Puiuti de Randunici 2008!! (129)
Raspunsuri - Pagina 17
lianam spune:
ce dulcica e rebecutaaaa
...clau da nu incearca sa se aplece peste partea mai joasa a patutului? teo e la ultimul nivel ca e iedutza raaau
....tare frumusica fata mai ai tu mai clau
....paaaaai, ce sa zic, "molecula" mea in continua miscare cam seamana cu mine cred la agitatie
...desi parca ar fi luat tot si de la mine si de la ta-su asa e de energica...si teo e slabanoaga, am cantarit-o aseara si are 7360 (70 de cm)...dar la cum mananca de putin (in ultimele zile mai deloc) nici nu ma mir...dar inca nu imi fac griji ptr asta
raluca
pentru link-ul cu muzica de craciun...imi vine sa scot ornamentele ![]()

na, ca s-a trezit, mult a durat, 5 minute 
Liana, mami de Teo
raluca2107 spune:
Ariel, ma cheama raluca si sunt "dependenta"
.
Clau, sa nu iti para rau ca nu merge Rebecca de-a busilea. Sabin de cand merge ma oboseste si mai tare ca trebuie sa fiu foarte atenta ca trage de toate, da cu capul de toate mesele, scaunele, usile....trage de sertare si oricum la un moment dat oboseste si tot in brate vrea si apoi iar jos si iar in brate si tot asa...deci chinuiala e cam aceeasi. Oricum la cat de bine se tine pe picioruse va merge in curand si atunci sa vezi dureri de spate la noi.
Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
clauclau spune:
Ariel, ce poze frumoase!
Si am vazut-o si pe Liana cu Duracella ei mica, ce mumos!
Iar Teo s-a facut baiat mare si l-am vazut si aranjat cu tepi, si cu limba scoasa si hlizit cu gura pana la urechi si in premergator unde topaie ca in jumper!
Super tare!
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!
Simo27 spune:
Poze noi cu Barosanelu
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
mstela spune:
Salutari si de prin cartierul asta!
Ne pragatim sa papam legume cu ousor pt prima data!!
LMA ADRIENULUI,SA FIE SANATOS!
Hihi..ce de buhuhiste!!si una nou venita dupa galagie.
Zoze si bine ai revenit."Mai vino si tu seara pe la
noi,mai Ela draga!!"Iar ratonelul-sufletel blond e delicios
..e leit mami..
tuchi,sa ai zile bune la Sibiu si sa fie bine copchiii!
Clau,am inceput si eu sa citesc emotionanta odisee.Sunt tot la cap.1 de vreo 2 sapt
,si iti citesc stariile!Am ajuns la momentul plecarii tale la mare.
De salvat intr-un jurnal,eu as salva clubul scutecelor,cu problemele si emotiile lui,asta poate si fiindca din sarcina am ramas cu gust amar din cauza problemelor,dar si pt ca acum traiesc zile unice..
jiani,nu mai iesi mami din butoi deloc?
mami supi si lasa ca trece tot cand o aparea scumpetea acasa.
Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
raluca2107 spune:
Simo, ce fratiori frumosi. Barosanelul seamana cu tine leit. Vreau si eu masinuta, de unde ai luat-o?
Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
lianam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ariel_7000 avem poze si filme noi!!! aici: http://community.webshots.com/album/568486534wXVzQJ mami de alexutza (10.04.2003) si Teodor Mihai (10.04.2008) |

ce frumusel e cu teeeeeepi Liana, mami de Teo
Simo27 spune:
Cuscra,succes la papatul ousorului
Raluca
,masinuta e din Germania
!si multumim de laude
!esti a 4 persoana care imi yice ca seamana cu mine.majoritatea zic ca seamana cu sotu![]()
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
kitzy spune:
Underqueen are 8 kg si 74 cm ![]()
Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii
de
Diana (24.04.2008)
clauclau spune:
Mamaaaa, ce mare e Barosanelu, pare mai mare ca fratioru! SA-ti traiasca Simo, sunt niste frumosi si masina e intradevar deosebita!
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!

si