Puiuti de Randunici 2008!! (129)
Raspunsuri - Pagina 16
clauclau spune:
Giani, imi pare tare rau de butoiul ala bine uns. Tu esti de fel o tipa volubila si vesela si parca nu te regasesc asa deloc! Parca nu esti tu...In fine, sper din suflet sa te linistesti, sa-ti incarce Andreiu bateriile si sa fii vesela ca inainte ca tare bine iti sade!
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!
clauclau spune:
Liana, cu cine seamana Te(r)o asa energizata, cu tine sau cu randunoiul? ![]()
POZE
POVESTEA NASTERII
Simo27 spune:
imi descarc si eu aparatul foto si o sa va pun cateva pozici cu Barosanelu![]()
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
clauclau spune:
IN PATUT!
POZE
POVESTEA NASTERII
lianam spune:
am facut si aerosolii intre timp......cum incepusem sa spun, am vazut frumuseii de tudor si diana
(ce mare s-a facut diana, n-am mai vazut-o demuuult
..
si pe frumuselul de sash
care o ajuta si el pe mami la sters parchetul
...eu nu inteleg cum copiii astia ai vostri sunt asa cuminti si le puteti da drumul liberi prin casa
...vreau si eu retetaaaaa
....pai teo fuge in 4 labe de n-o mai prinzi, si in plus se agata se catara si da cu capul de parchet, de gresie, de colturi, de tot ce inseaman periculos
(noi avem holurile f mari, si gresie si parchet fara covoare...asa ca...pericol
)
gata, send, ca a adormit copilu la aerosoli, si cum nu dureaza, poate reusesc sa fac ceva pe aici
Liana, mami de Teo
clauclau spune:
Offf, Rebecca nu poate in 4 labe!
Si tocmai de-asta am eu impresia ca ma solicita si mai mult ca nu poate sa se deplaseze si-mi cere mereu ajutorul. Se simte neputincioasa si imediat claxoneaza la maicasa in loc sa caute ea o solutie..., cum cade in fundulet cum plange la mine...
POZE
POVESTEA NASTERII
ariel_7000 spune:
avem poze si filme noi!!! aici:
http://community.webshots.com/album/568486534wXVzQJ
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
Save the Earth /Is the only planet with chocolate!
pucca spune:
Ariel e frumusel foc Teo. Avem si noi premergator identic, doar ca e cu pian.
Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze
Simo27 spune:
Ce frumusica e Rebeca
si ce mumos sta in picioruse
!si Teo
,ce mare a putut creste!
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
Simo27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui clauclau Offf, Rebecca nu poate in 4 labe! Si tocmai de-asta am eu impresia ca ma solicita si mai mult ca nu poate sa se deplaseze si-mi cere mereu ajutorul. Se simte neputincioasa si imediat claxoneaza la maicasa in loc sa caute ea o solutie..., cum cade in fundulet cum plange la mine...POZE POVESTEA NASTERII mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )! |