Praline belgiene (31)
Raspunsuri - Pagina 20
Mihaela1171 spune:
`neata fetelor!
Miri in primul rand multumim pentru seara de vineri, ne-am distrat super fain; mi-a placut foarte mult cum ai aranjat casa, era atat de frumos si parca mirosea a ....craciun
; multumim si pentru pregatire, m-ai dat gata cu `gasca`, am mancat pana a tipat propriul ficat la mine sa ma opresc
;
Imi pare tare tare rau ca Sacha a luat infectia de la Miha, dragul de el este un ghemotoc mic....si tocmai el.....
; iti doresc din tot sufletul sa sa faca bine cat mai repede si de asemenea sa se extinda infectia si la voi;
si multa putere
;
si apropos.....fularul este al meu, vedem noi cum facem, doar suntem vecine ![]()
Nina si Ana 

multumesc foarte mult pentru cadou, a fost o reala surpriza, sunteti niste dulci 

Rorut dragut, iti raman super indatorata, ai fost o dulce, multumesc si tie foarte mult si pup fata inzecit

Carmen vb. de cioco ![]()
Bepii it doresc mult succes la portile deschise ![]()
Ardeiash multumesc pentru felicitare
iti doresc si tie la fel implinirea tuturor dorintelor;
Duminica placuta tuturor...
Mihaela1171 spune:
aaaaaaa am uitat... nu pot veni nici la kara pe 6 Dec (dubla petrecere de Sf Nicolae si in sat si la firma mea) si nici la movie pe motiv de saptamana foarte aglomerata la munca 
pupici tuturor 
danyelana spune:
Salutare ciocolatzele,
Miri,
vreau sa-ti multumesc pt seara de vineri, unde ne-am simtit ca de obicei, adica super bine. Ne-ai primit asa cum faci tu mereu, cu pregatire deosebita si ne-ai oferit un cadou minunat. Inca o data multumesc.
Imi pare tare rau de Sacha ca e bolnavior si sper sa se faca bine cat mai repede.
Nina si Ana, multumesc mult pt cadoul vostru, suneti niste dragute ca de obicei.
Ana eu te astept pe la mine dar vaz ca nu zici nimic.
Ardeiash, merci pt felicitare si iti doresc si tie si familiei tale numai bine si un an nou mult mai bun.
Oana, sa stii ca Nathalie nu a vrut sa mi le dea pline asa ca si eu raman la etam si hunekemoller. Si inca ceva special pt tine: alarma falsa, aseara au venit rusii.
Mai fetelor ma bucur tare ca v-am vazut si ne-am amuzat si am ras si asa cum zicea si Tania, cam incepe sa devina obicei. Tare e bine sa ne vedem in fiecare saptamana.
Pupici ciocalatzosi si o duminica placuta.
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
ardeiash spune:
miri si bepii: multumesc mult ca ati vizitat blogul .. si pentru aprecieri deasemenea..
ma bucur ca v-a palcut
tania este in franceza pentru ca este un spatiu gratuit de prin belgik si pentru ca ne ofera mai multe posibilitati: galerie foto si alte kestii tehnice mai bune decat pe alte spatii. creeasem initial aici http://pralinebelgiene.blogsite.ro ... in romana , insa am realizat ca nu putem face mare lucru acolo // asa ca daca sunt problemsuri cere ajutor.. si va fi ok..
si-apoi fiind un spatiu public, unde se vorbeste franceza ... e ca si cum ar fi de fapt prive.. ca nu ne poate citi nimeni 
s-auzim numai de bine! si 

carmita_baby spune:
Buna fetelor,
ma sa vedeti ce mi s-a intamplat azi... am vrut sa ma duc azi cu mama la `Ice and Snow Sculpture`. Cand am plecat de acasa, toate bune si frumoase, pe drum asa, in timp ce conduceam a inceput sa ninga, dar ce ninsoare fratele meu.. Buuuuuun la un moment dat cand sa iau un exit spre Brugge, fiind zapada si deja ghetus, am pierdut controlul masinii, noroc ca se circula cu 10km/h. Am mai avut o tentativa de redresare a masinii, nimic, o cam bagasem pe maneca. Daca am vazut asa am tras pe dreapta, vorbit cu Lucica
, sunat la ANWB, serviciul de depanare din Olanda, unde sunt membra de altfel. Ei mi-au spus sa mai incerc eu odata sa plec de pe loc, daca nu imi reuseste sa sun inapoi. Incet, incet si cu cateva figuri de stanga, dreapta am reusit sa reintru in trafic. Si asa tar tar mai cu 10 km/h, mai cu 50, mai cu 70, am ajuns acasa. Pe scurt am plecat sa vizitam ceva, ceea ce nu s-a intamplat, ba mai mult toata distractia asta a costat 6 ore de condus, dar ce condus... Condus cu frica sa nu-mi derapeze masina. Deci va dati seama. In orice caz, totu-i bine cand se termina cu bine Suntem vii si nevatamate, acasica la tv ![]()
Mello motanelul iubit
carmita_baby spune:
Mikule esti o gazda minunata, nota 10 cu felicitari, totul era pregatit cu suflet, se vedea si se simtea. Mama s-a bucurat foarte mult sa le vada din nou pe pralinute, iar eu cu atat mai mult. Ma da` eu nu inteleg cum de dorm Bruno si Sacha atat de devreme. Asa sunt obisnuiti, sa se culce la ora aia? In orice caz sunt foarte cuminti.
Cum mai e Sacha?
Nina si Ana va multumesc mult pentru cadou! Sunteti niste dulci!
Miha despre ce kara vorbesti? Ca eu habar nu am de nici un kara... Cand te pot suna sa vorbim despre cioco?

tuturor
Mello motanelul iubit
ardeiash spune:
sanatate la puiutii bolnaviori! la toti!
carmita: naspa.. bine ca s-a terminat totul cu bine..
si noi am patit-o. am fost cu vlad la spectacolul lui oui-oui.. si cand am intrat era ok.. cand am iesit era potopul dupa lume. eu ma dusesem cu singurele mele cizme cu toc inalt
.. trebuia sa-l tin si pe vlad sa nu aterizeze.
a fost cumplit. era mai mult apa decat zapada.. totul era fleasca. maine cred ca e sticla pe jos.
imi pare ca a venit iarna asa dintr-o dat'.. desi au anuntat astia zapada .. mie cred ca nu mi-a venit sa cred 
vroiam sa va zic ,, avem o noua pagina http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=129846
noapte buna!
ps
hei fete,, va rog eu nu uitati sa intrati si pe forumul meu ala cu bataia rupta din rai!
pliz pliz.. am mare nevoie
saru-mana
s-auzim numai de bine! si