Ce parfumuri va plac !? (9)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

A comandat cineva pe www.c-sale.ro/index.php?akt_menu=100&kk_id=812" target="_blank">C-SALE parfumuri ... in privinta preturilor mi se par ok ...intradevar transportul e un pic mai mare,dar daca se cupleaza 2-3 persoane pare rezonabil...intrebarea mea e,or fi ok parfumurile de la ei? ... la ce ma intereseaza pe mine(Elizabeth Arden)au preturi aproape la jumatate fata de alte site-uri http://www.c-sale.ro/index.php?akt_menu=100&kk_id=757

creasta eu cred ca-i vorba de www.c-sale.ro/index.php?akt_menu=100&kk_id=667&t_id=5381&start=0&limit=9&muv=reszletek" target="_blank">asta , la o pronuntie mai alambicata a iesit ANNA ISCHIA

Bazar SONIA
www.petitiononline.com/laredout/petition-sign.html?" target="_blank">Semneaza petitia LA REDOUTE
Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

[quote]citat din mesajul lui kokiy

creasta eu cred ca-i vorba de www.c-sale.ro/index.php?akt_menu=100&kk_id=667&t_id=5381&start=0&limit=9&muv=reszletek" target="_blank">asta , la o pronuntie mai alambicata a iesit ANNA ISCHIA

Daca , creasta confirma ca Anna Ischia e Anais Anais, kokiy, esti cea mai tare la "anagrame audio" !
Faza e super tare, 1000 de ani nu mi-ar fi dat prin cap!
N-am avut o zi stralucita dar asta m-a binedispus!

Noapte buna , parfumatelor si scrieti scrieti ca mor cand vad ca subectu' nostru nu e pe prima pagina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Fetelor, tr sa aflam degraba ce e cu C-SALE asta, pt ca daca e pe bune, chiar am gasit Raiul parfumurilor! Am comparat cateva preturi si am gasit la C-sale preturi cu 50-60 Ron mai mici decat de pe unde luam noi !( de ex. Escada Magnetism sau Ungaro- Apparition).
Vedeti ca la PROMOTII sunt si parfumuri!
Kokiy, cat este transportul, ca nu-mi sari in ochi pe nicaieri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Uite aici la www.c-sale.ro/index.php?akt_menu=104" target="_blank">informatii sunt detalii legate de tot ce tine de comanda:plata livrare...

PS- site-ul l-a pus o fata la redoutiste,imi scapa numele,dar are o de la mine ... stiu ca ea recomanda si jucariile,asta daca va intereseaza si altceva de pe site ...

Bazar SONIA
www.petitiononline.com/laredout/petition-sign.html?" target="_blank">Semneaza petitia LA REDOUTE
Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IoanaDark spune:

salutari,

mi-am cumparat dintr-un impuls noul Diesel - Fuel for life (cel negru), mi-a placut din prima cum miroase: puternic, feminin, senzual.
Creatorii de parfumuri isi pun in reclame fete care reprezinta imaginea parfumului, grupul caruia i se adreseaza si caruia i s-ar potrivi mai bine. Nu ca ar alege cineva un parfum doar pe imagine, dar va puteti face o idee si din reclama dupa ce il mirositi :P.

Oricum, la momentul asta Givenchy cu very irresistable si Diesel imi sunt cele mai dragi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Fetelor, ati mirosit Givenchy Organza Jasmin 2007? Am primit intr-un magazin o mostra si cand am pulverizat pe mana sa imi vina sa lesin...oricum, nu este pe placul meu, dar sunt curioasa daca ii place cuiva...are insa un avantaj: m-am spalat de vreo 2 ori pe mana si inca era acolo mirosul!
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luxe spune:

Cineva a pomenit mai demult de "Iovan musk" si eu m-am dus imediat sa-l comand pe fragrance!!! In sfarsit mi-a venit, dupa vreo 20 zile! Imi place....cui ii place moscul...e perfect !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creasta spune:

Imi pare rau ca va dezamagesc,dar nu este anais anais,si eu acolo am gindit prima data,trebuie sa intreb ce casa il face,ca asa nu ii dau de cap.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaaa spune:

haideti fetelor :(

n-ati mai scris nimic? a ajuns subiectul nostru parfumat pe pag 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns janice1404 spune:

buna,

am si eu o problema in leg cu o comanda pe fragrancex.
Este pe hold din cauza incompatibilitatii adresei, daca le-am trimis un extract dde cont credeti ca se rezolva/
multumesc!

Mergi la inceput