LMA Comori de nov-dec 04(190)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

va pe toate fetelor

noi aici de imbracat ne imbracam repede cand plecam la scoala/gradi...n-avem de pus pe noi decat chilotei, futita pantalon si tricou(uniforma de fapt) asa ca in 2 min n-avem ce face ...sa ne vedeti la iarna de tragem de izmene pe-acasa

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

POZE CU CLARA, PRIETENA MEA din acesta seara

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

pe unde umblati fetelor?am si eu laptop si voi....
Otilia,adica ai luat avertisment ca a intarziat??sau nu am inteles eu bine?
Monica,vrem si noi numai fusta!!!!!!!
Noi suntem bine,Mariuca cu gradi,eu cu Bblusa de mancare scuipacioasa.ne bucuram d evremea inca Ok si stam afara cat mai mult.de maine insa ma feresc de Maria sa-i spun ca plec in aparc ptr.ca azi s-a plans la mamaie Luci ca ea nu mai vrea la gradi ci in parc cu mine,ca sa o dam pe Sara pana creste sa mearga ea cu mine in aprc etc.asa ca trebuie orisa inventez scuze daca plec inaintea ei,sau sa astept sa plec dupa ea
pupiciiii

BOTEZ SARA
Noiembrie2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Ioana, ce de fete frumoase vin la Paul acasa !
Andreea, ai inteles bine, avertizarea a fost ca am intarziat eu sa o iau. E normal sa fie asa au si ele un program si trebuie respectat, singurul aspect care ma deranjeaza este ca eu atunci cand am inscris-o aici nu stiam ca vor avea un sediu provizoriu sau ca lucrarile nu se vor termina la timp si parintii si copii sunt afectati.
Si Ana vrea sa stea acasa cu noi, de abia o ducem dimineata la gradinita.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 36+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

cu intarziere ptr. Daria si Denis, de Diduta, sa va aduca mii de bucurii gemenasii si multa sanatate; daca mami are timp sa ne puna o mica foto cu gemenii; oare ce-or mai face ei???

Dragos-Andrei de cassandra, sanatate si mult noroc in viata, sa fii un fratior iubitor si sa o ajuti pe mami muuuuult!

Mergi la inceput

onitzo vrei sa-ti insori feciorul?; cauti nora, ha???
oricum ar fi, este frumusica Carla, ptr. moment se potrivesc!

andreeap cel mai indicat ar fi sa pleci cu Sara in parc, dupa ce pleaca Mariuca la gradi, dar cred ca oricum ai dao motive de gelozie tot sunt, ptr ca o sa-ti spuna ca vrea sa stea cu tine acasa, ca ce numai Sara sta cu tine?; este ceva normal la varsta asta; cat ar fi de fericita la gradi in colectivitate, acolo trebuie sa respecte niste reguli, pe cand acasa face c-am ce doreste ea cu tine, iar cu educatoarele nu poate sa faca ce vrea ea;; incearca sambata si duminica sa stai mai mult cu ea, debaraseaza-te putin de Sara, si acordai ei putin timp!

si la noi sunt scenete de-astea, ba deunazi am avut o sceneta de teatru, asa din senin, si in plina strada, a inceput Arisa sa traga de mine, sa ma impinga, ba sa ma si loveasca, reprosandu-mi ca ii acord mai mult timp lui Emily decat ei, ca pe Emily o las la jocuri pe pc, pe mobil, ca vaz-doamne ii fac prea multe pofte lui Emily;
si macar de-ar fi asa, sunt zile cand lui Emily nu-i acord decat strictul necesar, cel putin jocurile nu o atrag, cel mai mult ma tin dupa fundul lui Arisa, dar gelozia la Arisa nu o sa dipara pe vecie, asta situ cu siguranta; mocneam de nervi atunci, toata lumea se uita la noi, dar am pus-o pe seama oboselii, a geloziei, am tratat-o cu indiferenta totala, adica ea vorbea- ea auzea, eu deja nu-i mai raspundeam, ca sa evit cearta, si dupa 30min. si-a revenit, adica nebagata in seama a devenit alt om, dar pe fiece zi mocneste lava si erupe, iar yo o las in plata ei, caci nu vreau sa ajung la nebuni; cand si cand imi spune ca nu mai vrea sa mearga ba la gimnastica, ba la inot, ba la karate, si in ultimul la scoala; de fapt este un fel de a vrea si a nu vrea, vrea sa mearga da.....; si trage de timp de intodeauna suntem pe muchie de cutit ce timpul, sau in marea majoritate suntem intarziate; trbui sa-i repet de zeci de mii de ori ca nu mai este timp, ca intarziem ca etc, dar ............. degeaba, pe-o ureche ii intra si pe alta ii iese; cel putin la ora de scoala este groaznic; de la inceputul anului tot intarzie, si mi-a facut observatie profu. de degeaba ii explic, trebui sa trag de ea pe fiecare zi; cu timpul este groaznic

Mergi la inceput

andreeap dar cine o duce pe Mariuca la gradi???

Otilia cum este cu mami langa tine; Ana cum mai este cu piciorul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

LA MULTI ANI DRAGOS! Sa cresti mare, sa fii sanatos si sa fii cel mai bun fratior pentru minunea ce urmeaza sa vina pe lume.

Vreau sa urez un special LA MULTI ANI pentru Vladut de Aime pentru ca maine nu cred ca intru pe net. Sa cresti mare Vladut, sa fii sanatos si sa aduci bucurie si mandrie in sufletul parintilor si a tuturor celor ce te iubesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

[red]LA MULTI ANI DRAGOS !SA CRESTI MARE SI SANATOS!
red]

LA MULTI ANI VLAD SI ALEXANDRU!sA CRESTETI VOINICI SI CUMINTI!!!
Plec cu sotul la Poiana Brasov,asa ca va urez de acum we placut.
Ionela,apreciez la tine ca nu ti-ai pierdut umorul desi ai probleme de rezolvat singura in fiecare zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cassandra spune:

Diana, Ionela, Eveline, multumim mult pt urari! suntem cam pe fuga pt ca alergam intre gradinita, plimbare in parc cu tractorasul cel nou, pregatirile de acasa pt musafiri si petrecerea de la spatiul de joaca. Abia asteptam sa venim cu noutati si impresii.

Mergi la inceput