizitiile dar nu am avut timp si chef. Am cosuletul lui bb in dormitor si tare drag imi este sa ma uit la el.
Acum sunt in concediu medical si de pe 19 in prenatal, deci cu serviciul am terminat.
Maine merg la radiografie de bazin sa vedem daca are bb loc sa iasa normal.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
36+
Pozele noastre
miria_cristina spune:
'Neata, fetele!
M-am trezit eu mai devreme, dar cu una alta prin casa deabia acuma intru.
Inainte de orice, LA MULTI ANI! celor care si-au serbat anisori in plus adaugati, la fel ca noi
, dar si Gabitelor si Mihaicilor!
Un pupic mic si dulce in mod special pentru Mihaita a lui Felis care l-a omorat de sotul meu cu dragalasenia lui.
Am vazut aseara pozele, dar eram moarta de obosita, asa ca n-am mai putut scrie nimic. Sunt frumoase si chiar ne-am distrat, desi am trecut prin niste emotii cu fata la inceput, pentru ca dupa o zi de munca si pregatiri seara mi-a facut temperatura mare, iar dimineata am chemat dr. care mi-a zis ca are pneumonie, din nou, asa ca, va dati seama cam cum ma simteam?
Dami s-a simtit tare bine, dar spre sfarsit o cam luase valul ca iar se infierbantase de le febra, dar nu mai conteaza acuma. A trecut si noaptea cu peripetii si dimineata cu emotii.![]()
Vom mai face petreceri cu siguranta!
Si deja visez la casuta de la tara unde avem spatiu mult de tot, sa ne intalnim in WE-uri si sa stam pe saturate.

FELIS - Multumesc pentru poze inca o data si intr-adevar se vede ca-i place joculetul lui Mihaita! I-a ghici in ce-i imbracata fii-mea acuma?
E asa mandra de volanasele ei si de catarama cu inimioara!![]()
![]()
Va pup pe toate si ne mai vedem cat de curand!
Acuma merg sa vad ce face fata ca prea-i liniste in casa.![]()
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
andreap spune:
Otilia..deja 37 saptamani..ce a trecut vremea.Mie tare mi-e dor de perioada cu burtica..aseara am vazut 2 gravidutze si nu mai puteam de dragul lor
..bine ca vei avea ajutoare.cum o sa o cheme pe BBlusa?da,voi sta acasa cat mai mult.acum sunt in medical si sper sa pot intra in CIC abia dupa 1 ianuarie.....si sa pot sa stau cu fetele chiar si 2 ani.
Diana,Otilia
mai vb
BOTEZ SARA
Noiembrie2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)
Otiliav spune:
Andreea, super
, ma bucur mult pentru voi ca stiu ca iti doreai si uite ca te descurci pana la urma, noroc cu alegerile
si in cazul tau cred ca a fost si bine ca ai intrat in prenatal cat mai tarziu. Fetele sunt norocoase sa o aibe pe mami cu ele asa o perioada lunga!
La cum te prezinti tu sigur mai incerci o data, sanatate sa fie!
36+
Pozele noastre
diana2004 spune:
Sa va fie de bine petrecerile,noi asteptam acum pe Sf Andrei ca sa ne mentinem in atmosfera.
Am vazut 2 sarbatorite fumoase,Damiana si Maria.Ma bucur sa vad in pozele Damianei ca are mai multe jucarii decit Andrei,credeam ca numai noi cedam in fata copilului
.
Andreap,si noi va pupam, pe la pag. 2 am pus poze sa va uitati ca e si Mariuca in ele.
Felis,mi-ai dat o ideea f buna cu cadoul lui Mihaita,de unde l-ai luat?
Ioana,subscriu la cele spuse de Otilia,unde-s frate cele 10 kg?Ca tu esti
,iti sta f bine bruneta.
monica-elizabet spune:
Doamne ce de pitici si piticute frumoase am vazut,tortulete buuune si mamici sexoase...sa va fie de bine petrecerile ma bucur ca v-am revazut pe toate sa fiti sanatoase si voi si copilashii
Andreap ii sta tare bine Mariutei cu ochelari 
pe toate sa aveti o Duminica placuta
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
FELIS spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui diana2004 Sa va fie de bine petrecerile,noi asteptam acum pe Sf Andrei ca sa ne mentinem in atmosfera. Am vazut 2 sarbatorite fumoase,Damiana si Maria.Ma bucur sa vad in pozele Damianei ca are mai multe jucarii decit Andrei,credeam ca numai noi cedam in fata copilului Andreap,si noi va pupam, pe la pag. 2 am pus poze sa va uitati ca e si Mariuca in ele. Felis,mi-ai dat o ideea f buna cu cadoul lui Mihaita,de unde l-ai luat? Ioana,subscriu la cele spuse de Otilia,unde-s frate cele 10 kg?Ca tu esti ,iti sta f bine bruneta.diana2004 |
Diana... le-am luat din en-gross Dragon... 85 ron masuta cu 2 scaunele...
Cat despre Onitza... i-am zis... oare unde vede ea?.... acele kg??? eu nu le vad... Voi le vedeti aici?
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero