LMA Comori de nov-dec 04(190)
Raspunsuri - Pagina 14
try spune:
Ieri am primit mustrare scrisa de la gradi pt alex: mereu ramane ultimul la imbracat cand ies sa plece acasa. Si mereu trimite educatoarea de 2 ori dupa el sa se grabeasca. El se imbraca/dezbraca de la 2 ani singur, fara ajutor. Dar asa e el, ii fug ochii in zece parti, intre un tras de pantaloni si luat o bluza el se mai joaca dea- dinozaurii un pic, mai face ca baba cloanta de 2 ori. Acelasi lcuur il patesc si eu cu le seara la baie cand, dupa ce se sterge cu prosopul (eu nu mai fac asta de mult pt el) ii ia cinci ore sa se imbrace-n pijamale. Nu pt ca e neindemanatic si se chinuie sa si le ia pe el, ci pt ca tot timpul gaseste alceva mai important de facut decat sa se imbrace si eu stau cu gura pe el si el se enerveaza ca-l bat la cap si asta-i povestea. Asa ca nu ma mira ca si la gradi ramane ultimul.
monica-elizabet spune:
try, ce chestie...mustrare scrisa ca ramane ultimul la imbracat ![]()
eu daca-i zic ruxandrei hai sa ne imbracam ca mergem la Mc in 2 min e gata
dar daca-i zic hai sa ne punem pijamalutza sa ne culcam...cred ca-i ia vreo' juma' de ora ![]()
alexutul
adrian ce mai face? mai merge la gradi? 
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
fulguletz spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Otiliav Fulgule, pai ce faci mai intai ma complimentezei (ca daca s-a indundat doar pivnita este de bine |
hai mey scuze...pastravioara sprintena...
la unele medicamente am google-it ca nu stiam de ele...danke...
fulguletz spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monica-elizabet try, ce chestie...mustrare scrisa ca ramane ultimul la imbracat eu daca-i zic ruxandrei hai sa ne imbracam ca mergem la Mc in 2 min e gata |

try, mey, da cred ca aici "greseala" este si a educatoarelor. ele ar trebui sa stie cum sa-l stimuleze/mobilizeze sa fie mai alexutzu ceva mai rapid...E cam treaba lor, nu? daca nici ele cu pregatirea lor pedagogica cu tot nu gasesc o solutie pt asta, apai cine?
si la noi a fost o situatie asemanatoare anul trecut(nu mai stiu ce plangeri am primit de la educatoare) si i-am zis ca ea este cea mai in masura sa gaseasca o solutie (dar musai sa mi-o impartaseasca si mie) pt problema respectiva...Recunosc ca asta a fost ideea pediatrei mele, pe care am intrebat-o cum sa procedez si mi-a zis ca "nu e treaba mea si a educatoarei"
andreap spune:
Multumesc mult tuturor ptr.aprecieri
..Mariucai i-am pus de curand ochelari,sper sa-i poarte un timp limitat desi imi palce mult cum ii sta cu ei,are una er...serios![]()
Try,mustrare scrisa.....pai Mariuca mea nici sa se dezbrace singura nu prea...de imbracat ce sa mai zic.
Otilia,Fulguletz,am citit paginile scrise cu sufletul la gura,sa vedem daca a aparut vreun pui mic
....oricum,dupa cum vedeti intru rar si pe fuga,asa ca de pe acum,nastere usoara

Monica
In rest,toate bune.Maria e OK,a primit gramezi de jucarii dar deocamdata e fascinata de niste caiete de exercitii afecvate varstei ei..ciloram,numarm,incercuim....
Sara are zile bune,rele..foarte rele....depinde.ieri a mancat si nu a dormit,azi a dormit su nu prea a mancat....dar si eu!le vreau pe toate in aceeasi zi
ne chinum cu laptele praf,cu piureul de legume....abia astept sa mai creasca..si mai ales sa vina primavara
..azi a dormit 2h si 45 si credti-ma inghetasem
cam atat despre noi....timpul asta mi-e dusman in ultima vreme
pupiciiiiii
PS..LMA ptr.sarbatoritii ce vor urma,daca iar nu mai 'apuc' laptopul
BOTEZ SARA
Noiembrie2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)
try spune:
Fulgule, trebuie sa-i scriu si eu ceva in return lu Mrs. Kelly a noastra si sa stii ca zau daca aveam o idee de ce anume sa-i scriu - m-ai luminat tu.
Am vazut ca e un pic cam intepata in privinta lui, probabil nu i-o fi convenind ca e student ESL (adica English as a Second Language) sau ca e in urma ca nivel fatza de alti copii (el intrand pt prima data in colectivitate acum, la 4 ani), nu stiu. Cand am fost la sedinta cu parintii am crezut ca mi se pare mie ca mustaceste usor din gura cand imi povestea de el, asa am crezut ca-i felul ei.
In plsu, mai uitam cateodata, e adevarat, sa trimitem vinerea agenda la gradi(adica un fel de caiet saptamanal cu o parte din tema pe sapt respectiva) si mereu se otzaraste ca nu o trimitem.
Nu stiu bine daca pretentiile lor sunt mari (in sensul ca se asteapta ca un copil de 4 ani sa execute fara prea multa impingere de la spate si-mi imaginez ca nu suntem singurii care mai uitam agenda acasa) sau daca are ea o mica chestie impotriva lui alex. Daca ar fi asa, cred ca e prima persoana care reuseste sa-l antipatizeze - copilasul asta cucereste inima oricarei persoane.
Otiliav spune:
Try, nu cred ca au ceva cu copilul, mai repede ce sugerezi tu, dezabroba alegerea voastra de a da copilul la 4 ani la gradinita pentru ca ele probabil trebuie sa o ia de la capat cu invatatul regulilor si acest lucru nu le convine.
Si eu am primit prima avertizare saptamana trecuta. La urmatoarea ma pun sa platesc si dupa aceea dau copilul afara de la gradinita. Stiu cand am comis-o, am intarziat pentru ca pur si simplu nu mai puteam merge, am stat langa masina pana mi-a trecut o contractie si dupa aceea taras grabis de abia am ajuns la gradinita. Ma oftic ca nu-i vina mea ca inca se invata in sediul provizoriu adica am 5 minute de mers pe jos (cu masina nu se poate intra) iar in situatia mea atunci mi-a fost greu sa ma misc in timp util.
Ah, iar ele cu Ana se poarta foarte frumos, chiar ma mir ca o pupacesc, a iau in brate si o alinta atat dar e drept ca ea asa este obisnuita, parca-i o pisicuta asa se da pe langa om cateodata si ele o incurajeaza ii cer pupici si imbratisari la plecare.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
36+
Pozele noastre
Otiliav spune:
Am uitat, cu intarziere urez si eu
Daria si Denis, sa fie sanatosi si cuminti! si poate Adriana sa le dea un
din partea noastra.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
36+
Pozele noastre
onitza spune:
OTILIA, mi-ai dat emotii cu contractia aia, ai grija mami!!!! Cine naste prima, tu sau Fulgu???? ![]()
Azi nu am avut deloc pofta de mancare....asta da raritate la mine! Am avut mult de lucru in prima parte a zilei, abia acum ce m-am linistit un pic...Paul e mucios in continuare, dar nu ii dau nimik de raceala, deocamdata. Sper sa treaca doar cu pic pt nas. De dimineata m=a suparat, nu voia sa ii pun strampii pe el, era destul de frig, el nu si nu, se zbatea, moamaa ce m-a enervat, l-am lasat isngur in sufra, si i-am zis ca eu cu el numai merg la gradi...a venit dupa 5 min la mine in bucatarie cu strampii pe el
si imi cuprinde obrajii cu manutele si spune cu ochii unui catel batut: ialta-ma mami, n=am vut!"..ce sa mai zic???????????!!!!!!!!! m-am inmuiat...
Oana
si
Paul Constantin (28.11.2004)
PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul