Praline belgiene (31)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

CUCU!!!!!!
Mai fetelor.... sunteti mortale, dar mortale!!!!TOATE!!! M-am laudat la toata lumea cu voi si cu cat de tare si frumos m-am distrat sambata! Va multumesc ca m-ati invitat si ca existati!!!
Despre gazde nici nu am cuvinte, totul a fost pus la punct pana la cel mai mic detaliu si mancarica gustoasa si aspestoasa,.... FELICITARI!!!!

MIRI, in legatura cu seara de vineri nu pot confirma inca findca am deja o programare la ora aia si nu stiu cum sa rezolv problema care oricum n-ar fi singura. Nu stiu de unde mama ma-sii intelesesem iou ca tu locuiesti in Bruxelles si de aia eram asa de sigura ca voi veni Acum insa ca m-am dumirit ca locuiesti mai departicel sincer nu stiu daca am cum sa ajung fiindca nu stiu pe unde va fi omul meu la ora aia, cel mai probabil in olanda! Deci Cum sa fac? Spune si tu!!!! CA MOR AICI DE OFTICA!!!

Multi

ps. A reusit cineva sa descarce cumva poze de la marea depravare???

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nora

Ardeiash draga, cu siguranta viata-i complicata, toti traim drame si necazuri, te rog sa ma crezi ca nu esti singura. Nu vreau sa insir povesti triste aici dar avem cu totii o cruce de dus.

Doar ca remarcile tale de genul: nu va cer sa ma-ntelegeti pentru ca nu aveti cum sau e minunat sa stii pe cine te bazezi si cine te poate rani ... si cu cine poti sta de vorba si.. m-au intristat de-a dreptul... Vezi tu, astepti de la noi intelegere si rabdare si la prima replica ce nu-ti convine devii rautacioasa...Ti se pare corect? Mie nu.

Parerea mea sincera e ca daca iti este atat de greu in Belgia ar trebui sa te intorci in Romania, simplu.

Chiar crezi ca merita atata efort? Belgia, Romania, China sau Congo, viata-i la fel peste tot: complicata! Asta este! Si nu putem fugi de noi insine nicaieri...

Toti mergem inainte. Dar mai conteaza si daca o facem cu demnitate!

Iertare, m-am intins cam mult. Dar sper ca vei intelege...

Nora : a judeca pe cineva cand nu stii nimic despre el si despre situatia lui e cel mai usor. iar tu ai ales calea cea mai usoara.
e drept ca si tu ai problemele tale si noi doua nu am stat niciodata de vorba despre ale mele sau despre ale tale. insa nici nu cunosti nimic despre sacrificiul meu si de ce indur eu atatea cu sau fara demnitate pentru a-mi da alternative si a -mi spune ce este mai bine pentru mine si familia mea.

dupa cum te cunosc .. atat de putin cat te cunosc .. pot baga mana-n foc ca ai face orice ti-ar sta in putinta pentru copiii tai

ei bine draga mea, asta fac eu: indur cat oi putea... pentru copilul meu. si el ar dreptul la o sansa ca oricare alt copil. si daca am ales belgia nu este pentru bunastarea mea personala. si iti spun cu mana pe inima ca merita efortul. este tot ceea ce pot face pentru el

cat despre a purta crucea.. crede-ma , eu stiu poate mai bine decat voi toate ce-nseamna asta si ma autoeduc in fiece zi de 9 ani pentru asta.. nu intotdeauna reusesc insa ma straduiesc tare, te asigur si ma rog la Dumnezeu sa-mi reuseasca.

imi pare sincer rau daca afirmatiile mele te-au intristat.. ale tale insa m-au ranit.. si ranile la mine se inchid cam greu in ultima vreme

punct.

promit sa nu mai vorbesc despre problemele mele aici si imi pare rau daca am acaparat acest forum cu ele.. se-ntampla asta pentru ca va simt aproape de sufletul meu si simt nevoia sa va vorbesc de ale mele ..

va pup dulce pe toate

aaa.. as vrea sa explic un mesaj anterior de-al meu.. ca nu cumva sa se amestece lucrurile.. am filozofat pe tema prieteniei cam asa

vestea buna e ca ma simt deja mai bogata : pentru ca lista mea de prieteni este acum o lista de prieteni adevarata... din pacate a tebuit sa sufar pentru asta.. dar e bine.. e foarte bine. e minunat sa stii pe cine te bazezi si cine te poate rani ... si cu cine poti sta de vorba si..

va asigur ca numai ce-am ingrosat vi se adresa.. restul era la general. .fara directia praline. im icer scuze daca am lasat lucrurile neclare.

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Ardeiash, am citit si re-citit ce-am scris: nu vad unde am judecat si unde am ranit cu cuvintele mele. Ca tu ai ales sa te simti judecata si ranita e altceva. O parere sincera si directa e intotdeauna mai greu de suportat decat un mesaj politicos si neutru.

Imi pare rau ca ai interpretat in acest fel mesajul meu, dar nu sunt surprinsa...Totusi...s-a vrut a fi un ajutor si nu o judecata.

Parerea mea ca ti-ar fi mai bine in Romania e absolut una sincera si ti-am spus-o si la Miha'. Tu esti complet nefericita aici, sau cel putin asa se vede din afara.

Si mama mea a fost nefericita si am inteles recent ce mult ne-a afectat pe toti din familie faptul ca ea a ales sa-si traiasca viata in nefericire si nu a avut curaj sa faca o schimbare majora... Bineinteles ca spune ca a facut-o pentru noi. Asa cum si tu o faci pentru Vladut. Nu sunt deloc singura ca pentru mama si pentru noi a fost decizia cea mai buna. Ma tem ca tot ce-a tinut in ea ani si ani de zile a imbolnavit-o acum...

Ma opresc aici. Putem vorbi mult despre cat de grele sunt crucile pe care le ducem cu totii dar nu stiu daca mai are rost. Daca nu am reusit sa avem un schimb de idei pana in acest punct, probabil ca nu vom reusi nici mai departe. Vorbesc strict numai despre acest ultim schimb de replici, nu in general.

Te pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

babyyy, uite-aci, din sursa sigura:este corect ca perioada de preaviz este de 90de zile , daca s-a implinit perioada de 6 luni.nu se face diferenta conducere sau nu, diferenta se face "employé -- ouvrier"

simonette.... mamico, asta e, ai pus-o! te-am trecut pe lista si nu am pasta corectoare sa te sterg. anulezi programarea, si vii. si cine sa te aduca? gasim noi pe vreuna de fetele din brux sa te aduca, eh, am gasit! sac sac, si vii!

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Salutare,

Miha, mii de multumiri pt seara de sambata. A fost minunat, gazde superbe, bucate gustoase si frumos prezentate, ce sa mai zic, raiul pe pamant. M-am distrat de minune cu scumpele ciocolatele si nu ma mai lasam dusa de dimineata. Merci inca o data.

Lucica, ma bucur ca ai fost printre noi sambata si daca am spus vreo vorba nelaloculei, te rog sa ma ierti si sa stii ca iti sunt alturi cu sufletul iar daca ai nevoie de ceva te ajut cu orice. Pupici

Duminica dimineata am ajuns acasa la 5.30 si eram rupta de oboseala, am dormit pana la pranz, m-am sculat sa mananc si dupa mada am mers amandoi sa ne culcam si am dormit pana seara. Ca sa vedeti cat eram de obositi nu am auzit nimic, asa de dusi dormeam. Sa va povestesc: duminica o vaca dintr-o preerie vecina a scapat si, cum jandarmii au gasit-o pe drum au adus-o la noi in curte, de doar stam la ferma. Apoi a venit fratele lui Jean-Marie cu baietii si au luat-o din curte si au dus-o la noi in preerie si noi in timpul asta dormeam. Parca eram morti, nu am auzit nimic.
Iar ieri vacuta evadata a fatat un vitelus la noi in grajd. Fin de l'histoire.

Pupici la toate suflatrea pralineasca si revin cu poze.

Pupici.

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nora
[ Ca tu ai ales sa te simti judecata si ranita e altceva. O parere sincera si directa e intotdeauna mai greu de suportat decat un mesaj politicos si neutru.

nora este un mare adevar.. ceea ce spui tu.. insa ne-nvartim in cerc.. si sa-ti spun de ce: as fi apreciat mesajul tau sincer, direct si foarte adevarat si apoi sfatul du-te-n romania daca ar fi venit dupa o discutie de genul: asculta ardeiash: care de fapt e problema la tine? ce nu-ti reuseste? care este "buba" ?....

adica .. sa dam leacul .. cand cunoastem boala.. si nu inainte..

altfel - totul era ok..

un alt adevar este ca una este sa ai o discutie face to face si alta e sa-ncepi sa faci analiza pe text pe un forum. cred ca de aici si neclaritatile.

eu recunosc ca sensibilitatea s-a accentuat la mine exponential.. dar asta sunt.. nu pot fi altfel! tocmai asta incercam sa explic, ca ma comport asa in urma problemelor care par a fi telenovela-n prelungire la mine.

nefericirea mea vine din cercul vicios in care ma-nvart.. daca familia mea ar fi reunita si n-ar exista probleme.. evident ca nu ar avea importanta ca ploua-n belgia..
pot fi fericita-n belgia daca e totul ok.. si am fost fericita, la un moment dat

apreciez ce mi-ai explicat despre mama ta si-ti multumesc. cu siguranta nu ti-a fost usor sa spui asta .. de aceea apreciez si mai mult..

eu ma opresc aici ..

miri: imi pare rau dar eu nu pot veni la seara sexoasa.. ar insemna sa-l chinui iar pe vlad si sa ma agat iar de nina care-i tare dulce .. dar nu pot nici sa abuzez in hal de hal.
cu siguranta pierd o seara traznet . petrecere frumoasa sa aveti!

promit insa ca va fac o surpriza.. si ma straduiesc sa o finalizez pana la seara sexoasa .. daca nu.. pe saptamana viitotare!

morgane: ganduri pozitive

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninaM spune:

Helou!Fete am mai pus din pozicile de la pijamale pe contul nostru...am deschis un nou album ca ala era deja arhiplin

Cit despre vizita la Mirik,daca are cineva nevoie de transport de aici din Bruxelles(Simonette,Ardeiash sau oricine altcineva)ma ofer!Ma plictisesc cind conduc singura si mi-ar prinde bine companie.Deci dati o strigare si se rezolva!

Azi m-am simt mai bine,nu am mai avut starea aia lesinata de ieri asa ca am plecat la cumparaturi....caciuli pt copii ca au ramas fara si se anunta vremuri grele....bon...gasit caciuli,si m-am pricopsit si io cu o rochita momoasaaaa,ca deh...doar nu ma duceam fara sa-mi iau si io ceva!V-o arat vineri la Miri...

Gata,va picesc si merg sa culc copii ca topaie p-aici de mama focului!Paaaaa

Mergi la inceput

nina

si

HAI ROMANIA! http://www.raspandaku.ro/voteaza-mihai-traistariu-cu-piesa-your-love-is-high-eurodance/20/09/2008/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

'Neata pralinutelor,
am pus pozele pe net, sunt multeeeeeeeeeee rau 247 + 1 video cand oi fi facut atatea poze ca nu-mi amintesc

L-am votat si pe Mihai, ce e al lui e al lui, are voce omu`!

Va pupicesc pe toate

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Dar eu cum intru pe contul comun ca sa vad poziliii??????????

Nina multumesc mult ptr oferta... Eu am zis ca sunteti minunate
Miri vad ca s-a rez pb teleportarii sa vad insa ce fac cu programarea!! Eu promit ca azi ma gudur pe langa seful meu dar ideea e sa nu apara alte programari ca atunci chiar n-am cum sa-i cer sa piarda bani ca sa merg eu la seara sexoasa
Ca m-a pus naiba sa vb.....
Ce mai tura-vura...sper sa ajung si eu!!!
Poate ma da omul afara din casa pana la urma la cum am luat-o eu cu petrecerile

Gata...va pup cu drag!

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput