Puiuti de Randunici 2008!! (129)
Raspunsuri - Pagina 15
adrianadana spune:
Pucca daca tot faci Mall-uri, nu faci unul si in Tg-JIU??????![]()
![]()
![]()
![]()
Adriana, mamica unei minuni - Daria Maria - 2 aprilie 2008
clauclau spune:
Kitzi, ce frumusete s-a facut Diana!

Blanka, dar ce rujat frumos ai tu acolo! 

POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!
pucca spune:
Clau cum merge Rebecutza cu luatul in greutate? Te intreb, pentru ca ai zis ca papa foarte bine si orice. Si Bianca papa bine, dar parca in greutate nu ia cine stie ce.
Aaaaaa mi-am adus aminte....vroiam sa va intreb ceva de cateva zile, si uitam mereu ce e, de batranetea
. Deci .... puiutii vostrii mai stau la masaj, caci la noi masajul se face in timp ce Bianca alearga de-a busilea prin pat. 
Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze
lianam spune:
asaaaaaaaa
repede cat face copilu' gimnastica in teo-mobil incercand sa se aplece pe spate si sa apuce diverse chestii, mai sa iasa din el
...mai are un pic de ros si la un carton....deeeeci, poate reusesc sa scriu ![]()
clau a tras repriza de nervi cu sertarele aseara
...in timp ce mesterea ta-su la montat opritorile la sertare, il tragea de pantaloni, de parul de pe picioare, incerca s ase catere sa vada ce face el la "lucrurile ei"
....dupa ce a terminat el, s-a indreptat cu o viteza spre sertare de am zis ca sparge mobila cand s-a busit...siiii...ooopss
...nu se mai deschideau decat putin...s-a uitat la noi, si evident a inceput sa chiraie...s-a linistit repede ca i-am dat o sticla goala de plastic si le-a aratat ea vecinilor ce stie sa faca ea cu o sticla goala
...a mai dat o tura de control dimineata si iar s-a ofticat rau...sa vedem continuarea...aaaaa, mai clau, m-a lasat vederea, memoria
, n-am vazut cand intrebai de ficatel...si eu i-am dat lui teo, cum au zis si fetele: fiert separat si apoi l-am mixat in legume; teo l-a acceptat f bine.
giani
...iesi bre din butoi ca te "acsfixiezi"
...vrei sa ineci amarul? pai treci aci cu noi, n-ai vazut ce seri de betii organizam ![]()
?
tuchi sa-ti priasca deplasarea la sibiu 
ariel stiam eu ca apari sa nu intrerupem "linia de productie" ![]()
am vazut frumuse
Liana, mami de Teo
lianam spune:
urmeaza continuarea mesajului, ca teo in agitatia ei continua si sus pe mine (evident scriam de vreo ora si ceva la mesajul ala), a reusit sa apese pe mouse si nu stiu cum dar a reusit sa dea send ![]()
Liana, mami de Teo
pucca spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adrianadana Pucca daca tot faci Mall-uri, nu faci unul si in Tg-JIU?????? |
Fac numai ca este nevoie de un investitor.
Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze
clauclau spune:
Pucca, asa este, Rebecca chiar mananca bine in perioada asta, dar greutatea ei este tot mica, 7,300 kg. Dar nu sta locului o clipa si cand o tin in brate incearca sa se catere pe mine in sus!
Asta e, o las in pace ca arata bine si e super energizata!
Si cu masajul..., ne-am luat adio de la el de cand abia, abia ii mai pun pampersul, ea fuge prin pat, eu o trag de picioare, pana iau eu scutecul, ea iar pleaca,
cand reusesc in final sa o imobilizez putin incepe sa tipe si sa se zbata
..., a ajuns un chin s-o schimb! 
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!
gbutucica spune:
Liana, citeodata simt nevoia sa-mi inec amarul , dar crede-ma ca dispun de foarte putin timp la sv , iar noaptea daca nu pot dormi , prefer sa citesc sau sa pling de doru' lui andrei, nu pot sta foarte mult la calc pt ca este in balcon in camera noastra , ar face galagie si ..........nu vreau.
Puca , in legatura cu masajul... Andrei sta ca mielul si daca cumva uit sa-l dau pe spate sa vezi ce frumos se intoarce cu fundu in sus si cu un zgomot" EEEEH" te atentioeneaza, e haios, apoi incepe furareala prin pat si pe linga![]()
Am vazut sanziana frumoasa si erik mincacios
Giani ..
Mamica de ANDREI
,....andreiul meu