LMA Comori de nov-dec 04(190)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

sarbatoritilor Corina Maria de omi 308,
David Andrei, Robert Andrei, Alexis, Roland Vladimir, sanatate si numai bine

Fulgule m-ai facut sa rad; si asa deci vrei musai sa nasti, apoi mai ai potin; te-ai programat la ceza?; cat cantareste si masoara bebe Erik acum de spui ca este mic?

onitzo tu fa bine si pazeste-ti feciorul bine sa nu ti-l fure vre-o fata sanatate multa lui Paul, si lasa ca va veni ia si Natalia sau Daniel, cand o fi vremea, nu grabi timpul; si ce daca Paul va avea 10 ani?, nui bai sanatosi sa fie!

ma duc la mai vorbim altadata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

onitzo am uitat! sa-i fie de bine geaca lui Paul; lui tata-su ii place?

otilia curaj-curaj; lasa ca o ai pe mami langa tine; sanatate lui Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Citat:
citat din mesajul lui onitza

FELIS, tu cum te mai simti ???? Vad ca numai raciti avem la orizont!

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

mai rau... mai am putin si raman fara glas... zici ca am vazut lupul... stau la birou la serv... lucrez... si ma iau valuri valuri de caldura... si curg apele pe mine...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Citat:
citat din mesajul lui diana2004

Azi avem multi sarbatoriti:

LA MULTI ANI PT:

DAVID ANDREI
ROBERT ANDREI
ALEXIS
VLADIMIR

Sa creasca mari si cuminti !!!

diana2004

si de la noi.. sanatate fericire si multe bucurii...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Multumim din suflet pentru urari! Uram numai de bine la toti copilasii.

Cateva poze de astazi! Petrecerea mare va fi sambata.

Sanatate multa la toate mamicile bolnavioare!

Fulgule,punem majoretele?

Pe Otilia o mai pasuim.

Ioana,pupici lui Paul,e tare simpatic. Si mandru de noua lui geaca. Cam obosit dupa sedinta foto

Ionela,tare frumoase cucuietele tale. Le sta tare bine imbracate in kimono si machiate. Despre tine,sunt de acord cu Otilia...parca ti se citeste oboseala in priviri iar sotului tai...hmmm...autoritatea...

Mey cumatra mey ...te-ai dus sa vezi poze si dusa ai ramas...

Oare mai voiam sa zic ceva?

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

Seara buna!

Cu toata rusinea spun ca nu v-am citit, fac eforturi disperate acum, cand de fapt ar trebui sa rezolv chestionare. Am avut incarcare cu ambii baieti, evident cu mucii tarash, pe Matei voiau doctorii sa mi-l indfoape cu antibiotice (din cele mai gele de pe piata), iar randul ui Adam a venit ieri, cand a facut si otita Practic uit de toate cand ii am bolnavi, nici macar atmosfera de familie nu mai e aceeasi, imi fac 1000 de griji si nu stiu cum sa ii scap mai repede...

In alta ordine de idei, mi-e dor de voi, de trasnaile copiilor vostri, de petrecerile si pozele minunate impartasite noua, de experientele din gradinite, de tot...si ma ia groaza ca trebuie sa incep serviciul (pe care mi-l doresc atat de mult ) si nu voi mai avea timp de voi nici macar cat am acum

Urez si eu pana nu e prea tarziu copilasilor nostri, sa fie fericiti si sanatosi, sa va aduca numai bucurii!

try eu nici nu pot aminti despre imbracatul si dezbracatul lui matei, caci mi-e rusine...o facem noi, din baie il scoatem noi, de spaat il spalam noi, asteapta sa fie imbracat...si orice tendinta de a schimba cumva foaia i se pare prea mult si incepe sa planga, dar niste urete ca de dinozaur iti azurzesc urechile, incat renuntam si eu si tati, de multe ori
Felicitari Monei_B pentru sarcina!

otilia eu m-am crucit si am purecat intens mesajul tau cu "avertizarea primita la gradi" ...am vb cu sotul despre asta, si iti spun cu mana pe inima, ca daca oamenii aia reusesc sa faca din asta o regula, eu ii admir! (bine, nu in situatia ta, cand stiu si eu cat de dificil poate sa fie sa te misti atunci cand nu poti). Nu stiu daca v-am spus insa am fost aleasa in comitetul de parinti la gradi, la clasa lui Matei...Asadar ne-a convocat directoarea si la sedinta cu dansa, ca sa aflu printre altele, ca exista parinti care isi aduc copiii la gradi la 9:30 - 10!!! in conditiile in care la 8:30 se serveste masa si se igienizeaza holurile Ieri am intalnit o amica facand asta la 9:30 (poate si mai mult) si mi-a zis ca doar nu e nebuna sa scoata copilul la prima ora din casa

onitza imi place la nebunie de trasaturile atat de brunete ale lui Paul

miria cum se mai simte Damiana? Ai gasit bona?

ochi verzi sper ca esti deja mai bine!
dar domnisoara ta s-a hotarat ce sa se faca: politista, doctorita?! vad ca in fotografii e mandra in ambele posturi

ploscariu bine ai venit! uite ca nu sunt chiar singura care se adauga grupului, la sfarsitul primilor 4 ani...

miha te-ai tuns!!! mai, mai sa nu te mai recunosc de asta vara! iar tortul lui Vlad m-a lasat masca! cat de fascinati erau copiii de Fulger si Saly!

ionela am admirat fetitele tale, frumoase rrrrau! le sta atat de bine in ...atmosfera japoneza este prima data cand vizionez atat de multe aspecte ale vietii lor, si recunosc ca sunt impresionata!

onitza am avut alta data ocolega de odisee din Suedia, care si-a dorit fff mult 5 copii, si pe care i-a si avut (ultima nascuta chiar anul acesta). La un mom dat, a facut ceza, dar apoi a revenit iar la nasterea naturala, la diferenta de pana in 2 ani...Nu stiu cati are tipa, insa nu poate fi chiar de 23...

Diana la muscaturi cred ca Matei e campion ....la incasat! Saptamana trecuta l-a muscat acelasi baietel pentru a 5-a oara!!! de data asta se pare ca si-a cautat-o Sunt curioasa care ar fi atitudinea potrivita cu un copil din acesta, muscacios...am auzit ca pe unul l-au exmatriculat, pana la imbanzirea fiarei

offff
f, tragedia de la Petrila... Ma infioara gandul la durerea oamenilor acelora...sufar probabil un gand nebun, ca printre ei ar putea fi si fratele meu, un frate vitreg langa care am crescut, dar care adult fiind a decis sa se departeze de noi, undeva printre mineri. Nu va spun cu cata emotie, disperare caut numele celor morti in astfel de accidente ... Poate fi oriunde, mai aes ca nu stiu nimic de el de peste 15 ani... Dumnezeu sa ii ierte si sa le odihneasca sulfetele prea devreme disparute de langa cei dragi!

ionela crezi chiar si pentru o clipa ca "ai lui" vor tine mai putin la Emily din cauza asemanarii ei cu tine? Eu am o vaga banuiala ca socrii mei, ba chiar si mama, fac diferente la copiii mei, si tare mi-ar pare rau!
Socrii il cam reped pe cel mare, ca nu e destul de "disciplinat" pentru gustul lor, iar pe asta mic il palc fiindca lasa impresia ca mananca mai orice ...falsa impresie!
mama in schimb, imi pare ca il partineste pe Matei, pentru ca e primul si cel mai cel, in vreme ce pe ce mic...mai putin... offff!

mihaela puteam sa jur ca te tii de shotii, ca prea erai lipsa la apel Ce tort frumooooossss! Nici nu indraznesc sa il arat lui Matei, ca imi fac de lucru singura Matter e super!!!! Sa va traiasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirandolina
mihaela puteam sa jur ca te tii de shotii, ca prea erai lipsa la apel Ce tort frumooooossss! Nici nu indraznesc sa il arat lui Matei, ca imi fac de lucru singura Matter e super!!!! Sa va traiasca!

Multumesc Lily!
N-a iesit ceea ce voiam sa iasa,dar avand in vedere ca ieri nu am fost in ziua mea cea mai buna si m-am lalait o zi intreaga cu 2 cacacele de torturi (plus bucataria varza ) m-am descurcat onorabil. Mai ales ca am impresionat pana peste poate copilasii de la gradinita.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ploscariu spune:

Bine v-am gasit, fetelor!
Fetitei mele ii curge nasul de mai bine de 3 saptamani. Nu ma lasa s-i pun nici un fel de picaturi. Cunoasteti vre-un remediu rapid ca sa scapam odata?

Gabriela din Cluj - mami lui Ionut 14.01.2008 si Ioana 13.12.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

homepatele! Sunt atatea formule incat cred ca ce lmai bine te trimit la un doctor, sa nu dau cumva chics...

Mergi la inceput
Mergi la inceput