LMA Comori de nov-dec 04(190)
Raspunsuri - Pagina 16
Otiliav spune:
Dragos, sa fii sanatos si cuminte!
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
36+
Pozele noastre
fulguletz spune:
La multi ani, Dragos! sa cresti mare, sa te bucuri de cel mai frumos cadou pe care o sa-l primesti, adica fratiorul tau!
asteptam poze de la petrecere....
de cate ori ma duc sa-l iau pe David de la gradi, prima intrebare care mi-o pune cand ma vede e "mami, a iesit Eric?"![]()
nu stiu pe unde isi imagineaza el ca iese si cum, ca io tot cu burta mi-s
...si cu col deschis de 1 cm...tre sa googalesc sa vad de cat tre sa fie colul deschis ca sa nasc , eventual la spital, si nu in pat sau in wc cum era sa o nasca andreeap pe mariuca..
mey, daca am col deschis asta inseamna ca imi sari dopu
, ca uite ca nu stiu amanunte d-astea...
...
onitzo, sper sa nasc eu inaintea lu otilica sprintenuca
ca m-am cam saturat, la termen e, mi-a cam ajuns frate...
38 sapt. si mamica de David haiducu(1 dec. 04)
try spune:
Sunt pe fuga si-mi fac mea culpa ca nu mai apuc sa nominalizez ultimii sarbatoritii. Le urez tuturor multa sanatate, bucurii, copilarie frumoasa si sa aiba parte de parinti ascultatori si iubitori.
Fulgule, poti sa stai asa cu col deschis de 1 cm si pana-n 41 sapt. Dar nu cred eu sa fie asa lenes ... am uitat ce nume ati gasit pt el.
Deci sa fiu pe faza, oricum.
Mey, stiti ca o sa nasesc si eu un bebelus mic, mic? Si nu e chiar asa necunsocuta mamica lui pt voi. E vorba de Mona_B care era in germania si a emigrat in Canada in 2005. Il are pe vladut de-o varsta cu copiii nostri (a scris la inceput aici pe grup) si acum asteapta un al doilea baietel, aidan victor. E insarcinata in 4 luni. Asa ca avem continuitate pe grup cu gravidutzele. Probabil ca prin vara la anu' o sa avem onoarea sa fim si noi nasici (DNP e in aprilie), abia astept.
monica-elizabet spune:

La multi ani! Dragos de Cassandra
sa cresti mare si sanatos
pe toate si va urez we fain
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
onitza spune:
LA MULTI ANI, DRAGOS!
FULGULE, auch, esti deja la termen????? De fapt, ma bucur pentru tine, iti urez de acum nastere usoara si un Eric mancacios is cumintel ca Sara Andreei 
OTILIA tu cum te mai simti???? Ana cum mai e la gradi?
TRY, ma bucur ca veti nasi un bebe la anul in aprilie! Foarte frumos din partea voastra! 
Oana
si
Paul Constantin (28.11.2004)
PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul
mariussimiuc spune:
LA MULTI ANI DRAGOS! Sa cresti mare si frumos,sa ai parte de multe bucurii! 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
andreap spune:
Otilia ,regulament,regulament...da' chiar asa????si eu merg la 17 sa o iau..da' daca se intampla 1 data sa vin la 17.10 nu-mi dau in cap...se mai intampla...da' asa-i la voi,nordicii
.pupam burtica![]()
Fulgule,col deschis nu inseamna dop sarit
...eu l-am avut deschis la prima sarcina si dopu' n-a sarit
Ionela,bona o duce la gradi,eu o iau.m-as debarasa cu placere de Sara
1-2 ore..da' nu am cum.Sebi sta cu Maria,o plimba,mancare etc,da; cu Sara..mai greu deocamdata
.azi de exemplu a plecat cu tat-su si cine stie cand se intorc....ei,creste ea Sara si mai vedem.deocamdata evit sa ma vada plecand.
in rest suntem binisor,adica Mariuca tuseste un pic,dar atat.sper sa treaca,altfel luni nu o pot duce la gradi.
LMA sarbatoritilor Daria&Denis,Dragos,Alex si Vlad.sa cresteti mari,sanatosi si frumosi

WE placut ca-s pe fuga rau
..mai vb
BOTEZ SARA
Noiembrie2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)
mariussimiuc spune:
LA MULTI ANI VLADUT! Sa cresti mare si frumos puiule!
Abia asteptam sa ne vedem la petrecere! ![]()
LA MULTI ANI ALEXANDRU! Sanatate si numai bine!
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
monica-elizabet spune:

La multi ani! Vladutz

sa cresti mare si sanatos si sa aduci numai bucurii parintilor tai
Aime
sa va traiasca flacaiashul...petrecere frumoasa
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
miria_cristina spune:
LA MULTI ANI SI DE LA NOI, VLADUT, ALEX, DRAGOS, DARIA SI DENNIS!!!

Am aparut cam tarzior pentru unii cu urarile, dar nu suntem totusi uituci!![]()
Dupa o saptamana super obositoare si aglomerata, am avut un final de saptamana la fel, cu mancaruri, curatenie si balamuc in toata regula. Ce mai pui ca ii caut bona Damianei pentru inca 2-3 saptamani pentru ca luna noiembrie va sta acasa. Acuma este bine fetica, dar convalescenta ca dupa boala si antibiotic, deci daca o duc saptamana viitoare am toate sansele s-o iau in scurt timp de la capat. Apoi, dupa ce se reface, ii voi face vaccimul antipneumococic dupa care trebuie sa nu vina in contacy cu lume bolnavioara inca vreo 2 saptamani, asa ca.....

Ce sa mai zic....!![]()
In rest, am inceput postul si sunt fericita!
Un WE placut tuturor si numai bucurie la voi in case!
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."