LMA Comori de nov-dec 04(190)
Raspunsuri - Pagina 19
monica-elizabet spune:
ionele, toate 3 sunteti frumushele foc, sa fiti sanatoase si tati sa va pretuiasca
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
fulguletz spune:
cu intarziere, dar din suflet, urez "La multi ani, Vladutz!" de aime...hm...ce tort aratos ati savurat voi acolo...hai aime, povesteste cum a fost la party...
ionela, va sta bine in kimono, mey...sunteti frumoase toate trei si cu sotzu patru
...dar cu papucii aia in picioare ce e? asa e traditia, asta se poarta la kimono?
ochi verzi, trimite-o pe doamna doctor
si la mine, ca ma incearca o durere de gat
in rest, eu sunt bine, ieri am stat aproape numai in spital, aveam contractii plus altele ...Dupa n ore de monitorizare si pastile plus infuzii au constatat ca mi s-a inchis colul![]()
![]()
... iar eu am vrut acasa(desi nu vroiau sa-mi dea drumu)...Contractii am mai putine acum si cred ca dupa seria de ieri, mi-a mai pierit entuziasmul de nastere normala![]()
39 sapt. si mamica de David haiducu(1 dec. 04)
onitza spune:
LA MULTI ANI, CORINA MARIA de Omi308!!!!!

Sa fii sanatoasa, cumintica si devreme acasa!

Paul in continuare racit, nu am fost nici azi la logoped din cauza de raceala si vreme urata, mi -a fost mila de el sa il trambalez prin mijloace de transport dimineata f devreme unde e f mare inghesuiala in autobuze
poate reusim totusi vineri sa ajungem.
Oana
si
Paul Constantin (28.11.2004)
PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul
onitza spune:
FULGULE, pe David l-ai nascut prin cezariana si acum vrei nastere naturala??????? WOW, ce curaj, bravo! AStetp impresii ca si eu tot ca tine as vrea....cand o fi sa fie..!!
...desi doc mea mi-a zis clar ca nu imi da voie nastere naturala din motive de rupere a peretilor uterului.....insa am vazut si auzit multe cazuri cand dupa cezariana au nascut natural fara probleme....oare conteaza si varsta?????? adica banuiesc ca una e sa nasti dupa ceza, natural la 23 de ani, alta e sa nasti la 30 ....habar n-am! 
Oana
si
PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul
diana2004 spune:
Mai ce fete frumoase avem pe-aici!Mi-a placut mult familia japoneza,mie imi place traditia asta ,sinteti chiar de poza
!
Mihaela,daca tiza mea vrea la medicina sa stii ca ma ofer sa o ajut,dar poate se razgindeste.
Fulgule,deci Eric se joaca de-a ascunselea cu tine.Hai ca mai ai putin si-l vezi pe bebelus.
Andrei a muscat azi la gradi un baietel,el zice ca baietelul respectiv l-a lovit peste obrajor
,miine merg sa vad care-i baiul.
fulguletz spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui onitza FULGULE, pe David l-ai nascut prin cezariana si acum vrei nastere naturala??????? WOW, ce curaj, bravo! |
mey...dupa experienta de ieri mi s-a cam dus curajul
asta cu "motive de rupere a peretilor uterului" dupa ceza e doar in ro, pe aici nu am auzit-o...si asta era odata, demult , cand taieturile de ceza se faceau pe verticala si nu pe orizontala...daca googl-esti , afli mai multe info! la mom potrivit
am sa te tin la curent , oricum
ochi_verzi spune:
Diana, nu stiu de ce, defat stiu...de cand s-a nascut Diana am avut asa un gand ca as vrea sa fie medic. Nu i-am zis niciodata nimic si nici nu-i voi zice decat daca in viata ea v-a alege acest drum. O voi lasa sa devina ce vrea ea, important este sa faca ceva cu placere si cu daruire.
De exemplu pe mine mama ma vedea contabila, de gura ei m-am inscris la facultate dar am picat, n-am invatat, nu vroiam, simteam ca nu-i de mine desi la mate eram cea mai buna din clasa
De mica eu m-am vazut invatatoare si asta sunt.Am lucrat necalificata din toamna aceea si-n anul urmator cautam un colegiu de institutori...
Eu sunt foarte trista, zilele acesta pe langa raceala m-a intristat suferinta oamenilor din orasul meu. M-a afectat aceste zile triste. Aproape pe toti implicati in tragicul accident îi cunosc, asa-i in orasele mici, ne cunoastem intre noi, cel putin ne stim din vedere.
Ieri aflasem ca tatal unui fost elev este la Bucuresti, am sunat-o pe sotia lui s-o incurajez, sa le doresc din suflet gandurile noastre sincere...azi, a fost chiar trist. Veneam de la scoala impreuna cu Diana si m-am intalnit c-o fetita care a fost eleva mea anul trecut...m-a strans in brate si i-au dat lacrimile
nu-mi venea sa cred, sunt cateva persoane cu acel nume si nu m-am gandit ca este chiar tatal ei...fetita e una din elevele care mi-a intrat adanc in suflet, de cate ori ne vedem fuge la mine, ne pupam, se joaca mereu cu Diana, au venit si la noi, urma sa vina de ziua Dianei
Nu stiam ce sa-i spun, cum s-o incurajezi, ce-i poti spune unui copil de noua ani cand te uiti in ochii lui tristi...nimic.

Am fost si la capela, multa durere, baiatul cel mare la fel de tacut ca si fetita dar cu ochii foarte tristi din care curg lacrimi...mamica, nu va zic
Imi zicea ca nu stie ce se va face de acum inaine, cum v-a rezista...cand am plecat mi-a spus sa-i spun pe nume ca el nu va putea s-o mai strige...
Din pacate, intr-un fel sau altul stiu ce este in sufletele lor.
Venise acolo o doamna careia-i venea sa urle, intr-un alt accident i-a murit un baiat, acum celalat iar trupul lui nu era inca scos.
Acuma s-a incheiat, toate trupurile au fost scoase, iar familiile pot sa-i ingroape crestineste...toti sunt carbonizati
Mihaela si Diana 22.11.2004
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=13" target="_blank">Noi o sustinem pe lo.1 E prietena noastra
onitza spune:
MIHAELA, Doamne, cata durere, prin ce cosmar trec oamenii de la tine din oras!!!
Si eu am urmarit stirile cu sufletul la gura, da'apoi tu ca esti printre ei!
Ce sa mai zic, sa ne rugam pentru suferinta lor si pentru sufletele celor adormiti. MI-au dat lacrimile cand mi=ai povestit de fetita care si-a pierdut parintele.
Tu cum mai esti? A mai trecut un pic gripa?
FELIS, tu cum te mai simti ???? Vad ca numai raciti avem la orizont!

FULGULE, asa de mari au fost durerile?????
Asa mami, astept parerile tale legate de nastere, indiferent de ce natura va fi ea
Eu am taietura pe orizontala la cezariana, sper totusi sa nasc nartural cand va fi cazul :D..dar cu ardeleanul meuuuuuu.....face paul 10 ani si tot nu apare Nati...sau Daniel.
Oana
si
PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul
monica-elizabet spune:
Of Doamne..intrasem sa vad ce mai este pe-aici...dar m-a facut sa plang Mihaela...cata suferinta...
si Dumnezeu s-i odihneasca pe toti cei care au pierit in accidentul asta...
Fulgulitza mea cuscrita...tin pumnii...sa fie asa cum vrei tu...ceza sau normala da sa vina Ericutul sa nu te mai tina pe jar ![]()
pe toti
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
diana2004 spune:
Azi avem multi sarbatoriti:
LA MULTI ANI PT:
DAVID ANDREI
ROBERT ANDREI
ALEXIS
VLADIMIR