LMA Comori de nov-dec 04(190)
Raspunsuri - Pagina 12
miria_cristina spune:
ONITZA - Am vazut si eu pozele si tare mi-au placut! Sunteti asa frumosi toti!!
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
try spune:
La multi ani pt Mihai-Daniel si lui David.
Sa va fie de bine petrecerea, miria, nu-mi vine sa cred ce par lung are damiana acum. Mi-a placut de Mihaita ca numai pe langa toboganul ala a stat, se vede ca i-a placut tare mult. Tare frumos s-au distrat copilasii si sunt sigura ca si parintii.
Miria, am recunoscut imediat mobila de la Neoset din camera Damianei, acelasi stil avem si noi la alex. Am recunsocut liniile curbate si sertarelele. Vreau sa luam acum pat de copil si pt adrian ca sa renuntam la patutul cu gratii.
Paxela, abia acu mrealizez ce mare s-a facut Delia, privind-o in gramada de copii. Ce face timpul asta nemilos din copii nostri ![]()
. Asa ajungem sa realizam ca imbatranim, altfel credem ca e o gluma cu timpul asta.
Felis, m-ai dat gata cu ce curatenie exemplara e la voi, mai ales la cat de putin timp ai la dispozitie. Se vede clar cat de mult i-a placut cadoul lui Mihaita si ma bucur sa-l vad cu ochelarii. Pare asa studios cand se juca acolo cu formele alea. Nu stiu daca stii, dar din laturile alea colorate poti asambla un cub (nu sa le intinzi pe covor) si Mihaita sa bage formele prin gaurile aferente care raman acolo in cub. Eventual doar o latura nu o pui si asezi cubul cu latura lipsa pe covor. Si dupa ce el baga formele prin gauri si se umple cubul cu forme, ridici cubul de pe covor. Daca pui a sasea latura, trebuei mereu s-o desfaci ca pe un capac ca sa scoti formele din interiorul cubului. E mai amuzant ma gandesc pt mihaita sa stie ca acele forme cad undeva si fac zgomot.
Andreap, mai, sunt frumoase fetele tale ceva de speriat. Tare bien-i sta Mariucai cu ochelari. Sa va fie de bine petrecerea si torturile.
Felis, a propos de poza cu kg Onitzei, pe-aia o remarcasem si eu ![]()
![]()
.
Ei, mirandolina, si alex al meu tot ma cearta si incearca sa ma puna la punct cu “mami, tu nu ma asculti” sau “mami, lasa-ma sa vorbesc” (nervos si suparat), ma pedepseste si ma trimite la mine in camera, numara pana la 5 sa ma potolesc, se supara pe mine si-mi zice ca nu mai vorbeste cu mine etc. toate astea cand nu se intampla ce vrea el. Cred ca a venit timpul cand se loveste de realitatea ca nu tot ce vrea el se si intampla si automat intampina rezistenta, parca di nce realizeaza mai bien ca nu poate face ce vrea el tot timpul, din aia devine mai insistent si frustrat cand nu facem ca el Dar… nu-l iau in seama prea tare cand ne serveste replici. Cand sare calul luam masuri, dar in rest ne amuza replicile lui. Nu o lua in tragic.
Ieri am fost si noi la dr. pt adrian ca tusea aia umeda prea parca se rupea din gatul lui si avea un suierat la respiratie ca la cei care fac crize de astm (si alex a trecut prin aceleasi simptome, dar el deja e pe trecute, insa la asta micu' tot continua). Nu-i place si se impotriveste din toti rarunchii, scuipa cat poate desi ii dispensez din seringa doar cate 1 ml odata sau poate si mai putin (trebuie sa ia 5 ml la fiecare doza, una dimineata, una seara). Aseara cum i-am dispensat un pic pe limba, cum i-a venit instantaneu sa vomite. A vomitat pret de cateva linguri. Tare greu ma descurc cu el cu datul de antibiotic. Si cu antitermicul la fel face. Ei, daca unul se zbate sa nu primeasca doctorie, celalalt (alex) plange pe langa noi (nu glumesc, ieri a inceput sa planga) ca nu primeste si el. Ii place f mult la gust.
miria_cristina spune:
TRY - Da, am cumparat mobila neoset de care sunt tare multumita si am ales-o sa se potriveasca si fetitelor si baieteilor ca cine stie...![]()
Si, oricum, imi placea culoarea portocalie, ca-i odihnitoare si calda.
Si in birou am luat cam la fel.
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
FELIS spune:
Multumim de aprecieri
... de azi suntem pe antibiotic...
si joi dimineatza programati pt internarea ambulatorie la neurologie pt dosarul de handicap.
TRY... fetzele alea au fost cub... asa le-am luat si asa le tin.. asamblate cub... si in cub am vrut sa le bage initial... DAR...
baga 2 max 3 forme... si apoi... nu mai voia sa bage altele, pt ca ii placea zgomotul... lua cubul si il zdruncina pana ii sareau fetele ... Il zdruncina cat mai tare ca zgomotul sa fie mai mare...
si niciodata nu avea rabdare sa puna mai mult de 2-3 forme... si asa am ajuns sa punem pe covor ca sa punem si noi toate formele la locul lor, pana la sfarsit...![]()
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
FELIS spune:
TRY..
nu te lua dupa poze...
sunt facute din unghiuri... din care sa nu se vada dezordinea...
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
mirandolina spune:
fetele, desi e tarziu, am nevoie de ajutorul vostru!!!
abia acum am aflat ca in mare disputa azi la concursul din Cancan e povestea lui Robert, copil de 6 ani, retard neuromotor si orb
versus gospodina obosita de atata carat
Il ajutati cu un vot??? in 30 de minute se incheie votarea si ii despart doar 30 de voturi

Dumnezeu e sus si ne asculta, Robert a castigat ieri

daniela_sb spune:
Buna tuturor!
Multumim simona, paxela, otilia, diana, felis,ionela, ochi verzi, cecilia, eveline, roxana, adriana, try - tuturor care ne-au felicitat de ziua noastra. Le uram si noi tuturor sarbatoritilor din grupa sa fie sanatosi, fericiti , increzatori si iubiti.
Ne-am sarbatorit si noi sambata cu tort si chef la un loc de joaca din motive de mamica ocupata si spatiu putin acasa. S-au simtit foarte bine copiii si au zburdat non stop 3 ore.
Surioara mica incepe sa guste si ea din savoarile bucatariei, deocamdata supica de zarzavat si mar.

tuturor si va iubim in continuare la fel de mult, va simtim lipsa, poate o sa avem timp mai mult de povestit dupa ce mai creste si mezina noastra.
danette spune:
Urez cu intarziere, dar din suflet:
LA MULTI MULTI ANI, CU BUCURII SI SANATATE!!! :
MIHNEA -(Roxana)
KENZO - (Bits)
BIANCA + TUDOR -(Adriana)
ALEX - (Andra)
DAMIANA - (Miria Cristina)
MARIA - (Andreea)
MIHAI DANIEL - (Daniela)
DAVID - (Simonacip)
Dragelor, numai bucurii sa va aduca copilasii!
Andreea, nu stiam ca Mariuca are ochelarei, dar ii sta tare bine asa. Ai doua fetitze tare frumoase!
Si noi ne pregatim de petrecerea lui Iris, desi mai sunt cca. 2 sapt., dar a trebuit sa rezerv locatia, si sa fac invitatiile din timp. Ea abia asteapta sa aiba tort si lumanarele in care su sufle.
Sper sa nu se raceasca pana atunci mai ales ca la noi se simte cum se apropie iarna.. de cateva zile e frig si noaptea ingheatza.
Am reinceput cursurile de inot cu Iris, deja de 2 sapt. E tare fericita si fara temeri in apa. De luna asta incepem si pregatirile pt. ski... se fac deja cursurile de initiere, urmand ca din decembrie, in functie de zapada, sa treaca pe partie. Se anunta o iarna cu zapada multa la noi, si deja i-am cumparat echipamentul de ski. Sper sa-i placa, ca ar fi pacat sa nu practice sportul asta, cand la 20 km de noi sunt o gramada de partii super amenajate.
Trebuie s-o duc sa-si consume energia in surplus, fiindca in continuare tot asa turbo este.
Dar macar cu obrazniciile si incapatanarea a lasat-o mai moale.
O pasioneaza mai nou tot ce inseamna accesorii, gentutze, agrafe, bratzari, inele, margele... mi-a spus ca-si doreste de ziua ei un lantisor asa ca al printesei Odette din Swan Princess... cu medalion in forma de inimioara.
Mai vedem.. chiar daca il luam nu prea gasesc potrivit sa-l poarte constant.
ionela roxana spune:

David de simonacip!; sanatate si mult noroc, sa ai grija de micul fratior si sa va aduca numai bucurii!
danielasb, simonacip, adriana asteptam poze de la petrecere!!!
noi ne luptam cu raceala si trebui sa le fac cat de cat TUN pana duminica cand trebui musai sa le fac poze in kimonou japonez;
asa se procedeaza aici, fetitele la varsta de 3 si 7 se imbraca in kimonou, fardate si aranjate, cat si in rochii de gala, li se fac n-shipe mii de poze si te costa o caruta de bani
, ba cine mai este si bancher si vrea fala face si o mica-mare petrecere de zici ca-i cununie sau botez
, cu zeci de mii de familii si cheltuind nu se stie nr. carutelor de bani,si tot asa; la baieti iesi mai ieftin(norocul lui Bits!!!), ca nu cheltui decat la 5 ani si gata;
de, daca mama are 2 fete cucuiete trebuie da dam din coate si sa stoarcem sacul, sa vedem........ sfarsitul![]()

va vom tine la curent cu noutatile!
ionela roxana spune:
am uitat, mii de scuze 
andreeap;
imi place ffff. mult cum ii sta cu ochelari lui Mariuca; nici eu nu stiam ca poarta ochelari; iar tie mamic-o mult spor la sala
Danette ce bine de voi ca ave-ti unde skia, si ca poate practica acest sport; imi place la nebunie!; nu degeaba si eu sunt sagetator!!!
, precum Irisina!;
abia astept sa vad tortul si pe Iris cum sufla in lumanarele, dar mai ales rochita in care va fi imbracata
si lui Emily ii plac margele, fardurile, tot ce se poate numi ptr. sexul feminin, o atrag fff. tare, mai ales ii place sa mergel la magazin sa ne uitam in vitrine, ii asa de dulce, nu stiu cum sa ma exprim, ceva ce la Arisa nici pana acum n-am "gustat" aceasta dorinta, ptr. ca ei ii zboara imediat ochii numai la alte lucruri.