LMA Comori de nov-dec 04(190)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

DAVID
Sanatate, fericire si numai bucurii... sa va dea dumnezeu ... tot ce va doriti...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Citat:
citat din mesajul lui miria_cristina

FELIS - Imi pare asa rau pentru Mihaita! Sa-i dai repede siropel de tuse si Panadol. Dami a facut si ea temperatura noaptea, dar la noi n-a fost pe fond viral, adica nu era contagios. M-a sigurat si doctora cand a venit s-o vada dimineata. Asa ca, macar stiu ca n-am fost noi cauza.
Of, copilasii astia ce emotii ne dau!
Sanatate multa si noapte buna fiecaruia in parte ca trebuie sa merg si eu la nani, maine incep serviciul!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Multumim... stai linistita... nu sunteti voi cauza... are obiceiul sa stea intins pe burta pe parchet... in dreptul usii... si e curent pe sub usa... daca am geamuri deschise baie-bucatarie..
Ma abucur tare mult ca ne-am cunoscut...
De azi incepe si la noi alergatura la doctori.. ca trebuie sa reiinoim certificatul de handicap...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Va multumesc din suflet Eveline, Onitza, Paxela si FelisMai bag si eu un rind de urari pentru toti sarbatoritii care au fost!!Multa sanatate le doresc si eu copilasilor vostri si sa fie cit mai cuminti si ascultatori!!!. Nu stiu cum sunt ai vostri, dar pe mine David uneori ma exaspereaza pentru ca tot ce-i spun ii trece pe linga ureche si pina nu strig a patra oara la el, nu reactioneaza..Sper sa fie virsta incriminata, astept sa treaca. Si astept. SI tot astept..
Va pup pe toate, pup gravidutzele Otilia si Fulguletz..si sper ca si Onitza sa o anunte curind pe Nathalia

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

David, sa fii cuminte si sanatos, voios si norocos! Petrecere frumoasa!

Simona, multam, timitem si noi celor doi blonduti cu ochi albastri .

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 36+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

La multi ani, David! si cu intarziere, La multi ani Mihai Daniel(mai dati si voi un semn de viatza)!
La multi ani tutuor care s-au sabatorit de ziua numelui!

am vazut multe multe poze, toate f fumoase...am simtit si simt atmosfera de sarbatoare : torturi, pajituri, copii multi, multumiti, fericiti, mamici grase si frumoase...

simonica, mi-am aruncat un ochi la voi in poze, ce asemanare intre junior si senior...sa iti traiasca, ai niste copii frumosi foc!

otilico balenico, ti-a venit mey mama? ce ti-a mai adus din ro?(ma gandesc la medicamente , ca poate ma inspir de la tine si ii mai spun si eu mamei sa imi aduca?!

38 sapt. si mamica de David haiducu(1 dec. 04)

"Si-asa-mi vine cateodata, dorule..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

pe toate
eu de azi dimineata ma tot uit la pozele de la petrecerea damianei asa cate putin si tot nu am terminat inca . da stiu ca v-ati distrat nu gluma. am vazut o multime de copii frumosi si veseli si mamicile una mai frumoasa decat alta. sa nu va mai aud ca sunteti grase ca ma enervati aratati atat de bine...onitza, oare de ce mise pare ca in poza asta vad o umbra de nostalgie in ochisorii tai ce bine o sa-ti stea cu o fetita langa tine. Doamne ajuta! damiana e o adevarata printesa, frumoasa foc! sa va fie de bine petrecerea

eu m-am topit toata cand am vazut poza asta felix draga. e atat de expresiv mihai si atat de dulce!!!! si imi place la nebunie cum ii sta cu ochelari

inca nu am vazut toate pozele damianei si ale lui mihaita, urmeaza cele ale mariucai si cine stie ce ma mai asteapta ....asa ca ....revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

LA MULTI ANI, DAVID!

Mirandolina, sunt tare dulci baietii tai
Ioana,super fotografie!si-un Paul cuminte si frumos.
Adriana, astept poze de la petrecere

Mihaela si Diana 22.11.2004

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=13" target="_blank">Noi o sustinem pe lo.1 E prietena noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

LA multi ani , Mihai Daniel!
La multi ani, David!

Sa fiti sanatosi si fericiti!

Am vazut pozele de la ziua Damianei, ce distractie, sa va fie de bine petrecerea , imi pare rau insa ca e bolnavioara, sa va faceti bine repejor!

Andreea, minunate fetele tale, Mariucai ii sta f bine cu ochelari, iar a' mica e o dulceata !

Felis, Mihaita e un scump, si ce cadou frumos, sigur o sa bucure de el; ai mei au o masuta din asta de vreo 3 ani si ceva si cred ca e piesa cea mai "amortizata" si utilizata din arsenalul lor de jucarii!

Eu am azi o zi fara mare elan, noroc ca am treburi pe aici si trece repede, apoi bag o sala sa ma remontez, ca am mancat tot felul de prostii , am avut ceva aniversari la servici!

Roxana&Co

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

cu mare intarziere dar din inima si cu tot dragul urez si eu pt
alexia [for2nity]
mariuca [andreap] ...doamne ce frumoasa si delicata este
mihai daniel [daniela_sb]
si david sarbatoritul de azi
sa cresteti frumosi si sanatosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Da mai Fulguletzule, seamana bine baietii mei intre ei...si amindoi cu tat-su. SI sunt convinsa ca si la tine vor semana foarte bine intre ei(am eu un feeling), abia astept sa va vad copilutii tie si Otiliei.
Multumiri din nou pentru urari si celorlalte fete

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput