LMA Comori de nov-dec 04(190)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

La muuuuuuuuulti multi anishori celor patru sarbatoriti de azi!
sa cresteti mari, sanatosi si intelepti!

asteptam pozici de la petreceri! cu torturi muuuuuuuulte...

onitzo, cu ardelenii iti trebe rabdare si tutun mey draga...pana te plictisesti si iti afumi plamanii, degeaba...stiu cum e ca si eu am una bucata acasa...noooo..succese maretze va doresc!

otilico, cum e mey cu radiografia? trece capu sau nu trece?
al meu o sa fie oricum un pisoi de copil, ca nici eu nu-s de fel prea mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

La Multi Anishori sarbatoritilor nostri de azi, David Andrei, Robert Andrei, Alexis, Roland Vladimir!!! Sa fiti sanatosi, sa aveti parte numai de bucurii!!!!

Am avut o zi imposibila, Paul fiindca a tusit mai des, l=am tinut acasa, DOamneeee greu a fost si sv si copil acasa! Am dat o fuga si in Auchan de i-am luat miere cu catina, miere cu propolis si fiole cu laptisor de matca...pt vitaminizare si inumitate...sper sa iis faca efectul si la el! Multam mult, Alexa!! I-am luat si o gecuta, eu mi-s incantata, sa vedem tac-su!

Fulguleatza draga, apai cand am vazut azi cum e cu copil acasa cand suna clienti si tb sa faci facturi, am cam picat iar pe ganduri daca sa facem p eNati sau nu ca io ma gandeam sa stau cu bebe acasa si sa si lucrez....dar clar ma mai gandesc, offf si uite in stilul asta face Paul 10 ani parca vad si ne-om hotari si noi...imi doresc, dar mi-e frica....firma a inceput sa mishte ceva acolo si mi-e sa nu clacam daca facem bebe 2. NU vreau sa fiu insarcinata nervoasa si agitata, vreau sa ma bucur de sarcina mai mult decat la paul si sa fiu linistita. Cred ca cer prea mult.

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Avem si noi cateva POZE NOI, in caz ca va era dor.

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

David, Robert, Alexis si Roland! Sa fiti sanatosi, norocosi si iubiti!

Fulgule, pe 28 noiembrie imi fac ecografia sa vada diametrul capului si maine merg la spital sa-mi faca dosarelul si prezentarea si poate aflu si interpretarea radiografie de bazin. Azi am fost la acupunctura, cica ma ajuta sa nasc mai usor . Si zici ca ai contractii, si de ce nu te-au bagat in cezariana ca doar esti la termen.
Hai ca mai ai 2 zile si il vei tine pe Eric in brate. Maine trebuie sa-ti facem galerie !

Ce de poze!

Ionela, sa iti traiasca cucuietele frumoase. Ce mandra este Arisa si ce bine ii sta in rosu. Emily este mai rezervata iar tu chiar trista. Pe sotul tau nu cred ca l-am mai vazut in poze dar dupa privire pare un om rigid si un tata autoritar. Cati ani are sotul tau?
Am vazut si pe Vladut zambaret alaturi de fini. Ce cadouri a primit ca el este un cumintel, nu?
Mihaela din Petrila, imi dau seama ca este trist prin oras, m-am uitat si eu la stiri desi nu prea este recomandat gravidelor. Din pacate este un risc asumat. Si mie imi este teama sa plec pe platforma petroliera chiar si pentru cateva zile desi ca bani este avantajos, riscul mi se pare prea mare si mai bine stau in banca mea.
Stii ca avem si noi fes roz cu floricica identic .

Si Ana este putin mucioasa, sambata a facut baie si s-a dus cu parul ud in dormitor unde nu avem caldura ca asa se calesc pe aici oamenii . Si duminica a fost pe afara cu bicicleta, a inceput sa tuseasca putin si ochii rosii, un fel de laringita ca rosu in gat nu are. Iar eu daca am vazut ca nu are febra am mai mers si cu ea aseara la bazin. De aseara de abia m-am indurat sa-i dau Oscillococcinum si un sirop de tuse, vad ca in seara asta este bine desi a fost toata ziua afara la gradinita. Asa ca pot spune ca a dus-o pe picioare boala si isi revine ea in curand.
Plus ca la ei in gradinita sunt copii cu varicela.

Am avut azi intalnire cu educatoarea ei pentru evaluarea care o fac la fiecare 6 luni. E multumita de ea, cica face atmosfera in clasa ca-i un copil vesel cu multa imaginatie, iar cand e un copil bolnav/lovit are ea grija de el . Doar ca e putin cam sefa si mai trebuie sa intervina uneori cand ea da ordine ca intotdeauna isi alege rolul de mama si le spune celorlalti copii ce sa faca. Si mi-a zis ceva ce nu stiam, cum ca face ore de pronuntie pentru ca e copil bilingv. Oricum sunt cam tristi ca plecam in februarie si o retrag 6 luni, acum o sa vedem cum va fi.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 37+
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

La multi ani! Robert

sa cresti mare si sanatos
Miha sa-ti traiasca puiutii si sa va aduca numai bucurii

La multi ani! Alexis, Roland si David, sa fiti sanatosi

va pe toate fetelor
fulgule...nu mai astepti tu pana pe 1 dec? hai ca nu mai e mult
Oti aveti grija de voi, sanatate

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

bunului si frumushalului nostru prieten Robert. Sa fie sanatos, zburdalnic dar si ascultator, ingaduitor si bunutz. muuulti.

Noi multumim tuturor de urari, vi le intoarcem inzecit si ne scuzam ptr absentele indelungate.
petreceri frumoase si voie buna va dorim!!!!!
Ma duc sa vizionez si pozele din urma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

La multi ani sarbatoritilor: VLADUT, ALEX, DRAGOS, DARIA SI DENNIS, DAVID si ROBERT

Bravo ei, Ochiverzi. Asa da mandrete de fata “licentiata”.

Miha, ca de obicei, fi-ta e o adevarata incantare. Pupam pe Vladut cel dulce, mi-a facut mami o pofta cu tortul ala “maio” (vorba lui fi-miu by the way, a inceput usor sa-l pronunte pe L, dar doar daca ne concentram tare de tot, insa iese un L asa de americanizat, nu pt ca are accent de engleza, si pt ca inca n-a descoperit foarte bine cum trebuie sa tina limba pt a-l produce pe L).

Ionela, ce frumosi sunteti toti kimono-ati. Arisa e o papusica de fetita si pare constienta de cate inimi o sa rupa. Iar Emily e o dulce. He, si nici n-as fi zic ca uraste sotul kimono-ul dupa cat era de mandru in poze.

Ochiverzi, m is-a facut pielea ca de gaina numai citind ce ai scris tu. Nu stiu de ce fel de accident e vorba, nu sunt la curent cu noutatile din Ro.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav
Fulgule, pe 28 noiembrie imi fac ecografia sa vada diametrul capului si maine merg la spital sa-mi faca dosarelul si prezentarea si poate aflu si interpretarea radiografie de bazin. Azi am fost la acupunctura, cica ma ajuta sa nasc mai usor .

lasa mey ca si eu am facut la sarcina cu david si m-am ales si intzepata si cu col beton...da cine stie , pe tine poate te ajuta mai mult. eu am mai baut si ceai din ala parca de zmeur(sau cam asa ceva) si m-am zmeurat toata dar de ajutat nu a ajutat..

Citat:
citat din mesajul lui OtiliavSi zici ca ai contractii, si de ce nu te-au bagat in cezariana ca doar esti la termen.
Hai ca mai ai 2 zile si il vei tine pe Eric in brate. Maine trebuie sa-ti facem galerie !

mi-au oprit contactiile cu 6 pastile , de pe urma vedeam crucish(fara misto) si in plus, nu aveam chef sa nasc atunci si nici doctora nu avea chef sa mobilizeze echipa pt o cezariana de urgenta(ca era duminica seara). asa ca toata lumea a fost multumita

onitzo, sa poarte paulica fara frica alias alba ca zapada noua geaca sanatos si cu placere!

cuscrishoara, meyyyy...de cate ori ma ridic din pat mai imi cade cate un os, doua, toate scartaie, in plus ma apuca si contractiile...daca as mai astepta pana pe 1 sigur m-as dezmembra rau(ma rog, ce a mai ramas de dezmembrat)...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

Fetelor mii de multumiri ptr. vizionare.
Si eu sunt mandra de cucuietele mele, mai ales ptr. faptul ca le-a incantat si le atras treaba cu fotografiatul; le sclipeau ochisorii in cap de bucurie, se incantau una pe cealalta; as mai vrea eu sa se repete chestia cu fotograful, dar este prea scump, asa ca mai rarut!
cand le-am vazut cat sunt de frumoase imbracate si machiate sincera sa fiu mi-au dat lacrimile, nu ma asteptam sa fiu atat de "slaba" la suflet, iar sotul a icremanit in fata frumusetilor, incat nu mai putea scoate nici un sunet;
poze mai am gramada dar trebui sa le luam de studiou (cd-urile, si scoatem noi ce vrem si cate vrem)

fulguletule mey mare bataie de cap am avut cu sandalele astea; sandalele-papucii, sau cum s-or traduce, dupa cate stiu eu se numesc GHETA, si la kimono se incalta asa ceva , asa este portul;

eu si cu Arisa ne-am descurcat fain, sotul n-a avut tamje cu papucii lor, ei dar ce te faci cu mezina, care ea are un picior tare finut, este si mic si pe de-asupra mai are si latimea piciorului fffff. stramta; pana i-au gasit ciorapi TABI, pana au convins-o sa-i incalte, la kimono n-a fost bai, ba chiar a incantat-o, ei dar cu papucii-GHETA a fost durere cu ea, ii erau mari, altii nu-i putea pune ca erau de la setul kimonoului, nu putea merge cu ei de nuci-o culoare, asa ca pana la urma a luat-o la mers desculta; s-a enervat de numa pe eii si i-a aruncat, deja o ajunsese oboseala, si racita fiid a fost extra, geanta a aruncat-o; ea de obicei cand spune nu pai nu ramane, caci numai o poti convinge cu nimik, si de-aici a inceput balamucul, caci pe sot l-a scos din pepeni si s-a zbarlit la ea; adevarul ca totul a durat 1 si 30min, timp f. obositor ptr. noi, mai ales ca s-a cuplat cu ora de somn a lor, si va dati seama ca m-a tocat de nervi, dar bine ca s-a terminat.
ei dar treaba asta a fost facuta mai mult ptr Arisa, caci ea este cea mai mare, mai mult fala din partea familiei(a sotului); sai vedem daca la Emily cand o avea 7ani mai spun ceva, eu sunt sigura ca nu.

fulgule mai ai un picut; trebui sa fii tare curajoasa dupa o cezariana sa ceri naturala acum; eu una n-as fi avut curaj, dar fiindca eu am nascut 2 naturale, mi-ar parea aiurea sa fac o ceza; nastere naturala nu-i asa mare scofala, greu este pana iese capul, caci apoi este floare la ureche; eu in 3 ore le-am nascut pe-amandoua, dar sunt persoane care asteapta si 20 de ore in travaliu, si abia-abia nasc, si tot natural(asa este aici, se intervine la ceza numai in cazuri de urgenta, sau mai stiu eu alte minuni);
oricum ar fi eu iti doresc nastere usoara, si un bebe sanatos si mancacios

mihaela(ochi verzi) trimite si la mine doctorita, caci ma doare gatul; de-acum sa stai linistita ca ai medicul acasa, si numai trebui sa te deplasezi pana la cabinet
vai ce treist paote fi la voi acolo, mi se face rau; DOAMNE FERESTE!!!

otilia mai ai si tu un pic si-ti tii puiul in brate;

cat priveste sotul meu este mai mare ca mine, iar lui nu-i plac de fel pozele, dar observatii face mii; vrea sa fie un tata autoritar si de-aici miile de tamtamuri cu Arisa, ptr ca se bat cap in cap; se iubesc, se dragalesc dar ca iedei nu se potrivesc; daq, uneori este pra rigid, asa sunt de familion, de natie nu ma pot exprima, dar de familion sunt uneori de neanteles, sau poate ca nu-i pot yo intelege, si nici nu-mi mai doresc caci am obosit, si-apoi ce importanta mai are, sa fie cum vor ei!
el abia astepta sa se termine cu pozele, si nu a vrut poze in kimono, dar i-am spus ca eu in kimono si el in costum, la cravata, parca nu vreau, asa ca a cedat; i-a stat f. bine zic eu, dar el nu prea este de aceasi parere, mai bine se simtea in blugi, sau pantaloni scurti
si da Arisa seamana fff. bine a jap., mai ales in kimono nici nu spui ca este a mea cupila; defapt seama cu fam. sotului; pe cand Emily este mai de-amea???, mai vedem noi caci mai creste de-acum; ei dar cumm or fi, sa fie sanatoase, si sa semene cu cine o fi; mai bine ca n-am avut baiat, ca semana cu mine!; si-apoi nici n-au cum sa semene cu mine, caci grupa sanguina este a lui tasu!, au avut poponeturile albastre(mai mult Arisa decat Emily), asa ca eu sunt mai separata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Fulgule, vrei sa ma demoralizezi ? Tocmai imi beam constiincioasa cana cu ceai de frunze de zmeur, chiar si moasa azi a zis ca-i bun. Incerc si eu tot ce pot, si bazin si intepatul. Ca data trecuta am urcat scari, am avut program artistic intens cu sotul si degeaba. Acum incerc altele, ce sa fac si eu. Dar din nou nici o contractie mai serioasa, poate se trezeste si uterul meu pana la nastere ca de nu, curaj gaina ca te tai .
Deci mai bine ti-au dat tie 6 pastile sa ti-o ia inima razna decat sa treaca la fapte.

Dau petrecere pe DC daca nasc normal .

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 37+
Pozele noastre

Mergi la inceput