LMA Comori de nov-dec 04(190)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

sa aveti o zi linistita si frumoasa!

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

o zi fromoasa va doresc si eu. la cluj e soare si fff frumos...putin frig, dar e bine
mey ca mi-ati adus aminte de poze......aparatul e aruncat undeva prin masina...seara uit sa-l iau si nu mai cobor 4 etaje, iar la serviciu la fel mi-e... sa mai cobor. imi fac un semn deseara sa-l iau in casa

dana ce ti-e si cu fetele astea...a mea a vrut hanna montana si tatuajele ei...le-a primit de ziua ei...sa te tii ca a tatuat toti invitatii ...acum vrea ( a vrut si de ziua ei dar nu a primit ca doar urmeaza si mosii) farduri...mai are vreo 3 dar nu mai corespund ...in schimb vrea caiete. ieri m-a uimit. intr-un hypermarket nu a vrut nici jucarii nici dulciuri ci un caietel cu creioane ca "sa-si faca temele"...sper sa o tina si la scoala tot asa am vazut ca vrei sa o initiezi pe iris la ski. eu sunt anti iarna si sporturi de iarna dar mi-ar place sa invete ei, mai ales ca sotul meu skiaza. anul asta cred ca o sa incepem, s-a facut aproape de cluj o noua partie si deja am primit invitatii sa ducem acolo copiii....eu credeam ca sunt inca prea mici pt.asta ...so cadoul de craciun poate va fi cate un costum de ski

Mergi la inceput

Cuscrita, primesti "na-na" daca mai uiti aparatul foto in masina!!! NU-s mici sa ii invatati sa skieze, am vazut copii de 2-3 ani pe partie ...sunt sigura ca o sa le placa!!! Ce cadou frumos, costume de ski!!!!!!!

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

despre ski...
si Arisa mea stie sa skieze; degeaba ne-am luptat eu si cu sotul, mai ales sotul caci el stie muuuult mai bine, ne-a scos peri albi, si pana la urma am cedat, si am inscris-o la o scoala de ski vre-o 4-5 lectii, as fi vrut yo tot sezonul dar partii bune sunt prea departe, si nu se poate, dar si cu astea se tine muuuult mai bine pe picioare, si-mi place la ea ca "tine" la ce-a invatat-o profesorul, si nu la ceea ce-i spunem noi; mai ramane Emily sa invete dar slaaabe sanse, caci nu vrea sa practice nici un sport, din ceea ce face sorusa;
dealtfel Emily nici la scoala nu vrea sa mearga, ce-oi pati cu ea om vedea, sper ca odata cu trecerea anilor sa se mai schimbe!

o zi frumosa incontinoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Daniela, cand a ajuns Junia asa de mare sa pape de-acum mancare? Doamne ce trece timpul.

Danette, ma bucur c-ai mai scris.

Mergi la inceput

MONICA nu are net de doua zile si va roaga sa incepeti voi capitol nou cand va fi cazul ca ea nnu poate din motiv de lipsa net.

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

de manie avem un nou hop
am reusittt am schimbat gradinitza, restul de detalii maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Paxela, bravo, ma bucur. Si eu m-am hotarat sa o retrag din februarie de la gradinita.
Fulgule, pai ce faci mai intai ma complimentezei (ca daca s-a indundat doar pivnita este de bine )dupa care ma faci mamifer acvatic . Scuze ca a durat atat pana sa raspund dar trebuia sa ma uit prin pungi ca sa nu scriu prostii.
Nu am comandat medicamente ci diverse pentru alaptat ca o sa fiu Fulga (ceai de anason, chimen, coriandru si fenicul iar de la Farmacie Galafor si Nutrinatal), pentru Ana Smecta daca este deranjata la stomac si Oscillococcinum pentru stimularea imunitatii si a ei dar si a mea in caz ca racim sa nu-i dam si lui bb ceva. Mai am Bonissan pentru colici bb, Baneocin pudra pentru buric, Garmastan unguent pentru rani la sani si niste Ca lactic ca nu am luat deloc Calciu toata sarcina si mi-a facut analiza aici si mi-a iesit la minim.
Asa ca dupa cum vezi cred ca toate acestea le gaseam si pe aici, numai ca m-am invatat comoda si-mi place sa am un prospect in romana.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 36+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

pe toate am reusit sa intru
am ratat ceva aniversari
La multi ani! sarbatoritilor
multa sanatate lui Mihaitza sa treaca repede raceala

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonacip
Nu stiu cum sunt ai vostri, dar pe mine David uneori ma exaspereaza pentru ca tot ce-i spun ii trece pe linga ureche si pina nu strig a patra oara la el, nu reactioneaza..Sper sa fie virsta incriminata, astept sa treaca. Si astept. SI tot astept..

Eu de multe ori ma gandesc ca poate are vreun dop de ceara de nu aude...
Imi vine sa-i fac cate o urecheala,poate poate i s-or desfunda urechile...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput