Praline belgiene (31)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Aoleu Miri! Ce nasol...!
Fugi d-aci ca e doar o raceala...Poate nici aia...duca-se pe pustii!
gandacul si pe mamik lui ingrijorata!

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Of mai Mikule, naspa, sper sa nu fi luat virusul de la Miha Doamne ajuta sa fie totul bine si sa fie doar o simpla coincidenta!

Miha vreau si eu cioco de aia.. Te sun zilele astea sa vorbim

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

:(
s-a confirmat. a luat de la miha:( a primit picaturi cu car esperam sa omoram dujmanul in pasha. nu suporta picaturile. ne chinuim, ne dam pe brazda. partea proasta e ca... am prea putine sanse, infime sa nu luam si noi...

si cum examenul meu e pe 28 (asta e pt bepii) risc sa ma vad nevoita sa-l aman... bon, eu ca eu, ne bagam picioarele, da-mi vine sa mor cand il vad pe sacha ca un ursulets panda roshii si plini de puroi!

fetelor, una peste alta,mi-ati rasfatat copii si pe noi cu cadouri. nu trebuia, sincer nu trebuia. voi sunteti dragute, dar io m-as fi multumit cu florile. pe bune si sincer. eu sunt nebuna dupa flori, ma uit la ele, le admir le miros, le aranjez... bruno a descaut toate ambalajele azi, a tras de ele si.... canta la orga, deseneaza cars si winnie, se da cumashina d epolitie si ii impusca pe toti cu soldatul lui d eplomb. da cu zaruri, si-a facut ferma de vacutse:) numa sacha saracu n-are loc de el. pana si carticica cantatoare i-o luat-o frac'su, si turnul de personaje:)

va multumesc din suflet ca ati vneit. nu pt comanda care ati facut-o, nici pt cadouri, ci pt voi, ca-mi sunteti tare dragi! si chiar daca eu una consider ca n-am putut sa va ofer stralucirea de la pijama party a mihaelei sau cea a party-ului de anul trecut, sper sincer ca v-ati simtit bine si ca a fost o seara mai altfel decat cele linistite din fata televizorului:)

muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuah!

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Tania stai linistita ca mama este mult mai deschisa decat pare. Mama nu gandeste nimic rau despre voi, numai ca ne rusinam una de alta e normal, oricare dintre voi ati fi simtit la fel..
Sanda zi-mi cand ai zi libera ca sa stiu cum fac programul ptr. sapt viitoare.
Va pupicesc pe toate

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Mikule imi pare rau.. Multi pupici dulci pentru Sacha sper sa ii treaca cat mai repede, iar voi sa nu va molipsiti

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Sara buna la cutie!
Scrie si fata msului dupa cateva ture de somn ca una nu mi-a ajuns!
So Miri pupam fata si pe obraz si mai sus pe ochelar si multumim de invitatiune si de durere de falci de la cat am ras:)!!Pup fata si pe Sach cel cu ochisorul rosu!
Carmen si mama lu Carmen, saru-mana pan la cot pentru ceaiuri!!
Ninette, Anoooo mey adevarateleor m-ati pricopsit cu cadou frumos neasteptat drept pentru care Nino te iert ca mi-ai sutit strampii:)si Ana tie nu ti-am zis da-n parcare cand ai strigat 'blonda blonda' ieream sa viu sa-ti dau un 'mot' crezand ca iesti baiat de cartier care sa ia de mine femeie la peste 30 de ani si cateva luni;)
Taniuk adevaratul cunoscator si 'mama lor' io-s de acord cu ladys night out(iete ptiu ptiu jur!!)numai ca nu cred ca e vineri ci miercuri ramane sa vedem ce si cum!A, bai n-am mai apucat sa vorbim de Geneva, cum fcem???mai facem?
Scumpi deci, fii antena, cand plecati in week-endu ala maraton de care zicea tanti natahlie aveti baby-sitter, ma deplasez inclusiv la domiciliul clientului;)
Danyelana pana la urma ai convins-o pe nathalie sa ti le vanda pline?;)ca io nu tot cu hunkemoller raman mama lor de gene recesive de la bunica-mea ca nici ea n-avea
Mihai-am transmis pietonului 'piet adicatelea) ca am spioni ascunsi(vezi ce limba romana posed)Am uitat sa mentionez aseara ca mi-e dor de Moni, eu prin ce conjuncturi mai ajung sa-ti vaz copchilu pana ies la pensie???(stiu ratai pijamalelel da na.....tre sa vaz fata)!!pusi
Norace ma bucur ca te-am vazutttttt!!!!!sorry ca ti-am furat alunele da na ierea in za hit of za moment daca ma 'ntelegi!!!!!mergem la film, mergem la film????
Danielana Danielaaaaa bai plizzz fii gravid si daca iesti viu in fiecare zi la tine la serviciu si ma asez pe fiecare scaun pe care staaaiiiiii ca io doar cu asta am ramas cu ideile fixe;)
Roxana vezi ca te pandesc pe mess sa mai vorbim despre una despre alta:):)
Antonella ma bucur ca te-am cunsocuttt si welcome in gasca!
Rorrr ma fata ce mistoaca era rochia aia de pe tine, am uitat sa-ti cer detalii de magazin, adresa, pretz :):)Tin pumnii pentru 26 te rog sa imi zici ce si cum!!
Ardeiash saru-mana pt felicitare, frumoasa frumoasa (mea culpa am rupt o bucatica din plic ca a tb sa ma fac preot, iti explic alta data detalii!
Madyyfata draga ma bucur ca ai venit desi nu am apucat sa vorbim mare lucru dar recuêram next time!pupicei la dominique!
Sper ca nu am uitat pe nimeni........daca am uitat pup oricum
Si in incheiere....MIRIII, EUGENIIIIII???????daca lucrezi maine adu ma macar una cu tine ca mor de poft!!!!!
pusici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Miri, of, de-asta mi-era teama!!! Sper ca virusul ala nenorocit sa nu fie prea violent cu Sacha al nostru si sa se vindece repede, repede sau sper din inima sa nu fie virus ci doar o raceala. Pupici nenumarati pe obrajorii lui rozalii si bucalati.
Oana, eu n-am zis nimik de vineri. Stiu ca-i prima miercuri din luna. Sper sa putem sa ne strangem in numar cat de cat acceptabil ca de simtit bine impreuna nici nu ma indoiesc. Mai ales ca-i un film nou cu Nicole Kidman, "Australia" care (aviz fetelor mai sensibile) nu-i atat de dur ca cel vizionat ultima oara.
Asa ca va rog sa dati cu parerea si mai ales nu uitati de propunerea pt karaoke. Nu-s decat 2 saptamani pana atunci. Astept.
Mai fete, ati vazut ce isprava a facut Ardeiash a noastra? A deschis un site foarte interesant. Haideti sa navalim acolo si sa dam cu parerea. I-ar prinde bine acum la inceput de drum. Felicitari Ardeiash
Si Miri, uitasem sa pomenesc: iti sta super cu ochelarii de vedere!!!
Acu va pup pe toate si va doresc un weekend placut in continuare.

Bei ce-a mai nins azi!!!! Da' degeaba ca se topea instantaneu.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

off offfff, imi pare rau ca sacha nu e tocmai bine!
acum m-am linistit si eu, ca vio cica a avut treaba cu sefu' lui al mare in brux...nu stia ce...asa ca s-a trezit la meci in anderlecht, la un cocktail inainte si o berica dupa...ce fain...ne dixtram pe rand!!!!

io am ramas datoare cu un scris de sapt trecuta , de la pijamalele lu' miha! nici nu stiu ce sa mai scriu, ca ati scris voi toate tot ce trebuia si cat de fain a fost! multumesc si eu mult pt seara de sambata trecuta! minunat! si , gagice, ma gandeam sa facem un fan club doru! cine se mai inscrie???

miri, multzam mult pt cadou' de mos (adicatalea seara trecuta).a fost fain ca v-am vazt iar, ne-am hlizit ca de obicei...si de papa nu mai zic nik, ca n-am putut manca bunataturile alea si mi-a ramas gandu' la ele...asa ca azi nu m-am mai putut abtine si iar m-am pauzarit in cura mea de slabire.

simonette, mah, am uitat sa-ti zic ca esti de coma. inca n-am uitat dansul ala de final de la miha! imi pare rau ca si-ai tai copii sunt bolnavi!

io zic da, pt film. acu' mai tre sa-l anunt si pe vio. pt karaoke ma mai gandesc. in seara aia vine mosu'...o sa fie distractie acasa cu copilu'...mai vb

carmen, te astept cu mama ta pe la mine.singura zi in care nu pot e miercuri...in rest, cand vrei tu! vb

pupe , nu mai am inspiratie...am uitat tot ce-am facut peste zi
aaaa
neshte ardei umpluti, un om de zapada din pasta de modelaj (care vad ca si crapa), si alte caca maca

ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei

www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

sal'tare fete dragi...

ma bucur mult ca v-ati distrat.. nici nu ma-ndoiam de altfel.. data viitoare ma bag si eu pe vibratii cu siguranta

Miri: multa sanatate la piticutu tau , saracutu..

Mady: inc-odat scuze ca te-am retinut prea mult.. ma simt cu adevarat jenata c-am stat pe capul tau .. in fine , ma revansez io.

Bepii; multam fain pentru incurajari!
as vrea sa precizez ca am creat foruumul( nu am voie sa dau linkul aici ca l-as mai pune inca o data.. (
nu in ideea unor discutii numai despre religie.. se doreste un forum al inimii ... un forum unde se paote discuta despre viata , dragoste, emotii, intamplari adevarate, credinta/noncredinta, familie, suferinta , neliniste..

e un proiect de suflet. m-as bucura sincer sa intrati si sa va descarcati sufletul acolo si sa va incarcati cu energie pozitiva..

n-am reusit sa citesc tot ce-ati scris pe aici .. ca am cam multe proiecte de "executat" si toate ca voluntar.. dar sper ca vor veni si vremuri mai bune

sper ca v-au placut felicitarile mele.. mie mi-au placut mult si am ales varianta mica .. gandindu-ma ca o sa le puteti pune precum globurile in bradutul vostru.

de multa vreme ma tot chinui sa va dau cadoul meu de craciun.. si nu mai reusesc din cauza timpului, of dar l-am inceput.. si va rog sa nu va suparati ca nu l-am terminat.. insa nu stiu exact cand voi mai reusi.. adicatelea vroaim sa va includ pe toate .. si n-am apucat.. imi cer scuze pentru cine nu se regaseste acolo.. merge foarte greu descarcarea pozelor din contul comun.. apoi prelucrarea si reincarcarea pe net.. icluderea.. in fine

va astept cu comentarii numai de noi vazute si nu uitati sa dati clik pe albumul foto
pentru link dati un pm

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

e 4 juma...
la 3 sach s-a trezit palngand ca nu-si putea deschide ochii. nasul e infundat cu puroi, evident, eu ma iau de cap. am bau o cafea, domnul sot e zombie... tre sa ma duca la servici ( ca n-oi lua in veci carnetu' asta!)

ardeiash, a fost o surpiza extrem de placuta blogul tau:) m-am amuzat copios. parca in postura de mirilyn monroe pot si eu sa ma duc cu alte sentimente la servici: ii dau gata pe toti:)

bepii, mersi de apreciere. am vazut ca pasagerii se uita mai mult la mine acu... iar eu... vizibil mai putin. nu-i mai vad de rame:))) kiki. o sa maobisnuiesc io intr-o zi.

acu... plec. visez la cand ma intorc acasa si copiii o sa doarma... si eu... o sa strang prin casa:)))

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput