Puiuti de Randunici 2008!! (129)
Raspunsuri - Pagina 13
underqueen spune:
si lui Tudor ii place ficatelul, i-l dau cu piure de cartofi facut cu putin lapte praf sau cu unt. aseara i-am dat iaurt fin de la Tnuva amestecat cu banana si i-a placut, asta dupa ce saptamana trecuta dupa Nutriday a vomitat...
peste i-as da si eu, dar noi nu prea mancam peste proaspat, asa ca ar trebui sa cumpar numai pentru el, sa-l portionez si sa-l congelez. merge asa oare?
kitzy super albumul de 6 luni si un pic! am vazut pozici superbe! curiozitate: ce lungime are Diana, ca in poze pare destul de lunguta...
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
minunea mea
asa creste strumful mare
underqueen spune:
poze noi
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
minunea mea
asa creste strumful mare
ursuleata spune:

Ne-am trezit la 11,. ce poate fi mai minunat????

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=22" target="_blank">Votati-ma
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet
ursuleata spune:
Zoze
am vazut sufletel blond superb
tuchi,. distractie maxima la Sibiu!!!
Kya,. china e bine,. se face si ea mare,. pe 10 face 3 luni,.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=22" target="_blank">Votati-ma
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet
cami33 spune:
Am vazut poze frumoase de Diana si Tudor
, tare dragalasi mai sunt
ursulica, te invidiez ffff tare
. De cand a inceput Alex scoala numai la 6.30 ma trezesc
cuscra, ce faceti? Cum se simte azi iubita mica?
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu
pucca spune:
Ce frumusel e Stefanut! 

Cresc puisorii nostri! Si eu as prefera sa-mi spuna " mama", nu Ramona.
Oricum de strigat striga "ta-ta' toata ziua iar "ma-ma" doar cand e suparata. Oricum imi creste inima cand ma striga, pentru ca asociaza " ma-ma" cu o persoana care o ajuta cand ii e greu, ii alina durerea, o face sa zambeasca, ii da sa pape, se joaca cu ea. Una peste alta stie ca eu sunt mama, si de fiecare data cand o tin in brate, imi mangaie fata cu manutzele si ma priveste in ochi intr-un fel aparte care imi face inima sa bata tare. Offff Doamne cata iubire izvoraste in fiecare zi pentru puii nostri, nemarginita.
Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze
blankar spune:
ieri toata ziua ne-am plimbat pe mal
a fost foarte frumos afara
vreau sa va spun ca Eric al meu a luat 3oo de grame intr-o saptamana
nu e cam mult?
si eu am observat ca s-a rotunjit la fata
http://community.webshots.com/user/blanka75
sovietica spune:
Pucca
mai dezvolta mami putin cu opera ta de la molul-teapa, deci care ti-e meseria?
(\/) pozici
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii /căci eu iubesc
si flori, si ochi, si buze, si morminte.
ursuleata spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui blankar ieri toata ziua ne-am plimbat pe mal a fost foarte frumos afara vreau sa va spun ca Eric al meu a luat 3oo de grame intr-o saptamana nu e cam mult? si eu am observat ca s-a rotunjit la fata http://community.webshots.com/user/blanka75 |
Blanka,. nu cred ca e mult,. ca doar nu ia asa in fiecare sapt,.

IAR POZE
tiker
Mami de ursulet