LMA Comori de nov-dec 04(190)
Raspunsuri - Pagina 17
ochi_verzi spune:
LA MULTI ANI, DRAGOS-ANDREI!

LA MULTI ANI, VLADUT! 

LA MULTI ANI, ALEXANDRU!

Sa fiti sanatosi si sa aveti parte de multe bucurii, iar parintii vostri sa se bucure de voi!
Am citit ce-ati scris, am vazut si poze cu Paul, dar nu mai stiu ce-am vrut sa scriu.
Ieri pe la 12 îi spun colegei"ma doare, parca, un pic gatul", iar la ora 2 eram deja "leguma". M-a prins gripa si ma simt groaznic, dar nici in pat nu pot sta ca parca mi-e si mai rau.Fac mai mult febra interioara, de ma ard buzele cand respir, ma dor toate...sper sa nu ia si Diana de la mine.
Draga de ea ca tare-mi poarta de grija, ieri cand aveam frisoane m-a acoperit cu paturica ei sa-mi fie cald si vine din cand in cand si-mi pune mana pe frunte sa verifice daca am febra.
De dragul ei mi-am pus si termometrul ca tot asta-mi zicea, hai sa vad daca ai febra....
Va
si va doresc un WE minunat!
Sanatate bolnaviorilor!
Mihaela si Diana 22.11.2004
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=13" target="_blank">Noi o sustinem pe lo.1 E prietena noastra
ochi_verzi spune:
Si cum m-am pus la calculator, va arat cateva poze de marti cand a primit diploma de la politie, pentru activitatea ce au avut-o la proiect.A trebuit s-o pun pe perete la ea in camera![]()
Nu va zic ca de atunci, de grabesc un pic pasul pe trecere sau si mai rau de vreau sa traversez pe unde nu-i trecere de pietoni, pai ma cearta si-mi zice "asa nu"
Mihaela si Diana 22.11.2004
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=13" target="_blank">Noi o sustinem pe lo.1 E prietena noastra
FELIS spune:
DRAGOS de Cassandra
ALEX de Eliza
Vladutz de Aime
Sa fiti sanatosi si sa aduceti numai bucurii parintilor!!!!!!
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
onitza spune:
LA MULTI ANI, DRAGOS!
LA MULTI ANI, ALEX!

LA MULTI ANI, VLADUT!

Sa fiti sanatosi, fericiti, numai bucurii in viata!
Paul e racit, de azi tuseste si el, ii dau un siropel si cam atat. Asteptam sa treaca de la sine.
Sanatate si MIhaelei (Ochi verzi), e racita cobza, am sunat-o din pricina tragicului accident de la Petrila, de la ea din oras, m=am temut sa nu aiba rude/prieteni/cunostinte care lucreaza la mina in care a avut loc explozia. Din fericire nu este cazul la ei, imi pare tare rau si pentru familiile indoliate.
Azi Paul a fost cumintel foc, parca nu mi=a venit sa cred, a papat un kiwi intreg de dimineata cu o banana (este prima data cand ii dau kiwi dupa presupusa alergie pe care a avut-o la un an de mi-a vomitat si a facut diaree in urma unei bucatele de kiwi), se pare ca nu e alergic totusi la kiwi, o fi coincis cu o enterocolita urata, la pranz, ciorbita de legume (fara carne) si piure de cartofi cu crocheta de peste. A si dormit azi 2 ore la pranz, a fost ok azi, eu in schimb ma simt din ce in ce mai rau fizic vorbind, abia astept sa imi iau rezultatele la analize, miercuri.
Oana
si
Paul Constantin (28.11.2004)
PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul
onitza spune:
Bine ai venit, ploscariu! Ce ne mai spui despre Ioana? 
Oana
si
Paul Constantin (28.11.2004)
PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul
Otiliav spune:
Vladut si Alex, sa fiti sanatosi si cuminti!
Mihaela, multa sanatate!
pentru draga de Diana.
Ploscariu si Ioana bine ati venit!
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
37+
Pozele noastre
mariussimiuc spune:
Avem de aici cateva poze de la petrecerea lui Vladut.
Mai multe...ii las placerea lui Aime. ![]()
Mihaela,sanatate multa si pupici fetitei grijilii. 
Felicitari pentru diploma. 
Ploscariu,bine ati venit! 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
FELIS spune:
am vazut pozite
de la petrecerea lui Vladutz...
si o fetitza cu diploma si apoi pictand...
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
monica-elizabet spune:
ploscariu si ioana bine ati venit 

Mihaela, multa sanatate si pupa printesica politzista ![]()

miha, aime sa va fie de bine petrecerea, fetitzica asta a ta plange vreodata mey? ca eu numai razand am vazut-o ![]()
si pe ea si pe cei doi prietenuti ca tare frumushei mai sunt si nici mamicile lor nu sunt mai prejos
si tortuletul super fain...
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post