LMA Comori de nov-dec 04(190)
Raspunsuri - Pagina 6
monica-elizabet spune:

LA MULTI ANI! MARIUTA

sa cresti mare si sanatoasa alaturi de familiuta ta frumoasa
pe toti Andreap sa aveti petrecere frumoasa 
pe toate fetelor
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
mariussimiuc spune:
LA MULTI ANI MARIUCA! 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
simonacip spune:
Andreeap, i-am urat Mariucai si la Mladitele de mai-iunie, dar nu pot sa nu-i urez si aici(cu intirziere insa
)
La Multi ANi sanatosi, fericiti si impliniti.

La fel, La Multi Ani lui Mihai Daniel de Daniela_Sbsi celor care-si serbeaza ziua de nume si 

La Multi ani tuturor celor care s-au serbat deja!!!
Simona, mami de baieti 
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
bits spune:
cu scuzele de rigoare uram si noi un calduros LA MULTI ANI Biancai si lui Tudor,lui Andrei,Alex ,Damianei,lui Matei si Cristinei.va pupam si sa fiti razbatatori in viata,plini de energie,sanatosi si frumosi.
LA MULTI ANI MARIUCA!sa fii o surioara buna si sa ai grija de micuta Sara!petrecere frumoasa!
eu cu Amon suntem raciti grozav.Amon e cu febra si cu mucisori dar sper sa fie ok.
Otiliav spune:
Mihai Daniel, sa fii cuminte, voios si norocos!
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
36+
Pozele noastre
diana2004 spune:
Mai ce luna frumoasa e noiembrie,avem atitia sarbatoriti!

La multi ani pt Mihnea, Mihaita de Felis,Mihai de Daniela si de Bumbacel!
M-am distrat citind pataniile mamicilor cu smecherasii care nu vor sa doarma singurei.La noi ostilitatile decurg in felul urmator:daca tati e acasa il adoarme pe Andrei la el in camera dupa care tati vine in dormitorul nostru.Pe la 2-3 noaptea apare Andrei care face schimb cu tati linga mine;tati se duce in camera lui Andrei si doarme acolo restul noptii.Cind tati e de garda Andrei doarme cu mine.Poate parea complicat dar altfel nu merge deocamdata si am invatat odata cu virsta ca degeaba bat eu din picior,fiecare lucru se rezolva la timpul sau.
onitza spune:
LA MULTI ANI MIHAELELOR NOASTRE, OCHI-VERZI, MIHASSIMIUC, MICHE, MIKIMI!!!!
La Multi Ani si copilasilor cu nume de Sfinti care se serbeaza astazi!
scuze nu am timp sa ii mai scriu pe fiecare, desi mi-ar fi placut! Am o durere de cap ingrozitoare!
Va pupacim dulce.
Oana
si
Paul Constantin (28.11.2004)
PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul
monica-elizabet spune:
mamici si pitici care se aniverseaza astazi

La multi ani! sa fiti sanatosi/sanatoase
pe toate sa aveti un we minunat
monica
Prajituri si papa bun