LMA Comori de nov-dec 04(190)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

ONITZA in general nu ratez invitatii... Mihai insa a dormit pana la ora obishnuita... si.. mai suntem mai nou si raciti (nas infundat-deocamdata).. scuze ca nu am venit

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

ONITZA -La multi ani, Mihaiului tau!

OTILIA - Dar tu esti gravida, mai! Tu poti lua kg in plus, ca intr-un an sau poate chiar mai putin le dai jos. Las ca am vazut poele tale din-nainte, tu erai chiar slaba. Iti convine. Eu daca mananc o bucatica de ciocolata, a doua zi o si vad pe pulpite sau burtica.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

FELIS, n-ai bre de ce sa iti ceri scuze! Tu stii ca si eu pun pe primul plan pe Paul si sanatatea, asa ca stai linistita, sa se puna MIhaita pe picioare si ne intalnim noi la o cafea!!!!

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

Sa va zic ca am citit despre pozele puse, dar fiindca este atat de tarziu imi iau jucariile si plec la nani?!

Maine dimineata mezinul familiei incepe cresa, am emotii, asa ca nu dati cu parul ca nu le-am vizionat inca, am timp eu maine...

Pe voi va amuza sotu meu cel induiosator, pe mine nu...a vazut si el ca de cateva zile Matei ne face zile fripte si parca-parca a mai schimbat nitel foaia. Zilele astea domnisorul Matei mi-a tot servit "lasa-ma mami, sa fac ce vreau eu!" , il stramba pe tati ca sa ii arate ca nu il ia in serios, e plangacios nevoie mare...dar iubaret cu fratele lui. cine il mai intelege?! cred ca iar pun mana pe cartile de psihologia copilului, dar mai intai sa duc copilul in cresa, ca sa imi fac timp, nuuuu?

am incarcat cateva poze mai recente, daca va intereseaza derulati spre dreapta

revin in forta cand am timp!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miria_cristina

ONITZA -La multi ani, Mihaiului tau!

OTILIA - Dar tu esti gravida, mai! Tu poti lua kg in plus, ca intr-un an sau poate chiar mai putin le dai jos. Las ca am vazut poele tale din-nainte, tu erai chiar slaba. Iti convine. Eu daca mananc o bucatica de ciocolata, a doua zi o si vad pe pulpite sau burtica.

Eu de asta am luat mai mult de 5 kg in aprilie-mai?.. De la vitamax sau de la multe ciocolate pe zi????????... Da multe cioco pe zi mancam eu si inainte!! Ma duc la culcare .. maine ma trez dim... vad ca Mihai incepe sa tuseasca..

pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

FELIS - Imi pare asa rau pentru Mihaita! Sa-i dai repede siropel de tuse si Panadol. Dami a facut si ea temperatura noaptea, dar la noi n-a fost pe fond viral, adica nu era contagios. M-a sigurat si doctora cand a venit s-o vada dimineata. Asa ca, macar stiu ca n-am fost noi cauza.
Of, copilasii astia ce emotii ne dau!
Sanatate multa si noapte buna fiecaruia in parte ca trebuie sa merg si eu la nani, maine incep serviciul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

LA MULTI ANI MARIUCA, MIHAI DANIEL SI DAVID! Sa cresteti mari, sa fiti sanatosi si fericiti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

LA MULTI ANI, DAVID!!!!

Sa fii sanatos, numai bucurii sa intampini in viata! O pupam si pe mami dulce, ne e tare dor si de ea, pupam si pe mezinul familiei, Matei!!!

MIRANDOLINA, ai doi copii foarte frumosi, eu intotdeauna am avut o slabiciune pentru combinatia (par blond-ochi caprui) sunt minunati FRATIORII.

POZE DE ZIUA LUI MIHAI Scuze, nu am avut timp sa le comentez, primele poze cu Paul sunt haioase pt ca isi trasese blugii lui taica-su pe el chiar inainte de a veni musafirii. ..in rest e fff cuminte. SI Paul are mucisori , s-a trezit infundat, of, sper sa nu dea in tuse.

Sanatate lui Mihaita, dar si lui Felis ca si ea e racita!

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

David sa cresti mare si sanatos
m-am delactat cu poze si pozite ,nu ma mai saturrr, ce copii frumosi avem

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui onitza
Sanatate lui Mihaita, dar si lui Felis ca si ea e racita!

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

onitza multumim... da stii tu... eu nu mai contez... el e important... deja pana vineri seara... nu stiu cat o sa ma mai vada el... asa ca ... eu ca eu... pe mine nu ma mai pun la socoteala...

pozele noastre,

Mergi la inceput