LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (128)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Eladeea,ai o mogaldeatza tare frumusica,haioasa si smechera! sa-ti traiasca! imi place mult cum ai zugravit casa,culoruile sunt super
Anca,ce comoara ai si tu acolo!!parca si seamana un picut cu Eric
Gianina,si ai mei se joaca tare frumos; imi imaginez ca fiind si de acelasi sex au chiar mai multe pasiuni comune.cea mare vad ca este deja domnisoara in toata regula, frunoasa foc si eleganta
Ralucis,nu cred ca te-a uitat nimeni; eu am clar in minte pozele voatre...Bafta cu ce ti-ai propus!
Noi avem doar 2 dintisori jos, acum se chinuie sa iasa si cei de sus;uf,tare greu..
Cataro,bine ai revenit,ma voi uita si la poza.Daca vrei,poti sa iti faci cont pe Flickr,vad ca prezinta f. frumos si clar pozele, rapid
revin...

mami de Sebastian si Stefania

" Life is a journey! Enjoy the trip!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui gianina

Citat:
citat din mesajul lui anacami

Cu placere BB! la noi orasul este mai mare, probabil de asta sunt locatii diferite-unde depui dosarul pt. suma respectiva si unde depui dosarul pt. modul in care vrei sa o incasezi .
Poate in Timisoara sunt in acelasi loc ambele.

Gianina,nu mai ai poze noi cu printesele tale?
Ralucis,ce mai faceti?
Acular,astept poze cu prichindeii tai

Gata,va pup,dupa cum va spuneam am multaaa treaba si trebuie sa o termin in programn scurt..

Nu am facut prea multe poze in ultima vreme insa am cateva AICI

Gianina, mami de Simona Andreea (24.07.2003) si Adelina Elena (15.11.2007)

mai dar aveam niste nervi ca imi venea sa il dau cu capul de birou,nici nu terminase conversatia ca am luat fata in brate si am iesit

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR PENTRU SONIA

si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ank83

Sa va povestesc ce pui cuminte a avut mami azi ...
Azi la amiaza cand a vrut sa faca nani statea in picioare si si-a pus capul pe pat pe perna si se uita la mine ...sa inteleg..A vazut ca nu il bag in seama ... s-a dus la calorifer in picioare si se sprijinea cu mainile si capul de calorifer sa doarma ... Si cand a vazut ca masa chiar e tuta si nu pricepe a venit la mine si si-a pus capul pe genunchii mei si dupa s-a uitat la mine cu ochisorii lui frumosi sa inteleg ce vrea ..
Dupa masa cand a vrut papa(adica nu lapte )a mers la scaunul de masa sa se ridice in el ... si facea din buze papa... cand l-am ridicat in brate sa il pun in scaun a luat direct in aer pozitia de sezut .
Iar acum seara cand a vrut la baie(eu eram la scoala) a luat-o pa mami ,adica pe buni a lui, de mana , a duso la vana si isi ridica piciorul sa se urce in ea.Tuca-l mama de frumos

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito
AMR ..maxim 6 saptamani pana vine Cecilia

Vaiiiiiii ce dragut copil si ce mama capiata

Asa face si Maria ,cand vrea sa doarma ia perna si zice "nana",cand cere mancare spune "papa" si la baie cand o duc zice "ba baba"

poze si filmulete

povestea nasterii

BAZAR PENTRU SONIA

si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Anca,vorbesti de medicul de familie??? vrei ajutor ???
noi avem doctor 2in1, este si pediatru si medic de familie- asa economisim si din timp si din nervi...

Am tuns fata...zerooooo (masina+lama)! avea un puf rasculat in toate directiile, ma enervam rau cand o vedeam ca seamana cu Einstein in zilele lui de creatie..Acum sper sa creasca uniform, nu smocuri-smocuri...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Laura Ioana

Lavinia (BB) felicitari (cu intarziere) pt pitica de un anisor! Doamne ce trece timpul!
Ancutzule ce ma bucur ca apuc sa va urez din timp: La multi ani fericiti si micutei tale!
Mey, aveti niste fete maaaari si frumoase, sa va traiasca!

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria

Atat sunt de mare

Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai

Laurici mersi mult de tot si ma bucur ca mai dai de veste.
Ai o printesa frumoasa rau

poze si filmulete

povestea nasterii

BAZAR PENTRU SONIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:
citat din mesajul lui abramburika
anca(alfa) - am auzit ca da, se ia cadou si la mot nasilor ... si eu sunt in dilema ce sa le luam ..

Eu stiu ca se ia cadou atunci cand se dau colacii nasilor,nu la mot.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Off, si asta cu colacii nasilor ce obicei mai e ca eu nu am auzit de el...... chiar nu stiu ce sa fac dc sa le iau cadou sau nu.

Anca de gandacel Elena (03.11.2007) si 7+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihuta

La multi ani Elena de Anca si Maria de Anca !

mami de Sophia

mersi mult

poze si filmulete

povestea nasterii

BAZAR PENTRU SONIA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui popbianca

buna sera!
ancadragoman, imi pare rau ca treceti prin asa ceva...pt.rosu in gat(cu putin puroi)Ana a luat 5 zile Cexyl-antibiotic, picaturi (pe nas)colargol, nurofen...micutei!schimba pediatrul...viziteaza un ORL-ist !

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

am fost aseara la Budimex la Orl si a consultat-o la urechi nu are nimic doar rosu in gat ,ne-a dat panadol alternativ cu nurofen ,zyrtec si inca un sirop de plante.Azi este mai bine si nu a mai facut febra deloc.Pai asta ,cretinul,este dr de fam nu pediatru

poze si filmulete

povestea nasterii

BAZAR PENTRU SONIA

Mergi la inceput

Cami noi am luat cadou la nasi ,o patura daia cu doua fete groasa ca au casa noua si e buna acolo
Cami unde gasesc si eu unu dasta 2 in 1 ca sunt cu nervii la pamant

poze si filmulete

povestea nasterii

BAZAR PENTRU SONIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Citat:
citat din mesajul lui gianina

Citat:
citat din mesajul lui creem

Gianina sunt forte frumoase pozicile...dar unele dintre ele nici nu zici ca-s in Romania. Adelina e o scumpa!

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)

Poze Maria Sofia

www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu

Ecaterina, multumesc frumos! insa la care poze te referi? sau ai glumit?

Gianina, mami de Simona Andreea (24.07.2003) si Adelina Elena (15.11.2007)

N-am glumit uite de ex asta http://picasaweb.google.com/eftimiegianina/1011Luni#5264530567386950274

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)

Poze Maria Sofia

www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu

Mergi la inceput