Praline belgiene (31)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Hai ma Sanda ca glumeam si noi... pentru ca esti tare draguta

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela1171 spune:

'neata!

Carmita noi mergem cu siguranta dar undeva prin Dec, pentru ca vreau sa prindem si Christmas Market din Grote Mark - Brugge. Ultima oara am fost in 2006 si ne-a placut tare mult; mi se pare nu atat de comerciala si aglomerata ca cea din BRU.

Fetelor ne vedem diseara.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Neata,

Cred ca vine si io diseara .

Pupici

Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) si Victor (8 octombrie 2005)

Poze noi
Sonia la Un An!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonette
[Am zis ceva rau?

ma. io am zis c-ai fost simpatica, mi-a placut cum ai zis.

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Fetelor.... nu vin!!! Nu va suparati dar desi am aranjat totul ptr asta seara cu seful, nu pot pleca inainte de 6:00 si nu pot cere nimanui sa stea dupa mine. Si il am si pe cel mic cu diarie si cu varsaturi si as vrea sa fiu langa el... N-as vrea sa ii fie rau si eu sa fiu departe! Deh... Asa e cu astia mici... IMI PARE F RAU...
Va pup si va doresc distractie maxima!!!

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

buna dimineata!

recensamant dupa seara de ieri: oana, ai uitat ceaiurile la mine, cineva si-a loasat 20 de euro si un bon de la ikea la mine pe un dulap, un fular maro cu portocaliu (poate e a lu' ana), un bolero mic negru... si ati uitat eugeniile:))) vi le inmanez personal cand oi lua permisul!

una peste alta, va pup, si incerc sa ma oraganizez:)

simonette.... sa speram ca macar cei mici sunt ok. asa te iert, altfel...

morgane... ne-am gandit cu toatele la tine. capul sus! noi suntem p-aci de proptea daca trebuie si ne vrei.

ardeiash, pacat ca n-ai fost! dar multumesc mult pt pliculet! si iti intoarcem urarile inzecit!

si... revin dupa ce-mi revin!

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Buna dimineatza pralinutze... o zi splendida sa aveti!!!

MIRIK, dar nu zici nimic de cum fu? Aia mici sunt asa si asa, tusesc si le curge nasul! Eu insa sunt racita MOOOAAARRTA! A zis careva ceva de rau ca n-am vznit? Hai ma, ca glumesc!

Sunt la servici;;;

Va pupulesc rau de tot!!!

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

a lu' ana cre' ca-i bolerou'!
ma uit p-cilea dupa el si nu-l vaz!
tre sa-l recuperez pana miercuri!!!!!!

ana, mama Mariucai (11.03.2007)
varsta mariei

www.sonia.as.ro" target="_blank">Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Miri, Eugenii? Si n-ai zis nimik? .....
Apropo, cand dai pt permis? Poate mi-ai mai zis dar mi-a intrat pe-o ureche si mi-a iesit pe alta! Oricum iti doresc din inima sa ai bafta muuulta si sa te vad cu permisul in buzunar.
In alta ordine de idei, aseara, ca de obicei te-ai intrecut pe sine, ai organizat totul asa cum trebuie, ne-am infruptat din cele bunatati si am baut la sampanie ca aseara in pat mi se invartea capu' de greu am putut adormi. Am fost in numar mare, am ras iarasi copios, fetele au fost in forma, frumoase si generoase.
Va multumesc pt cadouri, sunteti super de super. Am si comandat ceva (nu zic ce) si sper ca de data asta sa tina mai mult
M-am simtit foarte bine aseara si nu m-as fi dat plecata ca m-am obisnuit sa stau langa voi cat mai mult da' datoria ne-a chemat pe fiecare la casele noastre dar problema e ca m-am invatat: in ultima vreme ne vedem periodic si parca n-as vrea sa iesim din ritm ca ne simtim atat de bine impreuna.
Multumesc din inima Miri draga pt ospitalitatea ta, pt bunatatea si caldura cu care ne-ai tratat. Chiar si lui Nathalie i-a placut de noi de nu se mai dadea plecata dupa ce-a terminat cu prezentarea.
Nina si Ana, va multumesc muuult pt cadou. Este frumos si util. Si mi-a facut mare placere.
Ardeiash, multumesc frumos pt atentie. La fel iti doresc si tie cat si intregii familii multa sanatate si toate dorintele sa vi se indeplineasca in anul ce vine.
Simonette, sper ca cel mic se simte mai bine, ne-ai lipsit dar te-am inteles perfect. Ramane pe viitoarea intalnire.
Si daca tot vorbii de alta intalnire, ce ziceti de alta repriza la Lady's night in Brussel?
Si de asemenena ne gandeam s-o mai punem de-un karaoke. As propune ziua de 6 decembrie. Da, stiu, e Mos Nicolaie, dar tocmai aste e farmecu, il petrecem impreuna. Daca nu, alegeti voi o alta zi dar pt mine va fi cam greu pt ca deja weekendurile sunt planificate. Dar poate reusesc cumva sa ma impart.
Carmen, ma bucur tare mult ca ai venit cu mama ta si-am putut s-o vad iarasi. Chiar daca a fost scurt, e bine si-asa decat deloc. Acum si-a facut si ea idee cum decurge o asemenea seara si sper ca nu si-a schimbat parerea despre noi sau mai precis despre mine care am cam facut diferite comentarii apropos de acele produse. Dar asa sunt eu mai ales dupa ce beau sampanie
Fetele ma bucur ca iarasi v-am vazut, am avut si mari absente, fete dragi noua, dar asta e, nu putem sa le avem pe toate.
Cred ca mai aveam de spus dar sunt la locul de munca si pauza s-a cam terminat.
Fug, incep sa vina mushterii!!!
Pupici xxx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

saliu...

am pus-o pe miha in mashina si-am trimis-o acasa. un ramas bun putin tensionat de altfel caci... azi de dimineata am constatat ca ochii lui sacha sunt roshii cu puroi in ei, aproape lipiti si lacrimoshi...(ma iau de cap deja). prin urmare a trebuit sa facem o intreaga miscare de trupe s-o ducem si pe miha ina eroport sipe sacha la medic; STAU PE GHIMPi SA AJUNGA SILVIAN ACASA LA TIMP S (scuze de caps dar mi-e lene sa sterg) si sa mergem mai departe la doctor. daca e infectia virala de la miha... mai bine nu spun, dar fericita nu sunt absolut deloc. daca e raceala, asta este, dar coincidenta e prea mare...incubatia dureaza 8-10 zile pana la primele semne... si iaca, taman la fix:(
va pumpez

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput