LMA Comori de nov-dec 04(190)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Buna seara!

Am fost la ziua Damianei in aceasta seara, ne-am vazut cu Mihaita de Felis, Silviu si Delia de Paxela, Mihnea de Violeta (Andreap si Monica o stiu) si bebe Tudor, frumusel foc! Sarbatorita noastra a fost foarte fericita si frumusica, parintii foarte simpatici si dezinvolti, mami MiriA a muncit doua zile sa pregateasca toata bunataturile de care ne-am bucurat noi musafirii! Tortul delicios si delicat, Damiana a suflat in cele 4 lumanarele f incantata. Avem si poze muuuulte chiar, din cate am vazut in statusul lui Felis , apropo, multumim lu Felis ca ne-au luat cu masina!

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Citat:
citat din mesajul lui onitza

Buna seara!

Am fost la ziua Damianei in aceasta seara, ne-am vazut cu Mihaita de Felis, Silviu si Delia de Paxela, Mihnea de Violeta (Andreap si Monica o stiu) si bebe Tudor, frumusel foc! Sarbatorita noastra a fost foarte fericita si frumusica, parintii foarte simpatici si dezinvolti, mami MiriA a muncit doua zile sa pregateasca toata bunataturile de care ne-am bucurat noi musafirii! Tortul delicios si delicat, Damiana a suflat in cele 4 lumanarele f incantata. Avem si poze muuuulte chiar, din cate am vazut in statusul lui Felis , apropo, multumim lu Felis ca ne-au luat cu masina!

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Poze zi Damiana... ... din 315 am selectat 112... daca aveti rabdare......

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

MIHAI de DANIELASB

SANATATE, FERICIRE SI NUMAI BUCURII!...

pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Sa va fie de bine petrecerea !
Ce-mi place de Damiana aici si ce scumpa este cu tortul in fata aici.
Hopa ce dragoste mare !
Miria, inca o data, sa-ti traiasca printesa, mi se pare ca s-a schimbat mult de tot de cand ne-am intalnit noi, este mult mai independenta, stie fata ce vrea.

Ioana, poate te mai vaiti de kilograme ca m-aibagat in boala cu poza de aici, si-mi place si cum iti sta bruneta.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 36+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

mai apar si eu
la mine cand cu una cand cu alta, am terminat cu lesinul lui Arisa, am luat-o cu raceala lui Emily, plimbari pe la orelisti, si ca sa fie tacamul complect se termina cu raceala lui Arisa, si gata caci numai vreau nimic!!!
asa m-am saturat sa ma plimb pe la medic de-mi vine sa urlu
sotul nu merge cu ele la medic, ca nu vrea sa colecteze microbi, asa ca yo mi-s calul de bataie, dar de mine de rea ce sunt , nu se lipeste nimik!!!

cu intarziere si cu scuzele de rigoare urez sarbatoritilor de pana acum: gemenii de Adriana, pe care abia astept sa-i vad Bianca-Cristina& Tudor-Andrei, care dupa cum am inteles s-au serbat ieri, asa ca abia astept sa vizionez pozite;
Andrei de Diana 2004 (vazut poze, frumos sarbatorit pictat, fericiti parinti, si copii cred ca au cei mai incantati ca au avut unde sa se manifeste; mi-ai dat o ide buna cu picturile copiilor!)
Alex de try; ei, aici de cand a scris try ca doreste sa construiasca tortul in forma cifrei de 4, am fost ffff. atenta, ptr ca si eu m-am gandit la varianta asta ptr tortul lui Emily; imi place cum a iesit si cred ca nu tortul in sine a fost greu de preparat, ci cat munca depusa ptr. obtinerea formei dorite, mai ales ca a fost destul de mare, a-ti fost si multicei, si nu in ultimul rand felicitari; ce costumatie a avut Alex!
Maria Damiana de Miria Cristina; frumoasa petrecere, si chiar daca au fost muuuulte poze eu le-am vizionat pe toate; rozalia bombon frumoasa foc, cum ma asteptam, delicata si ffff cuminte se pare din foto; parintii frumosi foc, au cu ce se mandri; apetisante bucate am ochite pe-acolo, si tortul deasemenea, din ce era, adica ce gust avea?; sa va fie de bine petrecerea, si la anul ma auto-invit!!!
Luca-Matei de mirandolina; tu esti mereu ocupata si te cred! lasa ca o sa vina si perioada cand o sa ai timp mai mult!
mi-a placut cum povestesti despre sotul tau, si m-ai facut sa rad; este bine ca sotul tau se implica, asta este esentialul!
Alexia-Cristina de for2nity; oare cumm s-au petrecut?
Maria Alexandra de Andreeap, abia astept poze de la petrecere!
Mihai Daniel de Daniela sb
toti sarbatoritii de pana acum sa fiti sanatosi, fericiti si norocosi, si voi parintii sa va bucurati din plin de ei!

ce bine de voi ca va sarbatoriti; la noi notiunea de a sarbatorii ziua de nastere este un moft dupa parerea sotului, asa ca fetele mele nu vor "gusta" din acest moft never, sau poate numai daca vor avea vre-o iesire pe la romanica, sau poate la 20 ani????; ce sa mai vorbim de cadou, caci la ziua Arisei nu s-a primit nimik, aaaa ba da mint din partea famileiei( a sotului) 30kg de orez, ca doar s-a cules recolta noua!!!; urare de au uitat, si faptul ca a lesinat pe-o ureche le-a intrat pe alte a iesit; asta sa fie cadoul???, sau poate ca tre` sa mai asteptam pana dupa revelion???;
ei dar noi sa fim sanatosi ca ne descurcam noi!!!; ne facem noi mari!; la cadourile de craciun nici nu mai sper, de mos nicolae nici n-au auzit si nici nu vor sa asculte, dar Arisa stie despre tot si asteapta!!!; asta este mergem inainte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

tot yo

am uita sa-i felicit pe cei ce ieri si-au serbat ziua numele!!! sanatate si mult noroc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

FELIS, ce harnicuta esti! Nu ma asteptam sa pui pozele asa de repede. Asta da trezire cu surpriza! MI-au placut f mult, fotograful a fost la inaltime!

Of, OTILIA, oricand iti pot arata cele 10 kilograme in plus care sunt f vizibile la o simpla ridicare a bluzei , dar poata ma plesneste vreun gand de tae bo zilele astea, mai ales ca trecem prin atatea zile de nastere CUm mai esti? Bebe? ANa? Multumesc pentru gandurile bune.

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

salutare si de la noi
In primul rand celor sarbatoriti zilele acestea:Damiana,Luca,Alexia,Mihai.Sa cresteti mari,sanatosi si frumosi.Si ptr.Mihai,Mihaele,Gabrieli si Gabriele.sa fiti sanatosi
Multumim pentru urari tuturor.....Mariuca a primit o gramada de cadouri,a avut multi invitati..ce mai,am tinut-o snur cu petrecerile....asa ca acum e cam rasfatata.
Sara e bine,creste si e la fel de vesela.Am inceput diversificarea si deja m-am saturat de sterilizare,morcovi,pasatoare....si e la fel de mofturoasa ca sora-sa mai mare
eu obosita putin ca am cam muncit zilele acestea..dar imi revin eu..am hotarat ca e timpul sa ma interesez de silueta mea care nu vrea sa revina la 54kg la Maria mi-am revenit mai repede..acum mai am de dat jos 12kg..si cum sunt lenesa la sport,ma voi duce undeva sa ma slabeasca ei..si eu sa stau.o sa va detaliez.sa gasesc un salon ceva..
Am vazut pozele puse de Felis....imi pare rau ca nu am avut cum sa ajung la petrecere.....poate cu alta ocazie reusim sa ne vedem.
Otilia,Fulguletz..ce fac burticile?
hai ca m-am intins..am atatea sa spun..cum intru asa de rar...sper sa fiti bine si sa ne auzim cu bine.pupici

BOTEZ SARA
Septembrie-octombrie 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)

Mergi la inceput

ONITZA... pai eram cam terminata... da am zis sa stau sa le pun... ideea e ca nu am mai avut timp sa stau sa le denumesc...

Noi pe Mihai nu l-am sarbatorit de ziua numelui... in schimb i-am facut cadou... Cand am venit cu cadoul acasa se juca... l-am lasat sa termine si apoi i-am dat cadoul... care i-a placut f mult...

pozele noastre,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

am pus poze noi,daca vreti sa ne vedeti,in albumul "noiembrie 2008".....

BOTEZ SARA
Noiembrie2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)

Mergi la inceput