LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (128)
Raspunsuri - Pagina 7
anacami spune:
Eladeea,ai o mogaldeatza tare frumusica,haioasa si smechera! sa-ti traiasca! imi place mult cum ai zugravit casa,culoruile sunt super
Anca,ce comoara ai si tu acolo!!parca si seamana un picut cu Eric
Gianina,si ai mei se joaca tare frumos; imi imaginez ca fiind si de acelasi sex au chiar mai multe pasiuni comune.cea mare vad ca este deja domnisoara in toata regula, frunoasa foc si eleganta
Ralucis,nu cred ca te-a uitat nimeni; eu am clar in minte pozele voatre...Bafta cu ce ti-ai propus!
Noi avem doar 2 dintisori jos, acum se chinuie sa iasa si cei de sus;uf,tare greu..
Cataro,bine ai revenit,ma voi uita si la poza.Daca vrei,poti sa iti faci cont pe Flickr,vad ca prezinta f. frumos si clar pozele, rapid
revin...
mami de Sebastian
si Stefania 
" Life is a journey! Enjoy the trip!"
ancadragoman spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui gianina
Nu am facut prea multe poze in ultima vreme ![]() Gianina, mami de Simona Andreea (24.07.2003) si Adelina Elena (15.11.2007) |
mai dar aveam niste nervi ca imi venea sa il dau cu capul de birou,nici nu terminase conversatia ca am luat fata in brate si am iesit

anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA
si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ank83 Sa va povestesc ce pui cuminte a avut mami azi Azi la amiaza cand a vrut sa faca nani statea in picioare si si-a pus capul pe pat pe perna si se uita la mine ...sa inteleg..A vazut ca nu il bag in seama ... s-a dus la calorifer in picioare si se sprijinea cu mainile si capul de calorifer sa doarma ![]() ..Dupa masa cand a vrut papa(adica nu lapte )a mers la scaunul de masa sa se ridice in el ... si facea din buze papa... cand l-am ridicat in brate sa il pun in scaun a luat direct in aer pozitia de sezut Iar acum seara cand a vrut la baie(eu eram la scoala) a luat-o pa mami ,adica pe buni a lui, de mana , a duso la vana si isi ridica piciorul sa se urce in ea.Tuca-l mama de frumos Ank Raul 17.10.2007si de care creste asa Poze Raulito AMR ..maxim 6 saptamani pana vine Cecilia |
Vaiiiiiii ce dragut copil si ce mama capiata
Asa face si Maria ,cand vrea sa doarma ia perna si zice "nana",cand cere mancare spune "papa" si la baie cand o duc zice "ba baba"
anca
de
povestea nasterii
BAZAR PENTRU SONIA
si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2
anacami spune:
Anca,vorbesti de medicul de familie??? vrei ajutor
???
noi avem doctor 2in1, este si pediatru si medic de familie- asa economisim si din timp si din nervi...
Am tuns fata...zerooooo (masina+lama)! avea un puf rasculat in toate directiile, ma enervam rau cand o vedeam ca seamana cu Einstein in zilele lui de creatie..Acum sper sa creasca uniform, nu smocuri-smocuri...
mami de Sebastian
si Stefania 
" Life is a journey! Enjoy the trip!"
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui Laura Ioana Lavinia (BB) felicitari (cu intarziere) pt pitica de un anisor! Doamne ce trece timpul!![]() Ancutzule ce ma bucur ca apuc sa va urez din timp: La multi ani fericiti si micutei tale! ![]() Mey, aveti niste fete maaaari si frumoase, sa va traiasca! Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria Sarcina 2007 Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria Atat sunt de mare ![]() Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai |
Laurici mersi mult de tot si ma bucur ca mai dai de veste.
Ai o printesa frumoasa rau

anca
de
povestea nasterii
BAZAR PENTRU SONIA
alfa_anca spune:
citat din mesajul lui mariussimiuc
Eu stiu ca se ia cadou atunci cand se dau colacii nasilor,nu la mot. Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 ![]() Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
Off, si asta cu colacii nasilor ce obicei mai e ca eu nu am auzit de el...... chiar nu stiu ce sa fac dc sa le iau cadou sau nu.
Anca
de gandacel Elena (03.11.2007) si
7+
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui mihuta La multi ani Elena de Anca si Maria de Anca ! mami de Sophia |
mersi mult

anca
de
povestea nasterii
BAZAR PENTRU SONIA
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui popbianca buna sera! ancadragoman, imi pare rau ca treceti prin asa ceva...pt.rosu in gat(cu putin puroi)Ana a luat 5 zile Cexyl-antibiotic, picaturi (pe nas)colargol, nurofen... micutei!schimba pediatrul...viziteaza un ORL-ist !mami de Ana-Sofia(15.11.2007) http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia |
am fost aseara la Budimex la Orl si a consultat-o la urechi nu are nimic doar rosu in gat ,ne-a dat panadol alternativ cu nurofen ,zyrtec si inca un sirop de plante.Azi este mai bine si nu a mai facut febra deloc.Pai asta ,cretinul,este dr de fam nu pediatru

anca
de
povestea nasterii
BAZAR PENTRU SONIA
ancadragoman spune:
Cami noi am luat cadou la nasi ,o patura daia cu doua fete groasa ca au casa noua si e buna acolo ![]()
Cami unde gasesc si eu unu dasta 2 in 1 ca sunt cu nervii la pamant 
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
BAZAR PENTRU SONIA
creem spune:
citat din mesajul lui gianina
Ecaterina, multumesc frumos! insa la care poze te referi? sau ai glumit? Gianina, mami de Simona Andreea (24.07.2003) si Adelina Elena (15.11.2007) |
N-am glumit uite de ex asta http://picasaweb.google.com/eftimiegianina/1011Luni#5264530567386950274
Ecaterina o mamica fericita de
MARIA SOFIA (7.11.2007) cu
(26.05.2008)Poze Maria Sofia
www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu

Adelina Elena (15.11.2007)
care 

Noi o sustinem pe Simona!