LMA Comori de nov-dec 04(190)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Am vazut si eu pozele lui Vladut!
Pupici mamici si pitici ca tare draguti ati fost!

Gata! Nani ma cheama ca mooor de somn!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

La multi ani, Dragos!
La multi ani , Alex!
La multi ani Vladut!

Sa fiti sanatosi si fericiti si sa aveti parte numai de lucruri bune in viata!

Fug sa vad si poze.

Roxana&Co

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Am vazut un Vladut fericit si frumos tare, pe comorile MIhaelei, si eu am zambit cand am vazut-o pe Amira-frumusica ce zambeste toata-ziua-buna ziua!

Suntem obositi cu totii, azi-noapte au dat iar chef vecinii de deasupra pana la 4 dimineata, iar azi, pt ca e duminica, s-au gandit sa bata si cu ciocanul, ca doar nu e sarbatoare!!!! Offfffff, abia astept sa ne mutam din blocul asta!!!!!!!! Paul racit in continuare, noroc ca isi sufla singur nasul.

Sanatate bolnaviorilor!

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

Ne-am intors de la Poiana,am avut activitati complexe adica piscina,biliard si popice si printre un curs f interesant .
Am vazut un sarbatorit fericit,pe Vladut,ne-a placut tortul mult,cred ca a fost la fel de bun la gust pe cit de frumos.Mihaela cu salopeta de blugi parca e o scolarita nu mamica de 2 nazdravani.

Onitza,ai sanse sa scapi in curind de vecini?Nu ne-ai mai povestit nimic daca ai gasit apartament.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

sunt la zi cu noutatile, sa nu-mi reprosati nimik!

vazut poze de la petrecerea lui Vladut; ce faina petrecere ati avut; doi prieteni adevarati si o mica printesa, care cand va creste mare va frange muuuulte inimioare; despre mamici nici nu-mi gasesc cuvintele SUPERBE=
Vladut de Aime; sa va daruiasca mii si mii de bucurii!!!

ochi verzi sanatate mamic-o si pupam dulce o mica politista

ploscariu bine ai sosit cu printa ta aici la noi in grup!!!; sedere placuta!

si ca sa nu crede-ti ca noi nu avem poze, priviti cum ne-am jucat noi cu aparatul foto; restul asteptam de la profisionisti!
http://community.webshots.com/user/ionelaroxana75
(cum imi pot scrie si eu adresa de foto sub semnatura?)
sper sa va placa!

Mergi la inceput

pozele cele noi se afla in cel de-al doilea album, de la pagina a 2-a in sus;
sunt facute cu ocazia faptului ca asa este datina aici, ca fetitele sa fie imbracate in kimono la varsta de 3 si 7 ani; la noi Arisa acum abia ce-a implinit 7 anisori, iar Emily inca la 3 anisori, asa ca le-am bagat pe-amandoua, si-asa costa o caruta de bani, dar de-acum nu le mai facem decat cand o fi si Emily de 7 ani, sa fim sanatosi pana acolo; cu ocazia asta m-am imbracat si eu ptr. prima oara in kimono, caci alta ocazie nu stiu daca se va mai ivi, adica de imbracat te poti imbraca cand iti pofteste inimioara, dar te costa, si nu prea vad meritul; este ffff. scump; a, si sotul care uraste kimono-ul, l-a imbracat fortat

Mergi la inceput

era sa uit!!!
maine nu stiu daca pot intra, asa ca ii doresc un calduros lui Bianca de Roserb; sanatate si multe succese la scoala!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

wow, Ionela!!! Mey sunteti niste frumosi
Arisa are un aer de japoneza de nu se poate, Emily e mai europeanca. Foarte frumoase, va cu drag, chiar daca numai virtual.
Am vazut si pozele cu Vladut, sarbatoritul, vesel si frumos impreuna cu prietenul lui de nadejde la fel de frumos si mica printesa care mereu e cu gura la urechi. Mamicile si ele, tortul...
Eu sunt bine pot spune fff bine comparativ cu ieri si vineri, un pic infundata, dar azi m-am miscat, am scapat de febra poate si cu ajutorul doctoritei personale Adevarul ca m-a doctoricit zilele astea de numa. Am mancat la tic tac "pastile" cum le zicea ea ca sa-mi treaca mai repede incat toata eram mentolata...Aseara cand a venit de la ea din camera asa echipata, am zis ca musai trebuie sa-i fac si poze

Mihaela si Diana 22.11.2004

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=13" target="_blank">Noi o sustinem pe lo.1 E prietena noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui ploscariu

si eu am Ioana impineste 4 ani in 13 decembrie

Bine ati venit!Asteptam sa ne povestesti despre voi

Mihaela si Diana 22.11.2004

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=13" target="_blank">Noi o sustinem pe lo.1 E prietena noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

IONELA, ce mult mi-au placut fetele tale in komono, iar tu esti o dulceata! Pe sotz parca il tradeaza un pic privirea ca nu il incanta kimonoul . Pozele de familie sunt deosebite, Emily mi se pare foarte linistita, maleabila, iar Arisa este foarte isteata cred eu, expresia fetei denota inteligentza, sunt amandoua mici comori care atunci cand vor creste mari si vor pleca la casa lor, isi va aminti mami cu drag toate nazbatiile copilariei si va rade de emotie....las' ca stiu io ce esti topita dupa ele, le pupacesti de numai poti, desi te mai supara uneori...dar deh, care cupil nu face prostioare, oare????

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Mergi la inceput