Praline belgiene (31)
Raspunsuri - Pagina 15
carmita_baby spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mihaela1171 Apropo de pozici: fetelor aseara aram hotarata sa citesc la franca, dar m-am topit in fata calculatorului de obosita ce eram; asa ca mi-am propus sa incep cu o pauza si sa mai incarc ceva poze din ultimele doua luni pe webshots-ul familiei mele; si dai si lupta pana pe la 23.30, desi muream de somn , iar la sfarstit, dupa ce am incarcat vreo 4 albume cu 300 de poze, am constat ca de fapt le incarcasem pe contul nostru comun (praline) ; deci le-am sters frumusel si .....m-am dus la culcare, ceea ce trebuia sa fac de fapt cu cateva ore inainte.....Pupici tuturor ![]() |
Esti super TARE Miha

Mikule pentru organizare si pentru tot

Mello motanelul iubit
Mihaela1171 spune:
Carmencita, funny indeed, dar mai bine sporovaiam putintel decat sa tot incarc fara folos
; iti sunt datoare cu o informatie: ciucalata de la mine sugar free contine ca si inlocuitor maltitol; uite aici un site http://nl.wikipedia.org/wiki/Maltitol si inca unul http://lowcarbdiets.about.com/od/nutrition/a/maltitol.htm poate te ajuta sa te lamuresti in privinta contraindicatiilor. 
Pupici tuturor si o seara placuta!
Bepii spune:
Fete, am nevoie urgenta de adresa din Brussel unde se vand acele renumite produse romanesti in special cele de sarbatori; carnati, toba...etc.
O prietena din Walonia m-a intrebat si nu mai stiu ce-am facut cu adresa.
Pupici
Mihaela1171 spune:
Bepii cred ca asta este:
Georges- Magazin de mezeluri
Piata Clemenceau,Anderlecht,Bxl
se poate vorbi si in romaneste
chiar linga intrarea principala in piata pe stinga
Daca nu uite si altele:
CASA ROMANEASCA- Magazin cu produse Romanesti: 58 Av. J Volders 1060 (St. Gilles)-Bxl
Bar TABS
Rue Ropsy Chaudron 34 linga piata Abatoir,Clemenceau
Succes
oanademunck spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mihaela1171 Fetelor sambata ninge http://english.wunderground.com/global/stations/06451.html ![]() ![]() ![]() |
Acilisea la noi?!?
bai distractie de distractie traseserati sambata, am abucat sa ma uit la un video si asea dans frrumos comunal(adicatelea in comun)n-am mai vazut de la solo-ul lu Miri in jacuzzi la spa:)
Cum pisoi sa mai mearga omu la munca cand stie caa pierdut bunatate de capasuni trase-n sos pralinesc(ca mi-a ramas intiparit pe retina poza aia
). Macar am avut si io parte de ceva bucurie ca am cunoscut-o pe Roxana fara sa vreau in exercitiu fonctiunii :)
Va las acum dar nu inainte sa va zic ca va pupa o blonda supeba pe fiecare in parte (respectiv io ca abia am venit de la coafor
carmita_baby spune:
Miha, multumesc mult
tu abia ai timp pentru tine si te apuci sa cauti informatii pentru mine
Am citit si nu e nici o problema, atata timp cat nu se consuma dintr-odata 25-30g. In rest e ok. Am sa ii dau mamei mele sa guste si daca-i place am sa iti spun 
Oana, eu stiam ca te-ai intalnit cu Roxana, pentru ca am vorbit cu ea la telefon duminica si mi-a spus ![]()
Mello motanelul iubit

, iar la sfarstit, dupa ce am incarcat vreo 4 albume cu 300 de poze, am constat ca de fapt le incarcasem pe contul nostru comun (praline)