LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (128)
Raspunsuri - Pagina 6
Ank83 spune:
asa e Bianca au foarte multe produse si unele sunt la gramaj dublu si pret acelasi ca la noi ![]()
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
AMR ..maxim 6 saptamani pana vine
Cecilia
popbianca spune:
pe mine m-au interesat decat cele de la hipp, altceva nu i-am dat...
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
Ank83 spune:
noapte buna pasarele 
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
AMR ..maxim 6 saptamani pana vine
Cecilia
popbianca spune:
noapte buna si de la noi...dar ...mai tre sa uram LA MULTI ANI !!!!
lui MATEI de andreB si ALEXIEI de aralia sa crestei maaaaari si frumosi !!...si sa nu-l uitam pe LUCA de roxx
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui eladea2005 avem cateva pozici noi, de astazi... ![]() Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007) ERIC pui de morosan... prima mea vacanta... http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png |
Promite baiatul http://picasaweb.google.com/eric.rusu/Eric10Luni#5256626021633452658
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA
si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2
ancadragoman spune:
citat din mesajul lui gianina![]() Maria Alexandra ![]() ![]() sa ai o viata frumoasa plina de realizari si impliniri! Gianina, mami de Simona Andreea (24.07.2003) si Adelina Elena (15.11.2007) |
multumim

anca
de
povestea nasterii
BAZAR PENTRU SONIA
si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui anca_a La multi ani Maria! ![]() Anca si Alex 14 decembrie 2007 |
mersi mult

anca
de
povestea nasterii
BAZAR PENTRU SONIA
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui bb_yasmi hyy ![]() noi nu am luat nimik nasilor de motz. bianca ai o minunatie de fetita!!! ![]() andreea, ce tare e poza asta....http://picasaweb.google.com/eric.rusu/Eric10Luni#5256626021633452658 cami, aveai dreptate, m-am informat si la directia muncii trebuie sa fac cererea. multumesc frumos. anca, cum se mai simte maria???? irinush, iarasi ai disparut??? ................................................................. Cea mai fericita sotzie si mamica!!! ................................................................. Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !! .................................................................. mami Lavi si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007 ![]() |
Lavi mersi de intrebare,acum este bine si nu a mai facut febra deloc ,continuam cu tratamentul inca vreo trei zile
anca
de
povestea nasterii
BAZAR PENTRU SONIA
anacami spune:
Bunaaa!
ALEXIA DIANA de Aralia
MATEI de AndreB
Sa fiti sanatosi si sa aduceti familiei numai bucurii!
mami de Sebastian
si Stefania 
" Life is a journey! Enjoy the trip!"
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui Ank83 helouuu!!!! sunt pe aici ...mai e cineva?? Ank Raul 17.10.2007si de care creste asa Poze Raulito AMR ..maxim 6 saptamani pana vine Cecilia |
nu nascusi bre?
cum te simti?
anca
de
povestea nasterii
BAZAR PENTRU SONIA

Adelina Elena (15.11.2007)
si bubulina