Puiuti de Randunici 2008!! (129)
Raspunsuri - Pagina 14
blankar spune:
Zoze ma bucur foarte tare ca te vad pe tine si pe blondutul tau care e un scump!
sa stii ca mie mi-a fost dor de tine!
Ursu
nu ma plang ca mananca foarte bine numai nici nu vreau sa fie gras
am pus cateva poze sa ne vedeti cum papam afine,parca e rujat![]()
http://community.webshots.com/user/blanka75
blankar spune:
la Eric 7 sunt pozele pt. cine e interesat 
http://community.webshots.com/user/blanka75
sovietica spune:
Zoze am vazut pozici cu Cap-de-aur si ochi-ca-marea 
poza cu carutul de la piata in care ies flori pe o parte, usturoi pe alta si nu-s ce frunze pe jos, e
si cele cu caciula
si cea in care seamana cu einstein cu limba scoasa

Am mai admirat pozici de kitz si de underqueen 

Adriuta, sa va traiasca bb de 7 luni si presedintele democrat! 
Monix, m-ai spart cu memoria ta de acum 1 an! deci erai numa oki pe noi! acum esti si ochi si degete 
da mai... eu acum 1 an ieseam la rasarit cu randunoiul in carol si faceam tai-chi... ce vremuri armonioase :))
Burta nu aveam, da de unde oare am strans cele 22 kile in plus la final??
Liana, da, te inteleg cum e cu Omul care vine tarziu. Al meu deja cam "rateaza" si baita, ajunge cu putin timp inainte sa il culc, cu unele exceptii. La mine avantajul e ca are biroul chiar langa Mol, si l-am sunat din mol si l-am ademenit 
bubu, iar ti-ai luat tol de duamna? abia astept sa te vad (si mai) aranjata
Tuchi, distractie mumoasa la Sibiu, sper sa se descurce Omul tau. Eu il admir foarte mult pentru curaj.
Mai Giani, tot in butoi?? da cu ce au dat butoiul ala pe dinauntru de nu vrei sa iesi? si cu ce sa il ung pe dinafara ca sa te ademenesc? cu inghetata de struguri? cu pufuleti??
Clau, peste proaspat pt bb inseamna sa nu fi fost nici congelat?? ca eu am pregatit salau ecologic congelat pt sash. dar nu pot si proaspat si ecologic in acelasi timp! In Bucuresti nu cred ca as gasi altceva decat dinacela indopat cu mascari. Si mandria mea de baltaretz nu imi permite deocamdata sa ii dau peste oceanic ![]()
Gecko, citeam cum te-a sunat pe tine "lactation consultant" sa te intrebe de sanatate si ma cruceam. Bine ai nimerit tu acolo... Cel putin din unele privinte.
edit:
azi dimineata m-am dus in bucatarie sa fac fructele lui bb. ma intorc in sufra si nu il gasesc. ma duc prin dormitoare, nimic. imi amintesc ca sigur l-am lasat pe jos in sufra, ma duc, il gasesc sub masuta linistit, lingea parketul http://good-times.webshots.com/photo/2148789100102206853cLQSxR
(\/) pozici
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii /căci eu iubesc
si flori, si ochi, si buze, si morminte.
sovietica spune:
blankar, ce pupatoare are erik aici http://good-times.webshots.com/photo/2892365170102296647ocrsoZ :)))
(\/) pozici
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii /căci eu iubesc
si flori, si ochi, si buze, si morminte.
pucca spune:
Sovi eu sunt inginer proiectant de instalatii electrice, in constructii. Printre realizarile mele pot sa ma mandresc cu mall-urile din Bucuresti, mai nou Oradea, Carrefour-uri, cladiri mari de birouri, ansambluri de locuinte si multe altele. N-a ca m-am laudat si eu un picut. 

Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze
adrianadana spune:
Am vazut puiuti frumosi si miscaciosi(unii chiar mari vorbareti)
Mi-a placut ce a spus Pucca despre sentimente si priviri...

Adriana, mamica unei minuni - Daria Maria - 2 aprilie 2008
clauclau spune:
Hello si de la noi, n-am mai avut chef de iesit afara inca o data dupa scoala. Asa ca Rebecca doarme si Razvanelu isi face temele langa mine. Poate reusesc sa forumesc si eu putin...
Sovi, nici eu nu stiu prea bine ce inseamna peste proaspat..., deocamdata nu o sa-i dau, ii bag ficatel si mamaliguta cu branza si smantana. MAi ce tare e Sash..., lasa-ma sa-ti spun ca seamana din ce in ce mai mult cu tine, ia fata ta!
Blankar, foarte bine ca a luat asa in greutate, este excelent, mai ales ca el a trecut prin multe.
Pucca, mai ce randunica avem noi aici..., face MAll-uri !!

POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!
adrianadana spune:
AAA... Ariel intreba... pt iaurt eu incalzesc laptele putin ... cam ca si cum l-as bea si pun 2 linguri de maia (iaurt) la 1 litru lapte. Apoi il pun in borcan si il acopar cu niste proasoape (sa se raceasca usor) si il las in general de seara pana dimineata. E reteta bunicii mele si mie imi place tare mult.
Adriana, mamica unei minuni - Daria Maria - 2 aprilie 2008
gbutucica spune:
Pucca: esti "proiectoare", bravo si felicitari pt reusite
Sovi draga, initial am crezut ca nu ma vede nimeni, butoiul pe dinauntru este uns cu multe probleme de serviciu, cu multe nevoi in amenajarea apartamentului si lipsa de timp. Pe dinanfara trebuie uns doar cu ziua e sambata cand imi vad piticul si cind il aduc acasa o perioada , asta ca sa nu o iau razna.
Sa va povestesc o faza tare ce am facut io azi , de talimba ce is
trebuia sa dau o aprobare, scrisa , si in loc sa scriu "se aproba canalul de microfibra" am scris " se aproba analul de microfibra...." au ras colegii mei , si eu m-am facut rosi ca un rac de rusine.
va pupesc
Giani ..
Mamica de ANDREI
,....andreiul meu