Praline belgiene (31)
Raspunsuri - Pagina 14
Antoanela23 spune:
Buna seara dulcetilor,
Multumesc pt urarile de sanatate.
Am fost cu fata la dr si din fericire nu are nimic la plamanani, e o rinofaringita pe care sper s-o ucid in cateva zile.
Unde pot sa vad si eu pozele?
Dati-mi si mie pe PM detaliile contului acela de poze, ca nu fac prostii pe acolo, promit, parol!
Si alta intrebare e: unde mergeti voi la karaoke?
Ardeiash, eu mi-s mai noua pe aici, dar din ce am citit si vazut pana acum, fetele au fost mereu alaturi de tine. Cand esti suparata, adu-ti aminte si de clipele frumoase petrecute impreuna cu pralinele
.
Pupez fetele, somn usor,
Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) si Victor (8 octombrie 2005)
Poze noi
Sonia la Un An!
Mihaela1171 spune:
'neata!
Tania mercic de confirmare ca s-a inteles ce vroiam sa-i spun lui Miri; adevarul este ca ieri nu am fost buna de nimic si totul era in ceata pt. mine
asa ca probabil de aceea nu mai intelegeam nici eu ce vroiam sa spun
;
Nora sunt intru totul de acord cu Tania si cu colegul tau, noua culoare iti vine bestial, si asa cum ti-am mai spus-o si sambata, iti scoate foarte bine in valoare ochii de un albastru superb
; de banuti am zis ca ne reglam la Miri, nu-i graba
.
Antoanela multa sanatate Soniei si insanatosire grabnica
; vezi ca ti-am raspuns PM-ului tau si-ti trimit acum si adresa cu pozici; cat despre kara este un loc in Schaarbeek (sper ca am scris corect) in Brussels; nu stiu exact cum se numeste.
Nina esti bine? aseara m-am conversat cu Ionut
.
O zi buna tuturor ! 

Mihaela1171 spune:
Apropo de pozici: fetelor aseara aram hotarata sa citesc la franca, dar m-am topit in fata calculatorului de obosita ce eram; asa ca mi-am propus sa incep cu o pauza si sa mai incarc ceva poze din ultimele doua luni pe webshots-ul familiei mele; si dai si lupta pana pe la 23.30, desi muream de somn
, iar la sfarstit, dupa ce am incarcat vreo 4 albume cu 300 de poze, am constat ca de fapt le incarcasem pe contul nostru comun (praline)
; deci le-am sters frumusel si .....m-am dus la culcare, ceea ce trebuia sa fac de fapt cu cateva ore inainte.....
.
Pupici tuturor 
miri_mik spune:
sara buna feelor, desi e dimineata...
sa va zic ca mi-aramas ing at mesajul lui ardeiash? asta este. probabil ca eu sunt cea care nu pot intelege pentru ca... asa sunt eu, o neintelegatoare, o dura, una care spune ce are in cap, car enu umbla cu perdele. mea culpa ca-mi lipseste diplomatia... dar nah, repet si o s-o mai repet pana mor: daca sunt intrebata, raspund, dar interlocutorul sa-si asume raspunsul chiar daca nu e cel care-l asteapta, si... daca nu sunt intrebata si-mi exprim o reactie (neceruta de altfel) exista doua solutii: ori nu ma bagati ins eama pe metoda "cainii latra, caravana trece", ori mi-o spuneti clar "mah, fac ceva pe parearea, reactia, propozitia ta".
insa, repet, ardeiash, cine-ti spune tie ceva (respectiv eu, a se intelege bine) nu o fac cu rautate si nici cu dorinta perversa sa te fac sa suferi, doar ca probabil, de cele mai multe ori eu ti le zic pe shleau, iar tie nu-ti palce cum suna ce-ti zic. insa.... iar un insa... daca asta e tot ce ramane din "relatia noastra"... e chiar grav.
si cu riscul sa ma burzulesc irevocabil retroactiv, o sa tac de-acu. replicile citate de nora mai sus (si nora,bravo) io tot va astept la mine, cu marile absente care ma intristeaza. dar viata merge inainte, eu fac planuri pe vineri si cine doreste sa participe, cu mare drag. e pentru voi si numai pentru voi, si ma stradui sa va simtiti bine. si... va rog doar sa-mi confirmati. pana acu am pe lista:
tania, oana, nina, danielana, simonette, ana, roxana, mihaela, madi...restul astept confirmari ferme:)
pupici.
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
carmita_baby spune:
Mikule fiind una dintre cele care te intristeaza te rog ata-ma, cuza-ma ca nu pot veni, dar promit solemn ca la urmatoarea intalnire o sa vin. Daca era intalnire cu prezentare de cratite nu ziceam mai nene no..
Tania esti o draguta, nu e problema de convins mamica, asta-i usor, dar mi-ar sta si mie si voua in gat garantat (mai mult mie) pentru ca mamica mea nu e obisnuita cu neste chestii, socoteli, cum ar zice Miku`.
Mello motanelul iubit
babyyy spune:
Buna fetelor,imi cer scuze ca dau buzna asa aici,in casutza voastra dar am o intrebare pentru voi care locuiti in Belgia.Am deschis un subiect si la legislatie dar nu mi-a raspuns nimeni.Deci:
Lucrez pentru un belgian,firma e inregistarta in British Virgin Islands(insa nu gasesc ,mare lucru despre legislatia din BVI asa ca as vrea macar sa stiu cum sta treaba in Belgia),in contractul de munca scrie ca imi pot da demisia in scris iar perioada de preaviz este de 90 de zile.Practic sunt obligata sa stau 90 zile la servici.Cum este in Belgia?Care este perioada de preaviz in cazul in care nu ai o functie de conducere si care este perioada pentru o functie de coinducere?De asemenea care este perioada pentru concediul anual?Mi se pare exagerat de mult.
Va pup si scuze ca sunt off topic.
miri_mik spune:
carmen mama eu sunt dura si neintelegatoare necrutatoare, dar te iert:) stii tu, mi-ar fi palcut sa vii, dar daca nu te-ai simti in largul tau, n-are rost sa se simti aiurea. si in fond, vorba lu' madi 'fiecare le stie pe ale lui", deci nu ma supar. vroiam doar sa vii.
daaniela e pe listaaaaaaaaa, confirmataaaaaaaaaaa! si acu nora e asteptata si ea:)
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
Bepii spune:
Babyyy, imi pare rau ca nu pot sa-ti dau detalii pt ca personal sunt cam pe dinafara cu acest gen de informatii. Dar sigur te va ajuta acest site care-i foarte popular printre romanii din Belgia.
www.rombel.com
Multa bafta !!!