LMA Comori de nov-dec 04(190)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

LA MULTI ANI, MARIA, SA AI PARTE NUMAI DE BUCURII ,SA FII SANATOASA SI FERICITA! Petrecere frumoasa si un pupic de la sotzior!

Roxana&Co

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

La multi ani, Mariuca! sa cresti mare (ca frumoasa esti deja), inteleapta si norocoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Maria, bruneta frumoasa, sa fii sanatoasa si cuminte!

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 35+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

LA MULTI ANI MARIA!!!SA FII SANATOASA SI SA ADUCI NUMAI BUCURII PARINTILOR!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

LA MULTI ANI, MARIA!!!!

Sa fii fericita, sanatoasa, pupici si surioarei.

OTILIA, sunt relativ ok, am cam avut treaba la birou ziele astea, de alegat asemenea, mai fac vizite pe la doctori, dar nu ma plang. Sper sa se rezolve ce-oi avea sa ne cam pregatim si noi pentru la anul de bebe 2. Vreau sa ma pun la punct cu sanatatea inainte de a ramane insarcinata. Dar tu cum te mai simti? Asa m-am bucurat cand am citit ca veniti in Ro!!!!!!Deci, nasti acolo si in concediu vii in Ro, nu? Abia va asteptam!!! Apropo de Ana, mie mi s-a parut ca vorbeste foarte frumos, si din cate o stiu eu , este foarte precoce si isteata. Daca ar avea ceva de recuperat, sigur se va intampla in timp util, nu -ti face griji!

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

Salutare de la mare!

Alexiei si Mariei! Sa cresteti mari, sanatoase si iubite, sa va bucurati parintii!

Am citit cu interes obiceiurile voatre legate de somn, si imi dau seamam ca la noi o problema o reprezinta tati, e cel care ne da peste cap in multe privinte.

Sa va povestesc cum a fost aseara la noi: si noi avem un ritual inainte de nani, sau cel putin eu vreau sa cred asta si cu cat incerc sa ma tin de el, cu atat intervine tati sa imi strice rutina (el nu are niciodata program, la nimic ). Asta seara de ex, la h19 si ceva se apuca de jocuri intelectuale cu Matei, asa ca i-am zis ca ar fi mai bine sa ii hraneasca pe pici, ca sa poate si digera inainte de nani. Zi s si facut, insa cum domnisorii nu s-au dat in vant dupa meniul pregatit, a fost nevoie sa le mai gateasca si altceva (Matei cu gandul a o masinuta "confiscata"). In jur de h21 deja distractia era in toi, mancati fiind. La 21:25 imi amintesc ca i-am anuntat (mai mult sa auda tati) ca in 15 min copiii vor fi la nani, in pat deja. Aflati ca tati s-a oferit pe ultima suta de metri sa recupereze ce n-a facut toata saptamana, adica sa creioneze pe perete un desen ce urmeaza sa fie pictat. In vreme ce el lucra, baietii s-au balacit la chiuveta cautandu-si dintii cu periuta si pasta. Tati a sfarsit fix a 21:45 si imediat i-a schimbat in pijamale. La 22:05 inca se mai ruga de ei sa se linistteasca, sa intre fiecare in sacul de dormit, sa stea in pat ca sa poata stinge lumina.

Eu pe tot parcusrul serii nu m-am mai bagat, ca oricum cei mici il prefera pe tati si incep sa planga daca ii schimb in ciuda opiniei lor. Mai mult, am vrut sa ii arat ca daca facem impreuna o scoatem la capat mai repede si mai bine, pe cand asa...lucrurile se taraganeaza destul de mult . In fine..eu pregateam hainutele pentru cresa lui Adam, in timp ce la baieti s-a dat stingerea.

Pana la h 22:30 s-au auzit baietii shushotind, apoi Adam striga dupa mine, plangand, ca nu ii era somn si cauta o "portita" sa scape. Inevitabil l-a lasat sa pece, ca doar vroia la mami La 22:55 Adam intra peste baieti, il trezeste pe tati sa ii spuna ceva, in vreme ce Matei se juca de zor in pat, langa tati. Acesta a iesit "umflat" la mine, ca nu stie ce sa ii mai faca lui Adam, ca aci ma vrea pe mine, aci il vrea pe el. Intr-un final s-a lasat linistea, insa era deja 23:30!!!

Tati zice ca sunt copii mici, ca inca au voie sa faca figuri, insa toata tevatura asta de seara ne priveaza pe noi parintii de moemntele relaxate de dinainte de nani. Noi nu mai avem cand sa discutam o decizie in casa, cand sa povestim ce am facut peste zi, ca daca el merge primul a nani cu copiii, inevitabil adoarme primul si apoi revine in patul conjugal dupa 12-1-2 noaptea, cand clar nu mai are rost sa deschid gura. Asa ca sa traiasca telefonia mobila.

Eu nu sunt de acord cu asta, de cand erau baietii mici am ales sa plec prima din camera lor, sa ii invat independenti de mine, sa nu stau dupa fundul lor...in vreme ce sotul prefera sa doarma la ei in camera. Nu o data s-a intamplat ca eu necajita sa dorm separat pe canapea (singura fiind nici nu o mai deschideam) in vreme ce el dormea cu coppiii. Cu greu sa desprins atunci, cu greu se va desprinde si acum...Ma intreb care dintre noi o fi mama?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

LA MULTI ANI, MARIUCA!

Mirandolina, nu stiu ce sa zic decat: TU ESTI MAMA!
La noi de am zis eu NU, pai Nu este.Sotul stie ca cel mai mult timp il petrece cu mine, asa ca respecta NU-ul meu. Daca Diana i cere ceva sotului, iar el stie ca nu prea-i voie ce-i cere o trimite la mine sa ma intrebe, ca deh mai accept si eu abateri de la reguli. Daca am certat-o niciodata nu s-a bagat si nici eu nu am intervenit cand a certat-o el. El stie programul ei, chiar daca-i mereu plecat si nu sare peste. Se mai intampla sa adoarma si ea pe la 22:30, dar numai atunci cand vine el din delegatie si stie ea ca "azi vine tati".
Nici mama mea nu prea trece peste regulile impuse de mine(care nu-s multe), asa mai are scapari ca deh bunicii, pt ca i-am spus:la tine sta o zi, doua cu mine restul timpului si trebuie sa-si cunoasca limitele.Mereu i spun copii trebuie deprinsi sa-i respecte pe adulti, ca de le dai degetul, ei iti iau mana toata.
Azi au fost politistii la gradi si-a iesit ea la panou si-a aratat cu un liniar cum e corect si cum e gresit...imi povestea ca i-au facut si poza si mai ales ca a fost "nenea politist care a venit si la tine la scoala" (sotul unei colege).Au primit si o fisa si trebuia sa descrie amanunte din imagini, sa alcatuiasca propozitii sa coloreze si sa faca o bulina rosie in dreptul imaginii corecte(copiii traversau pe trecere de pietoni) si una neagra pt imaginea in care nu se respecta regulile(2 copii se jucau cu mingea pe trotuar si unul fuge dupa mingea care ajunge in strada).
Asa ca pana s-a culcat tot reguli de circulatie am auzit.

Mihaela si Diana 22.11.2004

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=13" target="_blank">Noi o sustinem pe lo.1 E prietena noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cassandra spune:

La multi ani Maria!!!

Apropo de gradinite, si eu sunt super multumita de progresele pe care le face Dragos in materie de invatat, desenat.
Chiar in ultima perioada am observat la el o imbunatatire evidenta la capitolul scris litere si am vb cu educatoarea chiar azi depsre subiectul asta.I-am spus ca probabil exerseaza la gradi si se vede, insa ea s-a uitat perplexa si mi-a spus ca nu fac nimic de genul asta acolo si ca ea a crezut ca eu exersez cu el acasa. Chiar mi-a sugerat ca poate ar fi bine sa nu treaca atat de repede la lucruri de nivelul asta pt ca mai tarziu isi pierde interesul insa i-am spus ca Dragos le face din placere si mai ales din proprie initiativa.In plus avem cateva joculete de la D Toys cu litere si numere care ii plac nemaipomenit de mult si care il stimuleaza teribil. In orice revista pt copii pe care o cumparam rezolva jocurile logice cu mare drag si inventeaza si el jocuri cu numere si cu litere numai ca sa se distreze.
La capitolul desenat abia acum isi da drumul pt ca a avut o perioada cand in tot ceea ce facea incepea cu: Nu pot, nu stiu, ajuta-ma! Dar se vede o imbunatatire considerabila de care suntem tare mandri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

MARIA-ALEXANDRA
Sa fii sanatoasa si fericta... sa aduci numai bucurii parintilor...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Multi ani mariuca noastra si multi ani alexiei de for2nity. Sa cresteti mari, frumoase si destepte, cuminti, dar si poznase si sa va fie viatza plina de bucurii.

Ochiverzi, aici e o boala a copilariei careia ii spune hand-foot-mouth disease (HFMD). Nu stiu in ro cum ii spune pt ca neavand copii pe vremea cand eram in Ro, nu am avut cum sa aflu de ea. Si asa se manifesta, prin bubite la gurita, maini si pe labele picioarelor. Apar afte in gurita si bubite, pe maini si pe picioare si in unele cazuri pe bucutze si pe picior in sus. Nu e ceva complicat, de regula trece repede, intr-o o sapt., nu trebuie sa faci nimic. De regula se face vara sau toamna.

Oi, Doamne, in Ro parntii mereu cer mai mult pt copii si aici se vaita ca au prea mult si ca chinuie copiii de ajung sa nu mai aiba teme deloc. Si mie imi place stilul asta mai “pusi la treaba”, dar… ce sa faci, nu-i peste tot la fel. Dar ma bucur ca la scoala la care este alex, primeste destule teme si ma bucur sa-l vad venind acasa cu lucruri noi. Ieri se apucase sa cante Oh, Canadaaaaa (imnul canadei) prin casa. Va dati sema ca nu de la noi l-a auzit .

Paxela, imi place ca stii ce vrei si nu esti usor de intimidat.

Mirandolina, cu tot “raul” de care nu e constient sotul ca-l face baietilor (pt ca nu e ok sa-i culci la ore asa tarzii si mai ales asa denestructurat), trebuei sa recunosc ca e sweet. Faptul ca nu se da dus de langa ei e foarte induiosator si putin intalnit la un barbat (nu ca barbatii ar fi un soi de nesimtitori, ci pt ca ei de regula se implica mai putin in ritualurile de seara ale copiilor si pt ca nu-s genul sa nu se dea dusi din camera copiilor, pe mame le vad in postura asta). Iar tu, biata mirandolina ai ajuns sa ai neajunsurile tipice ale barbatilor: “da, prefera sa doarma cu copiii, in loc sa doarma cu mine, nu mai avem si noi momnetul nostru, pe mine cine ma mai iubeste?”. Sper sa nu te superi pe mine, stiu ca tu iei in serios treaba, dar m-a amuzat inversarea rolurilor la voi in casa. Cre’ ca prima data trebuie sa-l educi pe sot, si-apoi pe copii.

Mergi la inceput