Ce parfumuri va plac !? (9)
Raspunsuri - Pagina 17

teodraghici spune:
Cum bine zicea Irina, 'subiectul nostru parfumat'....
Eu am jurat ca nu-mi mai cumpar parfumuri si uite ca tot mi-am luat!
CK-Escape : fac ce fac si tot la CK raman. Miroase deosebit si tine mirosul cam 8 ore- testat pe propria pielicica

iuliya spune:
Janice1404, mi-au cerut si mie extras de cont, le-am trimis si nu mi-au dat niciun raspuns. Eu zic ca totul depinde de banca la care ai cardul. Eu aveam banii blocati si degeaba le-am trimis extras de cont daca nu si-au putut lua banii. Am 4 comenzi anulate la ei, dar nu ma las, la anu mai incerc sa pun o comanda.
Pana la urma am vorbit cu tipul care pune comenzi pe bigdiscountfragrances si i-am zis sa-mi puna parfumul. Abia astept sa-l am. :)

janice1404 spune:
mersi iulya,
eu azi am primit mail de la ei si mi=-au spus ca au luat comanda de pe hold si ca o sa imi mai trimita mail cand trimit coletul..
abia astept sa ajunga

iuliya spune:
Citat: |
citat din mesajul lui janice1404 mersi iulya, eu azi am primit mail de la ei si mi=-au spus ca au luat comanda de pe hold si ca o sa imi mai trimita mail cand trimit coletul.. abia astept sa ajunga ![]() |
Super, ma bucur! :) La ce banca ai cardul?

andreea81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui EliaElia Mie "cel mai" de lacramioare mi se pare Clinique Happy Heart(nu Happy simplu), cel putin pe pielea mea. Cel de la Dior pe mine miroase a solutie de sters geamurile ![]() Ati vazut reducerile de craciun de pe strawberry, nu? In principal seturi cu gel sau lotiune. Mie nu-mi face nimic cu ochiul. Camelia si ![]() |
Uraaaaaaaaaa, mi-am luat Clinique Happy Heart si sunt supeeeer multumita....miros a lacramioaaaaareeeee..

claujro spune:
Am primit aseara comanda de la esentedelux. Pare ok, nu stiu inca ce sa zic... testerul l-am incercat, celalat parfum e in tipla, il voi desface de Craciun.
Am comandat Dior-Dolce Vita si Ghivenchy Gentelman
de comentat

janice1404 spune:
iulya, mi-am luat cacharel amor amor si britney spears curious..
si cardul il am de la ing
:D

sali spune:
andreea 81, cum sa nu le placa colegilor? vei fi o aparitie primavaratica in acest peisaj(mai mult sau mai putin) hibernal, cel putin din punct de vedere olfactiv.
Am vazut ca timp de cateva zile subiectul nostru a fost in cadere libera, ma bucur ca a fost resuscitat.
Personal nu am ce sa scriu inca, noutati nu am, merg vineri in Bucuresti si o sa ma duc si la vanatoare de esente. Vreau sa testez, printre altele, Angel ou demon de la Givenchy.Daca stau sa ma gandesc, mi-e dor de un Givenchy...nu am mai avut de cativa ani.Si cred ca o sa miros si Lolitele, sa vad daca imi pica cu tronc ceva.
Am uitat un amanunt: sunt racita si am nasul infundat!

irinaaa spune:
ce tare, sali
si eu azi am avut ceva cu givenchy :)))))
chiar am testat ange ou demon, very irresistible sensual si absolutely very irresistible.... ultimele 2 nu prea se mai simt pe hartiuta
ati vazut ce super promovare are angel. e asa frumos cand trec si vad toate produsele noi: spray de par, crema de corp, sampon, gel parfumat
vissss