Ce parfumuri va plac !? (9)
Raspunsuri - Pagina 18

danamiha spune:
Ma bucur ca ati scos subiectul de la naftalina Eu am fost ieri la Douglas doar in trecere, tinta era Leonardo, sa vad ce au, fara intentia de a cumpara, iar parfumeria e vis a vis. Nu am testat nimic, nici nu aveam pe ce
, doar pe jacheta groasa de pe mine
M-am uitat la ceva creme pt ochi. Cel mai mult am stat la Diverta la studiat carti si lego pt fiul meu.

Melody spune:
Salutare,
Citesc demult pe subiectul asta, si ma mai ma documentez. Ce parere aveti de parfumul asta nou iesit. Eu am mirosit unul (Harajuku Lovers Lil' Angel, ala galben) din gama asta, au iesit vreo 4 sau 5 in colectie, si mi-a placut cum miroase.
E un pic dulce, asa imi plac mie de obicei. Inca nu l-am cumparat, ca mai am numai vreo 15 pana acuma, dar m-am cam plictisit de toate..
http://www.perfume.com/harajuku-lovers/harajuku-lovers-baby/women-perfume/

hristina spune:
Mos Nicolae m-a cadorisit cu un set Givenchy- Organza ; mi s-a spus ca las urma in scoala, pe coridoare si prin clasa, desi imi dau de bun simt, nu torn cu sticla...
Si mie imi place mirosul,mi ales la catva timp dupa ce am dat, parca se si potriveste anotimpului...
Sotului i-am cumparat eu de pe esente de lux Armani, Aqua di Gio si XS, Paco RAbanne, insa, desi eu il simt si simt mirosul, lui nu i se pare ca dureaza...

iuliya spune:
Janice1404, Amor Amor il stiu si imi palce.:)
Am testat Alien , Escada Magnetism
, Burberry Brit si London, unul din ele imi place dar nu stiu care, deoarce acestea doua le-am testat pe cartonas si nu am notat care cum sunt.

camelia_daniela spune:
Neatza!
Am testat si eu ieri Kenzo www.fragrantica.com/perfume/Kenzo/Kenzo-Amour-664.html" target="_blank">Amour si mi-a placut!
Insa, parca mi-a placut www.fragrantica.com/perfume/Kenzo/Kenzo-Amour-Indian-Holi-2273.html" target="_blank">Amour Indian Holi mai mult, nu stiu de ce, parca are mirosul mai "bogat", putin oriental... oricum mai ma gandesc!
Cred totusi ca urmatoarea achizitie va fi JPG Classique....Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.

irinaaa spune:
din seria Amour, cel mai mult imi place Amour le Parfum. e sticlutza bronz-aurie... divin miroase. l-am vazut doar in ina center
tot in ina am vazut ca au si ei aparat pt refills la angel si alien. am uitat sa intreb cat costa. teoretic, costa mai putin decat daca ai lua din nou sticla de 50/100ml , nu?

Carrye spune:
Iuliya, din tot ce ai enumerat acolo, le am pe ultimele 3 si desi mi-au placut la nebunie cele Burberry, nu pot sa mai spun ca mai pun mana pe ele cand deschid dulapul. In schimb, Escada, il am de multi ani si il cumpar mereu cand se termina. Este un parfum foarte persistent si cu un miros aparte...
Hristina, te referi la acel Organza de care am pomenit eu mai sus? Sau la cel clasic cu sticla aceea in forma de lady?
Ce imi spuneti despre F by Ferragamo? Mi l-a adus mama acum.

hristina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Carrye Hristina, te referi la acel Organza de care am pomenit eu mai sus? Sau la cel clasic cu sticla aceea in forma de lady? |
La cel clasic ma refer, in forma de lady, pe care scrie doar Organza.
Pe celalalt presupun ca scrie tot ce ai scris tu mai sus,asa-i?
Cel clasic cum iti place?

iuliya spune:
Carrye, intr-adevar Escada Magnetism miroase foarte bine si e persistent(pe gustul meu), la anu o sa mi-l achizitionez. Acum astept cu nerabdare sa-mi vina parfumul Wish Chopard, citeam intr-un alt capitol ca iti place mult. :)
Cand ajung in mall o sa mai testez o data Burberry Brit si London.

hristina spune:
Va amintiti Indian Summer_ Priscila Presley?
Va placea?
Mie imi placea foarte mult si mi-ar fi drag sa-l mai am macar odata...
Unde l-as putea gasi, aveti idee?