Ce parfumuri va plac !? (9)
Raspunsuri - Pagina 16

kokiy spune:
A comandat cineva pe www.c-sale.ro/index.php?akt_menu=100&kk_id=812" target="_blank">C-SALE parfumuri ... in privinta preturilor mi se par ok ...intradevar transportul e un pic mai mare,dar daca se cupleaza 2-3 persoane pare rezonabil...intrebarea mea e,or fi ok parfumurile de la ei? ... la ce ma intereseaza pe mine(Elizabeth Arden)au preturi aproape la jumatate fata de alte site-uri http://www.c-sale.ro/index.php?akt_menu=100&kk_id=757
creasta eu cred ca-i vorba de www.c-sale.ro/index.php?akt_menu=100&kk_id=667&t_id=5381&start=0&limit=9&muv=reszletek" target="_blank">asta , la o pronuntie mai alambicata a iesit ANNA ISCHIA
Bazar SONIA
www.petitiononline.com/laredout/petition-sign.html?" target="_blank">Semneaza petitia LA REDOUTE
Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)

sali spune:
[quote]citat din mesajul lui kokiy
creasta eu cred ca-i vorba de www.c-sale.ro/index.php?akt_menu=100&kk_id=667&t_id=5381&start=0&limit=9&muv=reszletek" target="_blank">asta , la o pronuntie mai alambicata a iesit ANNA ISCHIA
Daca , creasta confirma ca Anna Ischia e Anais Anais, kokiy, esti cea mai tare la "anagrame audio" !
Faza e super tare, 1000 de ani nu mi-ar fi dat prin cap!
N-am avut o zi stralucita dar asta m-a binedispus!
Noapte buna , parfumatelor si scrieti scrieti ca mor cand vad ca subectu' nostru nu e pe prima pagina!

sali spune:
Fetelor, tr sa aflam degraba ce e cu C-SALE asta, pt ca daca e pe bune, chiar am gasit Raiul parfumurilor! Am comparat cateva preturi si am gasit la C-sale preturi cu 50-60 Ron mai mici decat de pe unde luam noi !( de ex. Escada Magnetism sau Ungaro- Apparition).
Vedeti ca la PROMOTII sunt si parfumuri!
Kokiy, cat este transportul, ca nu-mi sari in ochi pe nicaieri...

kokiy spune:
Uite aici la www.c-sale.ro/index.php?akt_menu=104" target="_blank">informatii sunt detalii legate de tot ce tine de comanda:plata livrare...
PS- site-ul l-a pus o fata la redoutiste,imi scapa numele,dar are o de la mine ... stiu ca ea recomanda si jucariile,asta daca va intereseaza si altceva de pe site ...
Bazar SONIA
www.petitiononline.com/laredout/petition-sign.html?" target="_blank">Semneaza petitia LA REDOUTE
Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)

IoanaDark spune:
salutari,
mi-am cumparat dintr-un impuls noul Diesel - Fuel for life (cel negru), mi-a placut din prima cum miroase: puternic, feminin, senzual.
Creatorii de parfumuri isi pun in reclame fete care reprezinta imaginea parfumului, grupul caruia i se adreseaza si caruia i s-ar potrivi mai bine. Nu ca ar alege cineva un parfum doar pe imagine, dar va puteti face o idee si din reclama dupa ce il mirositi :P.
Oricum, la momentul asta Givenchy cu very irresistable si Diesel imi sunt cele mai dragi.

Carrye spune:
Fetelor, ati mirosit Givenchy Organza Jasmin 2007? Am primit intr-un magazin o mostra si cand am pulverizat pe mana sa imi vina sa lesin...oricum, nu este pe placul meu, dar sunt curioasa daca ii place cuiva...are insa un avantaj: m-am spalat de vreo 2 ori pe mana si inca era acolo mirosul!
Va pup!

luxe spune:
Cineva a pomenit mai demult de "Iovan musk" si eu m-am dus imediat sa-l comand pe fragrance!!! In sfarsit mi-a venit, dupa vreo 20 zile! Imi place....cui ii place moscul...e perfect !!!!

creasta spune:
Imi pare rau ca va dezamagesc,dar nu este anais anais,si eu acolo am gindit prima data,trebuie sa intreb ce casa il face,ca asa nu ii dau de cap.

janice1404 spune:
buna,
am si eu o problema in leg cu o comanda pe fragrancex.
Este pe hold din cauza incompatibilitatii adresei, daca le-am trimis un extract dde cont credeti ca se rezolva/
multumesc!